Üniversite kaygısı şimdiden başladı.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Sürekli farklı yayın ve kaynaklardan test çözün arkadaşlar. Piyasada hangi kitaplar varsa hepsinden yararlanın.

Her yayın kitabını hazırlayanlar örnekleri çoğaltırken hep aynı tarzda sorular üretiyor, çözdüğüm tüm sorular birbirinin benzeri oluyor, ne kadar farklı kitaptan aynı anda çalışırsanız o kadar farklı soru kalıbı ve çeşidi öğrenirsiniz. Bir yayına takılıp kalmayın.

Özellikle matematik ve fizik için.

jestercat

Asistan
Reaksiyon puanı
3
güvender almayın pek bir yararı olmaz aşırı basit o kadar ki insan çözünce zevk almıyor

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
güvender almayın pek bir yararı olmaz aşırı basit o kadar ki insan çözünce zevk almıyor
şimdi sen böyle dersen ben senin basit dediğin güvender ygs soru bankasındaki "4. seviye testten bir soruyu sana sorarım". :) bakalım çözebilecekmisin :)

konunun ilk testi her zaman kolay olur. fdd gibi bazı yayınlar hariç.

elimde körfez-güvender-zirve-fdd-zambak gii farklı yayınlar var 9. sınıftan 12. sınıfa kadar.(adı bile duyulmayan yayınlar bile var.)

ders çalışacaksın da yararı olmayacak :) güldürme :) nasıl çalışırsan çalış az ya da çok yararı olur.
mesela ben fizikten hiç anlamam.(anlamazdım) fem ilk adım fizik aldım. yavaş yavaş çözüyorum. "çok kolay." ama bana o kadar faydası oluyor ki :). bu kitabı bitirirsem fiziği de anlarım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

vur soru bankalarının gözüne :D
valla vuruyoruz neresine gelirse.
önümde banka açık duruyo. 4 test çözdüm. şimdi moladayım. 10 dakka sonra yine dalacam :D
bi 2-3 test daha çözerim. :D

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şimdi sen böyle dersen ben senin basit dediğin güvender ygs soru bankasındaki "4. seviye testten bir soruyu sana sorarım". :) bakalım çözebilecekmisin :)

konunun ilk testi her zaman kolay olur. fdd gibi bazı yayınlar hariç.

elimde körfez-güvender-zirve-fdd-zambak gii farklı yayınlar var 9. sınıftan 12. sınıfa kadar.(adı bile duyulmayan yayınlar bile var.)

ders çalışacaksın da yararı olmayacak :) güldürme :) nasıl çalışırsan çalış az ya da çok yararı olur.
mesela ben fizikten hiç anlamam.(anlamazdım) fem ilk adım fizik aldım. yavaş yavaş çözüyorum. "çok kolay." ama bana o kadar faydası oluyor ki :). bu kitabı bitirirsem fiziği de anlarım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

valla vuruyoruz neresine gelirse.
önümde banka açık duruyo. 4 test çözdüm. şimdi moladayım. 10 dakka sonra yine dalacam :D
bi 2-3 test daha çözerim. :D
sana tavsiyem bütün sosoyal ağlarla etkileşimini kesmen dostum tecrübeyle sabittir sonuçta bir sene...benden söylemesi

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
sana tavsiyem bütün sosoyal ağlarla etkileşimini kesmen dostum tecrübeyle sabittir sonuçta bir sene...benden söylemesi
sonuna kadar katılmakla bareber şunu söyleyim şu an hiçbir sosyal ağla alakam yok. 8 ay önce kadar facebook hesabımı sildim. yokettim :) başkada yok zaten :)
sosyal medya bence boşa zaman kaybı. gereksiz bir şey. :)