Usb çoklayıcı kablo

selcukspecial

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba benim sormak istediğim 2 adet logitech rumblepad 2 game pad var bunları pc nin önündeki 2 adet usb çıkış yerinden kullanıyorum fakat ikisi aynı zamanda takılı olduğunda biri arasıra yerinden çıkmış gibi görmüyor gamepad leri tek tek denedim ikisindede sorun yok usb girişlerindede sorun yok sizce bunu neden yapar birde 2 çıkışlı usb kablosu varmı çünkü kasanın arkasından usb 2,0 lara kabloyu takıp gamepadleri bağlamak istiyorum

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Var tabiki istersen 10 metrelik bi usb uzatma kablosu al ucuna 4lü usb hub tak kullan

selcukspecial

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tek kabloyla halledemezmiyiz bunu hub sız

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Bildiğin kadarıyla usb çoklayıcıların birçoğu usb 1.1 ve bu çoklayıcıları kullandığın zaman aygıt tanımama yada verimli çalışmama sorunu oluşuyor.Eğer usb 2.0 olanı varsa ki ben bulamadım istediğin gibi bağlayabilirsin ancak zannetmiyorum :(

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
tek kabloyla halledemezmiyiz bunu hub sız

Bence halledemezsin ama hallederim diyen çıkarsa helal olsun:yes:

Bildiğin kadarıyla usb çoklayıcıların birçoğu usb 1.1 ve bu çoklayıcıları kullandığın zaman aygıt tanımama yada verimli çalışmama sorunu oluşuyor.Eğer usb 2.0 olanı varsa ki ben bulamadım istediğin gibi bağlayabilirsin ancak zannetmiyorum :(
aynen katılıyorum