Üye alımı kapanmalı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Finix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce?

• Davetiye'ye geçilmeli

Kullanılan: 367 76.0%
  • Geçilmemeli

Kullanılan: 116 24.0%

• Kullanılan toplam oy
    483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
"Biliyorsan paylaş, bilmiyorsan sor'' Shiftdelete.net

( ama önce davetiye bul!!!! :D )

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
misafir üye yazabilsin taraftarıyım bende.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Türk insanının bir huyu vardır; kalabalık bir otobüse bindiğinde sonraki duraklarda binenlere çok kötü gözle bakar. Bu başlık da ona benziyor.

Sen ne zaman bindin otobüse diye sorarlar adama.

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
davetiye sistemine geçmek olabilir gerçektende

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Davetiye sistemine sıcak bakılmıyorsa bile bence bu üyelik işine bir şekilde koşul konulmalı. Cep telefonuna gelen bir kod girilmeden kimse üye olamamalı gibi bir koşuldan söz ediyorum. Bir şekilde herkesin tek üyeliğinin olması sağlanmalı ve öyle elini kolunu sallayan üye olamamalı.
Örnek olarak DH'da sms'le onaylama sistemi var.
Hatta rütbelere göre davetiye sınırlandırılması olmalı.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Bazı bölümlere davetiye olsun :) Mesela spor bölümü. Çocukların saçma sapan yorumları gerçekten forumun duruşunu bozuyor.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Davetiye sistemine sıcak bakılmıyorsa bile bence bu üyelik işine bir şekilde koşul konulmalı. Cep telefonuna gelen bir kod girilmeden kimse üye olamamalı gibi bir koşuldan söz ediyorum. Bir şekilde herkesin tek üyeliğinin olması sağlanmalı ve öyle elini kolunu sallayan üye olamamalı.
dostum o olmasın be :) kaç oldu şifreyi unutuyorum bu son açdığım account. yine unutursam şifreyi daha sizlerle olamam :(

Nick Rey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Davetiyeden başka bi yöntem olabilir bence tanıdığı olmayanlar foruma katılamıyacak mı saçma olur sanki .

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Sms onay kodu sistemi gündemimizde arkadaşlar.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sms onay kodu çok güzel bir uygulama olabilir başarılı olacağına inanıyorum

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben şimdiden onaylıyorum sms atıp masraf etmeyin :)

Reco07

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Davetiye sistemine destek + belirli mesaj sayısının altındakiler konu açamasın mesela..
Bu kadar kişinini takip ettiği forumda kaliteli içerik bulmak önemli. Abuk sabuk paylaşımlar yapacak olan arkadaşlar başka forumlara sözlüklere gitmeliler.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Davetiye sistemine destek + belirli mesaj sayısının altındakiler konu açamasın mesela..
Bu kadar kişinini takip ettiği forumda kaliteli içerik bulmak önemli. Abuk sabuk paylaşımlar yapacak olan arkadaşlar başka forumlara sözlüklere gitmeliler.

Mesaj sayısına göre konu en nefret ettiğim şey adam bir şey merak edip giriyor ama soramıyor sorusunu belki mesaj sayısına göre konu acma kısıtlanabilir ama bazı forumlarda bir kac haftalığına mesaj bile yazamıyorsun :D

mixer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle uye alımına kapanmasını isterim....

Reco07

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mesaj sayısına göre konu en nefret ettiğim şey adam bir şey merak edip giriyor ama soramıyor sorusunu belki mesaj sayısına göre konu acma kısıtlanabilir ama bazı forumlarda bir kac haftalığına mesaj bile yazamıyorsun :D

tabi her kategoride değil. bazı kategorilerde engelleme olur. soru sorulacak kategori kısmında açılabilir. Konu tanıtımları site tanıtımları vs gibi yerlerde kısıtlama konur. Ama bir konu içerisinde sorularınız diye kategori altında tüm sorular sorulabilir. ;)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
davetiye en iyisi bence daha öncede söylemiştim tekrar söylüyorum

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Evet davetiye sistemine geçmek bir nebze de olsa çözer sorunu ama kökten değil tabiki. Belli bir kalite tutturulmak isteniyorsa o kaliteye uygun olarak kuralların düzenlenip de buna uymayanların dışlanması ve uyacak kişilerin zaman zaman alınması daha güzel olur diye düşünmekteyim. Davetiye + referans sistemiyle birlikte puanlama uygulansa güzel olur. Belli bir puanın altında kalan kullanıcılar çeşitli şekillerde dışlanabilir. Böylece kimin gideceğine kimin kalacağına hep birlikte karar veririz.

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Ben neye karşıyım,
Bi merakı yüzünden gelip sorusunu sorup, bi kaç cevap aldıktan sonra bir daha foruma uğramayanlara.

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
üye alımını kapatmak biraz saçma bazı arkadaşlar konu açmak için belli bir msj sayısı olabilir demişler güzel fikir ama konu açma heyecanı ile insanlar ota bka saçma sapan bir iki kelimelik şeyler yazıp ortalğı iyice çöplüğe çevirebilir benim kendi fikrim bir kaç kriterin bir arada olması belli bir msj sayısı üyelik tarihi siteye girme sıklığı gibi kriterler ve/veya bunlara ek olarakta bölümlerde konu açmak için kriterler olabilir mesela bir üye eğlence kısmına konu açmak için daha az kriterlere donanım kısmına konu açmak için daha fazla kritere sahip olması istenebilir bence böyle bir uygulama gayet başarılı olabilir gibi geliyor bana

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
üye alımını kapatmak biraz saçma bazı arkadaşlar konu açmak için belli bir msj sayısı olabilir demişler güzel fikir ama konu açma heyecanı ile insanlar ota bka saçma sapan bir iki kelimelik şeyler yazıp ortalğı iyice çöplüğe çevirebilir benim kendi fikrim bir kaç kriterin bir arada olması belli bir msj sayısı üyelik tarihi siteye girme sıklığı gibi kriterler ve/veya bunlara ek olarakta bölümlerde konu açmak için kriterler olabilir mesela bir üye eğlence kısmına konu açmak için daha az kriterlere donanım kısmına konu açmak için daha fazla kritere sahip olması istenebilir bence böyle bir uygulama gayet başarılı olabilir gibi geliyor bana

yeni üyeleri belli bir mesaj sayısına ulaştıklarında, diğer üyeler bunları kontrol ederek puanlayabilir. böylece iç denetim oluşturulabilir. puana görede konu açma yetkisi verilir.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Üye almama yerine sırf mesaj kasmak için konuların altına teşekkürler yazan arkadaşlara yaptırım uygulanmalı. Eğer uygulanmayacaksa beğen tuşunu niye koydunuz, onu kaldırın.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Üye almama yerine sırf mesaj kasmak için konuların altına teşekkürler yazan arkadaşlara yaptırım uygulanmalı. Eğer uygulanmayacaksa beğen tuşunu niye koydunuz, onu kaldırın.
hocam eskiden vardı ya çok popülerdi forumlarda mesaj sayım çok olsun vs. burada öyle bir şey geçerli değil ancak neden yapılır bende anlamadım :)
beğen tuşunu pek kullanmıyorum ben altına yazıyorum yada ikisi yada tek beğenede tıklıyorum.ancak mesaj kasma olayına kesinlikle katılıyorum, gereksiz..

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Değerli kardeşlerim
amaç nedir sdn yi küçültmekmi etkisizleştirmek mi budamak mı
Daha üyelik banlanması konusu halledilmemiştir gereksiz banlamalar çok değerli kişileri aramızdan götürmüştür ben dahi sayısız üyeliklerle bu günlere gelebildim gir sdn ye yasaklandınız süreniz bilinmiyor.Bizim gibi sdn ye gerçekten aşıklar yedeklerle çalışıyor biri gidince diğerini devreye sokuyor.
sdn gerçekten bir zamanlar ülke gündemini dahi değiştirebiliyordu şimdi üye ile uğraşmak yok banla gitsin sonrada davetiye işi çıkar
Bunları düşüneceğinize daha yararlı olabilirim ama ne yapmalıyım bunu düşünün o gelen gençler bir günlüğünede gelse mutlaka bir şey bir iz bırakırlar
Sdn gençler için bir fırsattır velev ki yönetici olsun gençlerin bu hakkını kısıtlamayın

srhtix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence davetiye sansür gibi oluyor, konu başlıkları yorumlarda olduğu gibi denetimden geçsin uygunluğu SDN tarafından onaylandıktan sonra yayınlansın. Böylece ahlaksız ve gereksiz konular açılmamış, düzenli bir forum olmuş olur.

Absolut Milk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
46
ben bu siteyi kendim buldum, davetiye olsaydı girme şansım ne kadar dı?

--- Mesaj Güncellendi ---

buldum ne ya :D farkettim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...