Utandığim problem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Netrattus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar Merhaba bir problemim var haftada 13 defa mastürbasyon yaparak kendimi rahatlatıyorum. Doktara gitmeye utanıyorum ne yapmam lazım aileme danışsam onlar çözum üretebilirler mi? Eğer burda bir doktor filan varsa ne yapacağim hakkında beni bilgilendirirse (Utanilicak bir sey yok diye dalga gecmezseniz sevinirim arkadaşlarım bu tür konular hakkında konuşurken bile ben utanıyorum anlayışınız için teşekkürler?

Ebussuud Efendi

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Arkadaşlar Merhaba bir problemim var haftada 13 defa mastürbasyon yaparak kendimi rahatlatıyorum. Doktara gitmeye utanıyorum ne yapmam lazım aileme danışsam onlar çözum üretebilirler mi? Eğer burda bir doktor filan varsa ne yapacağim hakkında beni bilgilendirirse (Utanilicak bir sey yok diye dalga gecmezseniz sevinirim arkadaşlarım bu tür konular hakkında konuşurken bile ben utanıyorum anlayışınız için teşekkürler?
Bu bir zevk meselesi.Malum konu.Böyle şeyleri buralarda paylaşmamak lazım.Doktara gitmenizde bir problem olacağını zannetmiyorum.aynı sigara bağımlılığı gibi bir şey bu.Ailenize danışıp bir doktora gitmenizde çok fayda olacaktır bundan emin olunuz

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804

Adminimiz çok güzel açıklamış. Tıpta ayıp olmaz. Doktora gitmenin zararı yok. Sınıf arkadaşların gibi sana gülmez, çözüm üretir. Her şeyin fazlası zarar. Yeri gelir olmayacak yerlerini hastalık olduğu için doktora gösterisin. Senin bakış açın ile vay haline doğum yapacak bayanlara..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...