Üye alımı kapanmalı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Finix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce?

• Davetiye'ye geçilmeli

Kullanılan: 367 76.0%
  • Geçilmemeli

Kullanılan: 116 24.0%

• Kullanılan toplam oy
    483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mazula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence de Davetiye Sistemine en azından bir süreliğine geçilmeli :)

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu konuya oy attıktan sonra dikkat ettim 10mesaj altı olup da atılanların sayısı gittikçe artmakta. Buna dur denilmeli. Ama konuya oy verenlerin sayısı çok çok az.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Evet belki de bencilce bir istektir bu ama son zamanlarda yazılan cevaplar olsun, açılan konular olsun, forumun kalitesi yerlerde. Çoğu sadık, yardım sever, işi bilen üyeler teker teker terkediyorlar forumu. Eskiden bir yardım konusu açıldığında en azından bir kişi çıkar cevap verirdi. Bilmese de bilen kişiyi biliyorsa etiketler, konunun çözülmesini sağlardı. Şimdi ise bir Ajdar-Şahdamar konusu bile 5-6 sayfayı bulurken, teması teknoloji olan bir forumda cevapsız onlarca teknolojik yardım konusu var. shiftdelete.net'ten televole.net'e doğru hızla ilerlemekteyiz. Önlem alınmalı. Çözüm olmaz ama en azından toparlanma konusunda davetiye mantıklı duruyor. Ticaretse ticaret, eyvallah ama imaj zarar gördükten sonra ticaret falan kalmıyor ortada.
Konuyu tekrar gündeme getirmek istedim...

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bencede forumun kalitesi düştü, üye alımı kapanmalı bir süre.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
[MENTION=2]Troy[/MENTION] bu konuda ne diyorsunuz?

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Davet Olayı Olmalı Arkadaş. Çok Daha İyi Olacak Böyle.

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Üye alımını kapatmak geçici bir çözüm olur bi anlam ifade etmez.

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bencede davetiye sistemi denenmeli .Torrent Siteler Gibi Olsun..

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Yöneticilerden birisi açıklama yapsa iyi olur bence.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar gündemimizde sms onay sistemi var. Sistem hakkında gelişmeler oldukça bilgileri paylaşacağız sizinle.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar gündemimizde sms onay sistemi var. Sistem hakkında gelişmeler oldukça bilgileri paylaşacağız sizinle.

Çok sevindiğim bir haber. Yalnız bir sorum olacak. Şuan ki üyeler bu sistem için tekrar aktivasyon yapması gerekecek mi ?
Not: Sırf meraktan soruyorum :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Çok sevindiğim bir haber. Yalnız bir sorum olacak. Şuan ki üyeler bu sistem için tekrar aktivasyon yapması gerekecek mi ?
Not: Sırf meraktan soruyorum :)

Henüz hiç bir şey konuşulmadı, ne desem yalan olur.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Yarin bu konuyu ciddi ciddi dusunecegiz arkadaslar.

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
devatiye ile üyelik başarılı olucaktır kanatimce ayrıca rep sistemide güzel olabilir davetiye rep ile entegreli çalışsın üyenin rep ine göre davetiye kazansın ?

orh_an

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eski üyeler kaliteli yeni gelen üyeler kalitesiz ve seviyeyi düşürüyorlar fikrinin savunulması önyargılı ve rencide edici bir yaklaşım olmuş.Eski üye olarak yenileri uyarıp,doğruyu gösterecek kişiler olmanız gerekir iken kapıların kapatılmasını istemek en kolay seçim olsa gerek.Ayrıca davetiye almak isteyen kaliteli insanların Sdn.de bir arkadaşı veya tanıdığı olmayabilir.Ancak sizin fikrinize göre kaliteli insanlar sadece eski üyelerin tanıdığı kişilerdir.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Acaba konu akibeti ne oldu ? Düşünüp taşınıp bir karar alınabildi mi ?

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Herkes kendi kendine gelin güvey oluyor sanıyordum ben :D Buralarda hiç yönetimden birinin bunu düşüneceğiz dediğini görmedim.

RKYuckeN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
abicim ben yarı yarıya veriyorum kararsızım siz ne dersiniz onu ben bilemem???

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
konuyu açan üyenin banlanması manidar :D

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
merhabalar ben bugun forum sitenize kayıt oldum bence bahsettıgınız davetıye olayı yenı gelcek olan kullanıcılara engel olacaktır sayet suan geçilmiş olsaydı ben bu forumdan şuan faydalanamamış olacaktım.

bahsettiginiz üzere gercektende her telden konu açılmış gercekten buda forum kalitesini düşürür nitelikte şayet ona nazaran bir başka birsey önermek isterim belli bir yorum sayısı şartı konulsun 50 tane yorum yazmadan konu açılamaması gibi gereksiz yere 50 adet yorum sayısını doldurmak ıcın spam yapanlarda forumdan uzaklaştırılması daha manidar olur diye düşünüyorum
saygılar

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
merhabalar ben bugun forum sitenize kayıt oldum bence bahsettıgınız davetıye olayı yenı gelcek olan kullanıcılara engel olacaktır sayet suan geçilmiş olsaydı ben bu forumdan şuan faydalanamamış olacaktım.

bahsettiginiz üzere gercektende her telden konu açılmış gercekten buda forum kalitesini düşürür nitelikte şayet ona nazaran bir başka birsey önermek isterim belli bir yorum sayısı şartı konulsun 50 tane yorum yazmadan konu açılamaması gibi gereksiz yere 50 adet yorum sayısını doldurmak ıcın spam yapanlarda forumdan uzaklaştırılması daha manidar olur diye düşünüyorum
saygılar
Yeni üye iseniz,böyle kalın yazmak yasak forumda,düzeltmeni tavsiye ederim.:wink:
Ayrıca Nickiniz ne anlama geliyor?:glare:

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
davetiyeye geçilmesi lazım bencede.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

saygılar

Hoşgeldin, öncelikle kurallara bir göz atmalısın
http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/43630-forum-kurallari.html
Ayrıca bu nickle de olmaz.

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Yeni üye iseniz,böyle kalın yazmak yasak forumda,düzeltmeni tavsiye ederim.:wink:
Ayrıca Nickiniz ne anlama geliyor?:glare:
Kusura Bakmayınız bilgim yoktu ve forum kurallarına göz atmamıştım Hepinizden Şahsım Adıma Özür Dilerim
Hoşgeldin, öncelikle kurallara bir göz atmalısın
http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/43630-forum-kurallari.html
Ayrıca bu nickle de olmaz.
Sizdende Tekrardan Şahsım Adıma Özür Dilerim Modaratörlerimizden Nick Değişimi ile ilgilenen kişiye yönlendirebilirmisiniz beni?
Kendisinden FuckTheSystem Olan Nickimin Jibbs İle Değiştirilmesini Rica Ediyorum/Edeceğim

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
milletin kamışıyla oynucak zamanı mı yok?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...