221BSHERLOCK
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 23
What is this?![]()
Örnek olarak DH'da sms'le onaylama sistemi var.Davetiye sistemine sıcak bakılmıyorsa bile bence bu üyelik işine bir şekilde koşul konulmalı. Cep telefonuna gelen bir kod girilmeden kimse üye olamamalı gibi bir koşuldan söz ediyorum. Bir şekilde herkesin tek üyeliğinin olması sağlanmalı ve öyle elini kolunu sallayan üye olamamalı.
dostum o olmasın beDavetiye sistemine sıcak bakılmıyorsa bile bence bu üyelik işine bir şekilde koşul konulmalı. Cep telefonuna gelen bir kod girilmeden kimse üye olamamalı gibi bir koşuldan söz ediyorum. Bir şekilde herkesin tek üyeliğinin olması sağlanmalı ve öyle elini kolunu sallayan üye olamamalı.
Davetiye sistemine destek + belirli mesaj sayısının altındakiler konu açamasın mesela..
Bu kadar kişinini takip ettiği forumda kaliteli içerik bulmak önemli. Abuk sabuk paylaşımlar yapacak olan arkadaşlar başka forumlara sözlüklere gitmeliler.
Mesaj sayısına göre konu en nefret ettiğim şey adam bir şey merak edip giriyor ama soramıyor sorusunu belki mesaj sayısına göre konu acma kısıtlanabilir ama bazı forumlarda bir kac haftalığına mesaj bile yazamıyorsun![]()
üye alımını kapatmak biraz saçma bazı arkadaşlar konu açmak için belli bir msj sayısı olabilir demişler güzel fikir ama konu açma heyecanı ile insanlar ota bka saçma sapan bir iki kelimelik şeyler yazıp ortalğı iyice çöplüğe çevirebilir benim kendi fikrim bir kaç kriterin bir arada olması belli bir msj sayısı üyelik tarihi siteye girme sıklığı gibi kriterler ve/veya bunlara ek olarakta bölümlerde konu açmak için kriterler olabilir mesela bir üye eğlence kısmına konu açmak için daha az kriterlere donanım kısmına konu açmak için daha fazla kritere sahip olması istenebilir bence böyle bir uygulama gayet başarılı olabilir gibi geliyor bana
hocam eskiden vardı ya çok popülerdi forumlarda mesaj sayım çok olsun vs. burada öyle bir şey geçerli değil ancak neden yapılır bende anlamadımÜye almama yerine sırf mesaj kasmak için konuların altına teşekkürler yazan arkadaşlara yaptırım uygulanmalı. Eğer uygulanmayacaksa beğen tuşunu niye koydunuz, onu kaldırın.
ben bu siteyi kendim buldum, davetiye olsaydı girme şansım ne kadar dı?
--- Mesaj Güncellendi ---
buldum ne yafarkettim