Davetiye sistemi de olsa üyeler üyeliğinden vazgeçmezler.Yani demek istedeğim şu; davetiye sistemini aktif ettiğinizde şuan üye olanlar yine konu açacaklar.Fark eden bir şey olmayacak.Sadece üye sayısını kontrol altına almış olacaksınız.
Benim bir konuda bir fikrim var.Üye alımı açık olsun.Ama bütün üyeler konu açamasın.Konulara yorum yapabilsinler.Konu açabilen bir grup oluşturulsun.Veya sadece editörler konu açabilsin.Bu farklı şekilde genişletilebilir.Üye alımını kısıtlayarak bir yere varamazsınız.Konu açmayı kontrol altına almanız gerekiyor.Problem burda bence.
bu sefer de mesajlar "teşekkürler"
Haklısın bütün üyeler konu açamasın, yada konular Moderatör onayından sonra açılsın.. mantıklı aslına bakarsan.. Ama konu açamamasıda tuhaf olur, yani geldim on numara bir konu buldum, forumu taradım öyle bir konu yok ?
ama açamıyorum
şu şekilde olmalı bencede bu durum...
belli bir zamandan sonra konu açabilmeli, mesela; 200 msj'dan sonra başlık açabilsin ...
yada teknoloji haberlerine 500 msj'ı olan konu açsın.
spor bölümüne 50 msj 'ı olan konu açsın gibi.. değiştirilebilir
bu sefer de mesajlar "teşekkürler"
emeğine sağlık moduna dönüşecek. kirlilik artacaktır. hatırlayın eskiden; adam download linkini görmek için en az 10 mesajınız olmalı derdi. zaten linki görmek için üye olmuşsun. bu durumda ne yapıyordun(yapıyorduk). 10 tane konuyu açıp; sağol. teşekkürler. emeğie sağlık diye saydırıyorduk![]()
Camon Nicki var dı eski onu silebilirmisin. o üyeliği yeniden aktif edicem de. Teşekkürler.
walla banlanma sebibini bilmiyom efendim çoktan beri girmiyom zaten. Teşekkürler.
--- Mesaj Güncellendi ---
Alia bey oldumu yok sa ?
Acon,Camon,Cason size ait olması ve multi üyelik formumuzda yasak olması sebebi ile üyeliğiniz kapatılmış Bu üyeliğinizide kapatıyorum.tamam teşekkürler.
Eşşeğin kuLağına su kaçırma demişLer
O değiLde bu konunun akıbeti ve veriLen karar nedir ?![]()