Üye alımı kapanmalı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Finix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce?

• Davetiye'ye geçilmeli

Kullanılan: 367 76.0%
  • Geçilmemeli

Kullanılan: 116 24.0%

• Kullanılan toplam oy
    483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kalite derken onu kastetmiyorum, teknoloji konularının azalmasınıda önemsemiyorum.

Evet, çokta öyle lazım cinsten bir insan olmayabilirim ama bir beynim var ve bu bedava! Yani biraz gözlem ile olayın farkına varabilirim.

Frmtr'ye bakınız, çoğunlukla düzgünce konuşamazsınız bile ve bir aşırlık var. Rahatsız edicidir bu. Örneğin şu mesaja bakarsanız anlarsınız:
http://forum.shiftdelete.net/egitim...siz-dosyalarini-temizlemek-2.html#post2032789

Evet, bir-iki tane böyle tip olsa boş ver derim geçerim. Ama herhalde bunlardan çok varda anket sonuçları böyle. Bir başka örnek olarak konuda magazincilik oynayan @PembeÇiLek olabilir.

finix yanlış anlama benim demek istediğim kısıtlama getirilmesin herkese acık olsun ama patavasız insalar hemen SDN atılsın buna karşı cıkmam ama insanların buraya gelib birşeyler öğrenmek istiyorsa bu da engelenmemesi lazım

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Konuyla alakalı mesaj yazın arkadaşlar bir daha uyarmıycam!

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
davetiyeli daha güzel olur hocam. r10 gibi mesela...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
finix yanlış anlama benim demek istediğim kısıtlama getirilmesin herkese acık olsun ama patavasız insalar hemen SDN atılsın buna karşı cıkmam ama insanların buraya gelib birşeyler öğrenmek istiyorsa bu da engelenmemesi lazım
Tabi ki dediğin doğru, fakat aradan öğrenmek isteyen insanların seçilmesi ve patavatsız insanların bir nedene dayandıralarak atılmasız çok zor.

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yeni üyelerin x mesaja kadar konu açabileceği yerler belirlensin, ve x mesajı sınırını geçene kadar belirli forum başlıklarına mesaj yazamasın. Ceza sistemide bir şekilde bunlara göre düzenlenir diye düşünüyorum?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
bölüm moderatörlerinin arttırılması teklifimi yeniliyorum. bu bölümde sadece 1 mod var. eğer o online olsaydı ve duruma daha işin başında müdahale etseydi. bu kadar polemik olmazdı. ama görüyorum ki bir çok kıdemlinin/yetkilinin (mesaj sayısına göre) ortama ayak uydurduğu aşikar. sorunu ilk önce aranızda halletmeniz lazım. kalite isterken!

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@PembeÇiLek bu arkadaşın espiri anlayışı da bu kadar öğrenmiş bir magazinlik espirisini yapım öylesine gidiyor bir şeyleri ciddiye almayan insanlar zaten kendisi ciddi kişiliğe sahip değildir biliyorsun klavye kulanıcıları coktur sanal hayata beceri desen sıfır zeka desen düşük seviyelerde almış eline bir klavye sallar oraya buraya ama bilmem aklı başındamı parmaklarında mı onu anlamak mümkün değildir bu tür insanlarda kiminin dili ceneye vurur kimin sanal alem de parmaklarına vurur klavye de 10 parmak kulana biliyorum sananlar halbu ki 3 adet parmak kulanır orta parmak sol işaret sol baş parmak bu arkadaşlar kendini başkaların karşında zeki ve üstün yetenek sayarlar o yüzden kendi konumuza bakalım

19 yılık bilgisayar ve internet hayatımda bu tür insanlarla cok karşılaştı bunları norma olarak görürüm

NOT: buna cvp verecek kişi kendini biliyor tabiki üstüne alınmıyorsa ha beni eleştirmek icin onun zekası benim zekamın üstünde olması lazım ki ozaman başımı eğerim önünde ve susarım ama patavatsız insanlar icinde ne beynimi nede parmaklarımı yorarım

saygızlık da kusur etmişsem af ola

PembeÇiLek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@PembeÇiLek bu arkadaşın espiri anlayışı da bu kadar öğrenmiş bir magazinlik espirisini yapım öylesine gidiyor bir şeyleri ciddiye almayan insanlar zaten kendisi ciddi kişiliğe sahip değildir biliyorsun klavye kulanıcıları coktur sanal hayata beceri desen sıfır zeka desen düşük seviyelerde almış eline bir klavye sallar oraya buraya ama bilmem aklı başındamı parmaklarında mı onu anlamak mümkün değildir bu tür insanlarda kiminin dili ceneye vurur kimin sanal alem de parmaklarına vurur klavye de 10 parmak kulana biliyorum sananlar halbu ki 3 adet parmak kulanır orta parmak sol işaret sol baş parmak bu arkadaşlar kendini başkaların karşında zeki ve üstün yetenek sayarlar o yüzden kendi konumuza bakalım

19 yılık bilgisayar ve internet hayatımda bu tür insanlarla cok karşılaştı bunları norma olarak görürüm

NOT: buna cvp verecek kişi kendini biliyor tabiki üstüne alınmıyorsa ha beni eleştirmek icin onun zekası benim zekamın üstünde olması lazım ki ozaman başımı eğerim önünde ve susarım ama patavatsız insanlar icinde ne beynimi nede parmaklarımı yorarım

saygızlık da kusur etmişsem af ola

Öyle bir türkçe kullanmışsın ki. Bu yazıyı anlamadım.:cool:

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ben forumun lordlar kamarasına dönüştürülmesine karşıyım
adı üstünde forum, yazılanlarda yeterli denetimden geçiyor sanırım,
sokakların kirlenmesinden hoşnut olmayanlara:
Sokaklar hergün kirlenir çöpçüler gelir temizler derim :mrgreen::D

nigdeli5168

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence forumda 500 mesaj altı yazı yazamasın.

Bence bu yöntem güzel değil mesela benim 100 küsür mesajım var ne yani bir sorunum olduğunda siteye girip yazamayacaksam ne anladım ben bu siteden.Bence en mantıklı çözüm zamunda sistemi arada sırada üyeliği açıp kapamak...

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bence yapay zeka geliştirilsin ve forumu kontrol etsin. Spam yapanları, reklam yapanları, saçma saçma başlık açanları tespit edip banlasın. Hepimiz rahat edelim :)
Evet süper:) ayrıca bu yapay zekayı F16'lara ve Heron'lara da monte edelim... düşman ve müttefik ayırımını daha iyi yaparlar... SDN bütün F16'ları modernize etsin...

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
bence de kapansın.
nasıl olsa ben üyeyim :D

PembeÇiLek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet süper:) ayrıca bu yapay zekayı F16'lara ve Heron'lara da monte edelim... düşman ve müttefik ayırımını daha iyi yaparlar... SDN bütün F16'ları modernize etsin...
Bu çok iyi yaa! yerlerdeyim gülmekten.:D Bunu mutlaka yapsınlar bende katılıyorum.:D Bütçe ayırıcam.:cool:

LaX

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Konuyu her yönden destekliyorum. Ayrıca bir öneride bulunmak gerekirse; her bir konuda bulunan beğen butonundan yola çıkar isek, benim düşüncem birde kötü konu butonu koyulsa ve misal olarak 100 kötü oy geldiğinde konu otomatikman kapansa bence çok iyi olur diye düşünüyorum.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Konuyu her yönden destekliyorum. Ayrıca bir öneride bulunmak gerekirse; her bir konuda bulunan beğen butonundan yola çıkar isek, benim düşüncem birde kötü konu butonu koyulsa ve misal olarak 100 kötü oy geldiğinde konu otomatikman kapansa bence çok iyi olur diye düşünüyorum.

evet haklısın sadece beğen var neden kötü yok

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Her konunun altinda bu konuyu faydali buldunuz mu diye bir soru olsun altinda da evet ve hayir siklari olsun uyeler de her konuyu bu sekilde oylasin oyu kimin verdigi gizli olsun ki yalakalar oy verirken yalakaliga devam etmesin. Daha sonra uyelerin profillerinde actiklari konularin faydali olup olmadigi gorunebilsin eger oran olarak bariz sekilde actigi konular gereksiz cikiyorsa o kisi moderator dahi olsa uyarilmali ayni sekilde devam ederse yaptirim uygulanmali. Boylece bir otokontrol sistemi olusturulabilir.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
davetiyeye geçilebilir paylaşımlarımızı artıtırarakta daha aranan bi site haline gelinebilir.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Ben davetiye sistemine karşıyım ama benim değil, çoğunluğun sözü geçer. O nedenle geçelim derseniz, bir süre deneyebilmek için arkadaşlara hızlı izin verebilirim.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Sloganımız belli;

"Biliyorsan paylaş, bilmiyorsan sor"

Adamın bu sitede tanıdığı yok diyelim. Bir şey soracak ya da bir şey paylaşacak. Tanıdığı birisi yoksa nasıl yapacak bu adam/kadın/diğer?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bana göre soru sorulabilecek başlıklar olmalı.

ilk mesajında birşey paylaşacak adamın da ben reklam yapmadan bu işi yapacağını sanmıyorum, ya da hotfile wupload linkli paylaşımlar yapar yani kendi çıkarı için yapar.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
o da doğru tanıdığı yoksa sorununu soramıyacak.

cep telefonlu sistem var o sistem uygulanamaz mı hem ciddiyet artar böylece?

polattasdan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhabalar aranıza dün akşam katıldım ama öncedende takipçisiydim forumun malum burası teknolojiyle alakalı bir forum (daha yeniyim burda üstadlar varken benim fikir söylemem biraz ters olabilir ama) bence 20 soruluk teknolojiyle alakalı her soru için 20 saniye veren bir test uygulansa ve bu testte belli bir barajı geçene üyelik verilse belki böylece bilgisiz ve sadece işi düşenlerin üyelik açma sayıları azalabilir...

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Sloganda bi terslik var sanki:)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Öncelikle herkese merhabalar aranıza dün akşam katıldım ama öncedende takipçisiydim forumun malum burası teknolojiyle alakalı bir forum (daha yeniyim burda üstadlar varken benim fikir söylemem biraz ters olabilir ama) bence 20 soruluk teknolojiyle alakalı her soru için 20 saniye veren bir test uygulansa ve bu testte belli bir barajı geçene üyelik verilse belki böylece bilgisiz ve sadece işi düşenlerin üyelik açma sayıları azalabilir...

teknoloji ile ilgili sorulara 20 sn de. cevap verebilecek zaten soru ne diye sorsun, maksat bilmeyeni bilgilendirmek.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Üye alımının kapanması pek mantıklı gelmiyor buna, gelene git demek yakışmaz SDN'ye. Onun yerine bu tip davranışlarda bulunan arkadaşlara sıfır toleransla davranılması (anında şutlama) ile bu iş çözülür bence.

polattasdan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teknoloji ile ilgili sorulara 20 sn de. cevap verebilecek zaten soru ne diye sorsun, maksat bilmeyeni bilgilendirmek.
Sizde haklısınız ama benim aklıma böyle bir fikir gelmişti çünkü ilk baştaki yorumları okudğumda forumda reklam veren saçma sapan başlık açanların çoğaldığını yazmışlar bende aklımda olan fikri söyledim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...