Ünlü Playboy'un kız tavlama taktikleri

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
:P

İngiliz Playboy Adam Lyons aralarında süpermodellerin ve ünlülerin de olduğu 500 kadınla seks yapmış.Şimdi tecrubelerini paylaşıyor.

201800.jpg

Şimdi de tecrübelerini dünyanın dört bir yanındaki hemcinsleriyle paylaşıyor. Tavlama sanatına kafayı takan Adam Lyons, kadınları dikkatlice gözlemleyerek bir 'baştan çıkarma uzmanına" dönüştü. Hızlı İngiliz, aralarında ünlülerin olduğu 500 kadınla yatarak tavlama sanatında zirve yapmış. Şimdi bu konudaki deneyimini Avrupa ve ABD'de seminerler vererek hemcinsleri ile paylaşıyor. İşte Lyons'un tüyolarından bazıları:
Onu güldürün: Hoşlandığınız kıza "Saçına bayıldım" gibi gözleme dayalı yorumlar yapın. Böyle bir cümle karşısında gülümseyecek ve açılacaktır.
Numarasını isterken: Numarasını almak için ona sizi araması için bir sebep verin. Ortak bir noktadan yola çıkın "Şu yeni lokantayı denedin mi?" gibi
Randevu ayarlamak: Daha sonra ona lokantanın detaylarını mesaj atıp irtibatı sürdürebilir ve nihayet o lokantaya birlikte gitme aşamasına gelebilirsiniz.
Centilmen olun: Her randevunuzda karşınızdaki kıza mutlaka ilk baştan beri sevgilinizmiş gibi davranın. Kolunu omzuna atın, elini tutun. Centilmen olun.
Yemeği ödemeyin: İlk randevuda yemeği tamamen siz ödemeyin. Mesela "Bunu ben ödeyeyim ama tatlılar senden olsun" diyebilirsiniz.
İkinci buluşma: İkinci buluşmada onu eve götürmeyin. Birlikte olma konusunu "Bir dahakine filmi sen getir ben de mısır patlatırım" gibi bir bağlamayla bir sonraki randevuya bırakın ki kızda bir 3. buluşma hissi yaratırsınız.
Kızı yatağa atma: Kızı 'yatağa atmanın' en kolay yolu öpüşmeye film seyrederken başlamaktır. Yine söylüyorum bunu ilk baştan beri kız sevgilinizmiş gibi centilmence yapın. Eğer film de romantik ise gecenin sonunda kız kollarınızda demektir

http://www.ensonhaber.com/dunya/240006/unlu-playboyun-kiz-tavlama-taktikleri.html

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Aman ne büyük marifet.. Pis herif

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Aferin büyük başarı :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Kızı yatağa atma: Kızı 'yatağa atmanın' en kolay yolu öpüşmeye film seyrederken başlamaktır. Yine söylüyorum bunu ilk baştan beri kız sevgilinizmiş gibi centilmence yapın. Eğer film de romantik ise gecenin sonunda kız kollarınızda demektir

Deneriz..:D