Üye alımı kapanmalı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Finix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce?

• Davetiye'ye geçilmeli

Kullanılan: 367 76.0%
  • Geçilmemeli

Kullanılan: 116 24.0%

• Kullanılan toplam oy
    483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bence yapay zeka geliştirilsin ve forumu kontrol etsin. Spam yapanları, reklam yapanları, saçma saçma başlık açanları tespit edip banlasın. Hepimiz rahat edelim :)

bencede hatta kırıcı laflar edenleride banlasın yada siteye kötü icerik ve akışını bozanıda cıkartalım derim..

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Keyloger finix'ide yanına alıp forum güncelleştirmelerinde yola çıksınlar. :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yaa şu forum rütbeleri ne güne duruyor o rütbelere göre bi sistem kurulsun işte....

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
konuya bakın yavvvv fatmagülün şişmesi :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bence zamunda sistemine geçilmeli, davetiye sistemi bile olmayacak, yeni üye alımı yılın önemli bir kaç günü açık kalacak. böylelikle yeni üyeler banlanmamak için söyledikleri sözlerede dikkat ederler, açtıkları konularada dikka ederler.

hala bu düşüncedeyim, farklı atraksiyonlara gerek yok.

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Adam başka sitenin davetiyesini bulmak için üye olmuş.:D Şu davetiye bölümlerine bakmak yeterli sanırım durumu görmek için.Yüzde 70 nin ilk mesajı oraya yazılmıs sonra sırra kadem basmış :D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bi ara zaten davetiye sistemi vardı. Ama üye olmak isteyen ona buna mesaj atıp attırıp bi şekilde üye oluyordu. Yani denendi ve herhangi net bi yararı yok.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
O kısıma konu şertı konmalı (50 konu gibi ama abudik kubidikler sayılmayacak - silinecek yani misal şu google bing konusu çok gereksiz )

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bence
[video=youtube;WBt4oXMYQmo]http://www.youtube.com/watch?v=WBt4oXMYQmo[/video]

relief2507

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence fazla abartmayalım.Bu sitenin yetkililerinin bir kısmının futbol fanatiği olduğunu,kasıtlı polemik oluşturduklarını da biliyoruz.Sizce seviye düşmesinde bu etken değil mi?Bu site bence teknoloji ve bilişim sitesinden çok futbol sitesine benziyor.Her maç sonrası ısrarla açılan başlıklar.Fanatizmi başlatan kim site yetkilileri.Davetiye olsa ne değişir?Bir düşünün ne dersiniz.Bir sürü üye futbol fanatizmi yüzünden bu siteden ayrıldı.Tarafsız bir düşünün.Ne dersiniz?

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kardeşim sanki dh gibi anında soru cevaplıyorsunuzda özel olmaya çalışıyorsunuz bir bilenın bıle uye olması kardır saygısızlık yapanı banlarlar olur bıter topluma soyutlanmak niye?

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
1- Post sayısı 30 altında olanlar konu açamasın.
2- 30 dan 75 e kadar post sayısı olan kişilerin konuları denetlendikden sonra yayınlansın
3- Yıllık yada 6 aylık süreler için uyarı puanı verilsin 3 uyarı olan 1 hafta 4. uyarıyı alan 1 ay vs. banlansın
4- Kargaşa ,reklam vs sorun çıkarmak üye olanlar ilk çoğunlukla ilk 20 post da kendini belli ettiği için ilk 20 30 post denetlendekten sonra yayınlanabilir

Bu tarz şeyler yapılabilir.Ayrıca her dk en az 1 mod online olması gerekir...

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
açılacak konuları kontrol edildikten sonra açılsa muazzam olur....

M.Uzun

Profesör
Reaksiyon puanı
2
çok yerinde bir karar olur davetiye geçmek :) bakalım ilerleyen günlerde yönetim ne gibi karar alacak merakla bekliyorum

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=2]Troy[/MENTION]

adminim gerçekten forum çoluk çocuk kaynamaya başladı.Yok olsun gençleri her zaman görmek yardımcı olmak isteriz ama burayı divx indirdikleri oyun indirdikleri forumlarla karıştırıyorlar.ya üye alımı kapatılsın ya davetiyeli olsun.herkes davet ettiği kişilerden meshul olsun.Saygılarımla...

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Davetiyeli üyelik sistemine geçilmesinden yanayım fakat bir öyle bir böyle forumun istikrarı bozuluyor. Davetiyeli üyelik sitemine geçilecekse paylaşımlarda itibar puanına göre davetiye verilmeli üyelere. Herkesin elinde davetiye olduktan sonra bir işe yarayacağını sanmıyorum. Şuanda bile davetiye için bu tartışmalardan sonra misafir arkadaşlar clon clon üye olmuşlardır çoktan. Ben de bir ara bu konuyu açmıştım ama nafile :) Saygılarımla arkadaşlar.. iyi forumlar diliyorum.. Bildiklerimizi paylaşmak dileğiyle..

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Üye alımından ziyade, yeni üyelerin mesaj yazma ve konu açma zamanlarında bir düzenleme yapılmalı, en azından belirli bir süre seyirci kalırsa yeni arkadaşlarımız, site kültürüne aşina olabilirler diye düşünüyorum.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
son günlerde sdn e eksi sözlük ve zaytung türü haberlere çok fazla denk geliyorum .Yorumlar da dahil site tam bir keşmekeş içinde çok güzel bir sistem var aklımda şimdi mobil den yazıyorum yarın tüm detayları ile açıklayacağım umarım beğendirebilirim baştan söyleyeyim yor bir sistem ama kaliteyi artırmada bire bir bir benzeri okadar forum ve site gezme me rağmen bulamadım. Bir nevi kendi keşifim.

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Bence; yeni üyeler gözlemlenip forumda taşkınlık çıkartan ve sürekli tartışma yaratan , kurallara uymayan insanlar ayıklanmalı bazı forum siteleri gibi üye sayımız fazla olacağına az ve öz olsun daha iyi ...
Davetiye sistemininde kaliteyi arttıracağı kanaatindeyim. :flowers:

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
teknoloji icatlarla değil arge çalışmaları ile gelişiyor dunyada yapılan en güzel çalışmalarda ekip çalışmalarında ortaya çıkıyor fikir fikirdir tabiki iyisi kötüsü vardır kötü fikirlileri yasaklamakta fikir özgürlüğünü yasaklamak gibi olur üyeliği yasaklamak yada sınırlandırmak bu siteyi daha büyük yada kaliteli yapmaz sadece küçültür bilgi kirliliğini önlemek yada insanların daha çabuk daha doğru bilgilere ulaşması için çesitli çalışmalarda yapıla bilir ve iyi olur

sazan06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sitenin kalitesi aldığı reklamlardan dolayı düşüyor. haber yerine ürün reklamı okuyorum. bu nasıl bir teknoloji sitesi?

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Uzman kişi ve pisikoloklardan bilgi alınarak bir anket formu hazırlayın.
Bu ankete verilen cevaplara göre kilik testi yapılabilir.
Sonra Form'un kural ve üyelerinin durumu göz önünde bulundurularak Üye yapılıp yapılmamasına karar verilebilir diye düşünüyorum.

Anketlere verilen cevaplara göre bir süre izlemede'mi kalacak belirli sayıda mesajdan sonra'mı tam üye olacak yoksa üyeliği kabul'mu edilmeyecek buna göre karar verilebilir.
Yeni gelen üyeyi test anketi yapmadan tanıyamazsınız.
Belki bu yolla kovulan bir üyeyi başka isimle tekrar üye olurken teşhis edebilme imkanıda artacaktır.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
AçıLan her konu ve yazıLan mesaj kontroL ediLmeLi diyeceğim,bu da çok sorun yaratır gibime geLiyo.

Yani..adamın biri iş yerinde sıkıLmış..gidiyor konu açıyor...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@Troy

adminim gerçekten forum çoluk çocuk kaynamaya başladı.Yok olsun gençleri her zaman görmek yardımcı olmak isteriz ama burayı divx indirdikleri oyun indirdikleri forumlarla karıştırıyorlar.ya üye alımı kapatılsın ya davetiyeli olsun.herkes davet ettiği kişilerden meshul olsun.Saygılarımla...

geleceğimiz coluk cocuk 50 yaşındaki adam bu saat den sonra öğrense ne olur öğrenmese ne olur cok sacma düşünceler var burda bence burda internet sansürüne karşı olanlar burda bakıyorum şimdi kendileri sansür yapmaya calışıyor herkesin burada olma hakkı var herkesin bişeyler paylaşma hakkı var burda tek suclu moderatör ve yönetici arkadaşlar acılan konuları incelenib gerekli gereksizleri ayırmaları lazım ozaman hiç bir sacma konularla forum meşkul olmaz yönetici arkadaşlar kafa yormak ve zahmet girmek istemiyorlar

---------- Post added at 08:40 ---------- Previous post was at 08:35 ----------

burada forum da sacma sapan konular acılıyor diyen arkadaşlar forum araştırdım da bu kişiler hep sacma sapan acılan konulara destekleyici yorum yazmışlar :) örnek vereyim Pardon Bir Dakika Bakar mısınız? ( Leyla ile Mecnun ) bu konu cok sacma yani bu bir konumu boşa forum meşkul edilmiş ha bu konuya yorum yazan arkadaşlarda coğu şuan burda şikayetci olan arkadaşlar yani sacma sapan konular yazılıyor diyenler halbuki böyle sacma konulara kimse yorum yazmasa birda belki kimse acmaz bu tür konuları

noname82

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Davetiye sistemine sıcak bakılmıyorsa bile bence bu üyelik işine bir şekilde koşul konulmalı. Cep telefonuna gelen bir kod girilmeden kimse üye olamamalı gibi bir koşuldan söz ediyorum. Bir şekilde herkesin tek üyeliğinin olması sağlanmalı ve öyle elini kolunu sallayan üye olamamalı.

oldu olacak 6 vesikalık foto, 1 ikametgah da istensin..

Bence forumda 500 mesaj altı yazı yazamasın.

mesaj sayısı 2-3 bin olup da boş mesaj yazan hiiiç yok sanki..

Tc kimlik no şart!

uçuşa geçildi işte :).. kimlik no yetmez.. siteye girerken, kılık kıyafet kanununun gereği gibi yapılsın.. hatta mesaj yazarken arz/rica edelim..

neyse valla daha fazla bu bezneri mesaj okuyamayacağım.. kemal sunalın meşhur ifadesi geldi aklıma çünkü "ağam benle alay edii"..

ÖNERİM:
www.divxplanet.net teki gibi iki forum olabilir.. yeniler forumunda başarılı olanlar asıl foruma geçebilirler.. orada esas paylaşımcılık iken burada amaç boş yazmayan (en azından +1, ellerine sağlık, bravo felan) yazmayıp ufak çaplı zahmete girerek birkaç kelam laf edebilen kişiler asıl foruma terfi ettirilebilir..

KONU İÇİ/DIŞI:
kurtadam bir noktaya kadar forum kültürünü +1 olarak değiştirmeye başladı, ardılları işin suyunu çıkardı.. (bakınız en büyük türkçe forum iddiasındaki site.. -mesajımız çok ama anlamı yok diye slogan önerdim.. banladılar-) .. bence sorun da budur.. forum kültürünün olmaması..

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Gözümden kaçmayan bir şey var. SDN'nin kalitesi gittikçe düşüyor ve bunun en önemli nedeni yeni üyeler. Bir sürelik davetiye sistemine tekrar geçilirse kalite düşmeye devam etmez ve SDN bir çöplük olmaya gitmez.

Çok Haklısın. Bazıları Sadece Bilgisayar Hakkında Soru Soruyor Çıkıp Gidiyor. Bazıları Oyun Crack'i Soruyor.. Burası Çöplük Değil.. Bende Davetiye Sistemine Geçilmesini ARZ EDİYORUM. (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...