Üye alımı kapanmalı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Finix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce?

• Davetiye'ye geçilmeli

Kullanılan: 367 76.0%
  • Geçilmemeli

Kullanılan: 116 24.0%

• Kullanılan toplam oy
    483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Davetiye sistemini biz iftar buluşmasındada dile getirmiştik..

Ancak oda çözüm olmaya bilir bu sefer askeriye gibi düşünün bir kişi yüzünden sizde yanıcaksınız...

Bu yüzden Cep Telefonu Onay Mesajı İle Uyelık Konu aktif edilsin.

TC kimlik numarasını herkes vermek istemeyebilir. Ama cep Telefonu öyle değil.

Bu sayede üyelik alımı olabilir,ancak bunada herkes yeltenmeye bilir. Öylede bir durum söz konusu...

Gerçi Burada crack içerik bulunmadığı için, pekte Sorun olmayabilir.

Lakin demem o ki, gençlik gelsin... gelmesin gibi bir durum asla demiyorum, gelir gelmez konu açmasın AÇAMASIN !

öncelikle konulara yorum atabilsin.. Attığı yorumlardan sonra zaten Konu açma yetkisi verilirse verilir.

Yorumlarında ne olduğunu belli eder zaten...

Ama davet olayı bence askıda olmalı...

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
95908793.jpg

Buyrun Başkanım.

[MENTION=2]Troy[/MENTION]

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
saçma sapan insanlar gelip saçma sapan konular açıyorlar bencede geçilsin .

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben kararımdan vaz geçtim, davetiye sisitemi gelmemeli. düşündüm de, eğer bu site karşıma ilk çıktığında üye olmamın önüne davetiye gibi bir engel çıksaydı, kesinlikle arkama bakmamak üzere döner işime bakardım. hayatımda shiftdelete sadece bir komutdan ibaret olurdu.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Davetiye sistemini biz iftar buluşmasındada dile getirmiştik..

Ancak oda çözüm olmaya bilir bu sefer askeriye gibi düşünün bir kişi yüzünden sizde yanıcaksınız...

Bu yüzden Cep Telefonu Onay Mesajı İle Uyelık Konu aktif edilsin.

TC kimlik numarasını herkes vermek istemeyebilir. Ama cep Telefonu öyle değil.

Bu sayede üyelik alımı olabilir,ancak bunada herkes yeltenmeye bilir. Öylede bir durum söz konusu...

Gerçi Burada crack içerik bulunmadığı için, pekte Sorun olmayabilir.

Lakin demem o ki, gençlik gelsin... gelmesin gibi bir durum asla demiyorum, gelir gelmez konu açmasın AÇAMASIN !

öncelikle konulara yorum atabilsin.. Attığı yorumlardan sonra zaten Konu açma yetkisi verilirse verilir.

Yorumlarında ne olduğunu belli eder zaten...

Ama davet olayı bence askıda olmalı...

Biraz masraflı . Ama oldu mu süper olur.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hep abalıya yüklenilmese....yeniler şöyle yeniler böyle...
ben derimki forumun özü ile bağdaşmayan konuların açıcıları biraz irdelense iyi olur..özellikle belden aşağı konuda hiç yeni üyeye rastlamadım...tesadüfmü bilemiyorum..ben emubaltacı için üye olmuştum...amma o artık yok nedenini bilmiyorum....

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Moderatörlere yüklenmemek lazım. Onlar ne yapsın. Örneğin; ciddi bir konuda mesajlarınızı yazmışız, çözüm yollarını göstermişiz ama o üye geliyor öyle bir mesaj yazıyor ki insanları yanlış yönlendiriyor, konu kendini yitiriyor. Tamam hakaret, birisini hedef alma vs. yok ama teknoloji cahili birisi gelip yorum yapsa ondan çok daha faydalı olurdu bu foruma söyleyeyim.

Onun dışında yine de davetiye sistemine sıcak bakmıyorum, herşeyin getirisinin yanında götürüsü de vardır.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
öncelikle sitenin kalitesini düşürdüğüne inandığınız konu başlıklarını kapatmak ile başlayabilirsiniz. diğer yandan kaliteyi arttırmak için, kontrolleri çoğaltmanız gerekecek, bunun da yolu bölüm moderatörlerini arttırmak olacak. bu da bölüm başına online moderatör sayısını dengede tutacaktır. konuların veya cevapların sisteme uygun olup olmadığının kontrolüne modlar karar verip. silme veya uyarma işlemlerini yaparlar. tabi ki, ellerindeki sihirli değneği adil kullandıkları müddetçe. bu moderatörleri de denetlemek için kullanıcılar için, moderatör şikayet linki konulabilir. böylece onlar da denetlendiğini bilir.

totleben

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tc kimlik no şart!

Tc kimlik no ile yaş kontrolüde yapılabiliyor. Yeni üyeler belli bir mesaj sayısına ulaşmadan başlık açamaması fikri bana göre iyi değil. Şu şekilde yapılabilir yeni üyelerin ilk açtığı 3 konu onaylanmadan açılmaz. Onaylanmadan açılmayan konu sayısıda üyenin yaşına ters orantılı olarak artar :)

PembeÇiLek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tc kimlik no ile yaş kontrolüde yapılabiliyor. Yeni üyeler belli bir mesaj sayısına ulaşmadan başlık açamaması fikri bana göre iyi değil. Şu şekilde yapılabilir yeni üyelerin ilk açtığı 3 konu onaylanmadan açılmaz. Onaylanmadan açılmayan konu sayısıda üyenin yaşına ters orantılı olarak artar :)
Haaha:D pasaport bilgilerimizide girelim mi? Baksanıza vize isteniyor mu?:cool:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Kuşak çatışması değiLde,şimdi ki üretim(nesiL) hataLı üretiLmiş..Bu yüzden forum etkiLeniyor,aciLen topLanmaLı hataLı oLanLar.:P

Staunch

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiyeli üyelik mantıklı. Birde Bazı forumlarda olan ücretsiz mail adresleri ile üye olamama durumu var bunuda unutmamak lağzım. Ücretli yada Domain bazlı mail adreslerinin üyeliklerinin kabulü de seviyeyi yükseltebilir.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Davetiyeli üyelik mantıklı. Birde Bazı forumlarda olan ücretsiz mail adresleri ile üye olamama durumu var bunuda unutmamak lağzım. Ücretli yada Domain bazlı mail adreslerinin üyeliklerinin kabulü de seviyeyi yükseltebilir.
Oeh. Herkes webmaster veya domain sahibi değil.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
http://forum.shiftdelete.net/windows-8/232314-windows-8-gunceleme-yapmiyor.html

Buyrun ... Yeni Üye.. İnternette Araştıracağına Direk Buraya Soruyor... Cevabını Aldıktan Sonra Çeker Gider. Çöplüğe Dönmeye Başladık.

Cedriic arkadaşın eleştirsi bu konu hakkında

bu da kendisinin yeni paylaştığı konu :)

http://forum.shiftdelete.net/komik-...eklamina-karsi-yazilmis-marlboro-reklami.html

burda herkes mutlaka sacma sapan konular paylaşmış kendimizi kandırmayalım arkadaşlar

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Winamp'ın yeni sürümünün çok büyük haber günlerden geliyorum ben. Aylık 2 bilgisayar dergisi aldığım günlerden geliyorum. Kendimi geliştirdim, hep izledim öğrendim ve bu dönemlerde SDN ile tanıştım. Üyelik kapalıydı. O kadar da önemsemedim açıkçası. Kimden alacaktım ki davetiyeyi. Çekingenlik de üstümde bir yandan. Evet üyelik sistemi açıldığı an üye oldum ben. Ama keşke o heyecanlı günlerde üye olabilseymişim.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yeni üyelerin ilk 100 mesajı takip edilsin ona göre siteye devam edip edemeyeceği belirlensin.Sonra 50 mesaj daha takip edildi mi yeterlidir bence.
Davetiye sistemine geçilebilir ama yeni üyeleri pek göremeyiz.Bence davetiye sistemi biraz sıkıya kaçar.
Davetiye yerine mesaj takibi olabilir.Tabi bu sisteme geçilirse sayılar.da belirlenir.(100 mesaj mi 200 mesaj mi)

CanPare'm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gözümden kaçmayan bir şey var. SDN'nin kalitesi gittikçe düşüyor ve bunun en önemli nedeni yeni üyeler. Bir sürelik davetiye sistemine tekrar geçilirse kalite düşmeye devam etmez ve SDN bir çöplük olmaya gitmez.

sdn nin kalitesini 2008'den beri kendisinin yükselttiğini zanneden finix olay açıklamalarda bulundu..
açıklamasına gözümden birşey kaçmaz diyerek başlayan finix yeni üyelerin forumun kalitesini düşürdüğünü iddia ediyor.
evet sayın seyirciler gelişmeleri ilerleyen saatlerde sondakika haberlerinden takip edebilirsiniz..

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
konu şimdiden 12 sayfa oldu. forum yöneticileri bir an önce bir açıklık getirip, sonlandırmalı diye düşünüyorum. yoksa değil 12, 112 de olsa geyikten öteye geçmeyecek.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
PembeÇiLek ve onu andıran CanParemi şutLayarak iLk adım atıLabiLir asLında. :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Aramıza muhabirler de katılmış, ekonomistler de.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
acaba SDN icin birşeyler yapan varmı [MENTION=34027]finix[/MENTION] arkadaşa soruyorum SDN icin ne yaptın ne kazandırdın

makaleleri konuları kopyala yapıştır yapmak ve konu acmak cok kolay kim acaba SDN icin yararlı birşeyle yapmış birde böyle konu acalım bakalım ben karşıyım yeni üyeler kesinlikle alınsın forum teknoloji bilgisi de olmayan öncelikle alınsın öğrensin öğretilsin ben üye olarak geldim buraya ozaman bizde gidelim

Finix arkadaşı da leylekler getirdi yukarından buraya üye olarak gelmedi burası bir genclik gece klübü değil ev partisi gibi kendi aralarında kutlanacak gibi bir site değil herkese acık olması lazım ama seviyeli bir şekilde

---------- Post added at 11:19 ---------- Previous post was at 11:17 ----------

konu şimdiden 12 sayfa oldu. Forum yöneticileri bir an önce bir açıklık getirip, sonlandırmalı diye düşünüyorum. Yoksa değil 12, 112 de olsa geyikten öteye geçmeyecek.

bbyg :)

birileri bizi yukarda gözetliyor :d

svchost.exe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acaba SDN icin birşeyler yapan varmı @finix arkadaşa soruyorum SDN icin ne yaptın ne kazandırdın

makaleleri konuları kopyala yapıştır yapmak ve konu acmak cok kolay kim acaba SDN icin yararlı birşeyle yapmış birde böyle konu acalım bakalım ben karşıyım yeni üyeler kesinlikle alınsın forum teknoloji bilgisi de olmayan öncelikle alınsın öğrensin öğretilsin ben üye olarak geldim buraya ozaman bizde gidelim

Finix arkadaşı da leylekler getirdi yukarından buraya üye olarak gelmedi burası bir genclik gece klübü değil ev partisi gibi kendi aralarında kutlanacak gibi bir site değil herkese acık olması lazım ama seviyeli bir şekilde

haklı.:hammer:

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
acaba SDN icin birşeyler yapan varmı @finix arkadaşa soruyorum SDN icin ne yaptın ne kazandırdın

Kalite derken onu kastetmiyorum, teknoloji konularının azalmasınıda önemsemiyorum.

Evet, çokta öyle lazım cinsten bir insan olmayabilirim ama bir beynim var ve bu bedava! Yani biraz gözlem ile olayın farkına varabilirim.

Frmtr'ye bakınız, çoğunlukla düzgünce konuşamazsınız bile ve bir aşırlık var. Rahatsız edicidir bu. Örneğin şu mesaja bakarsanız anlarsınız:
http://forum.shiftdelete.net/egitim...siz-dosyalarini-temizlemek-2.html#post2032789

Evet, bir-iki tane böyle tip olsa boş ver derim geçerim. Ama herhalde bunlardan çok varda anket sonuçları böyle. Bir başka örnek olarak konuda magazincilik oynayan [MENTION=197305]PembeÇiLek[/MENTION] olabilir.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Evett MİT'iz,fena MİT'erizz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...