KaJMeR13
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 9
o zaman senin hem klavyen iyi değil hem türkçen iyi değil.Ben okulda da aynı bkm Klavyede de aynı bkm(Mutfak)
![]()
yok arkadaş. ne senden nede benden mühendis çıkmaz
o zaman senin hem klavyen iyi değil hem türkçen iyi değil.Ben okulda da aynı bkm Klavyede de aynı bkm(Mutfak)
![]()
şimdi sen böyle dersen ben senin basit dediğin güvender ygs soru bankasındaki "4. seviye testten bir soruyu sana sorarım".güvender almayın pek bir yararı olmaz aşırı basit o kadar ki insan çözünce zevk almıyor
valla vuruyoruz neresine gelirse.vur soru bankalarının gözüne![]()
sana tavsiyem bütün sosoyal ağlarla etkileşimini kesmen dostum tecrübeyle sabittir sonuçta bir sene...benden söylemesişimdi sen böyle dersen ben senin basit dediğin güvender ygs soru bankasındaki "4. seviye testten bir soruyu sana sorarım".bakalım çözebilecekmisin
konunun ilk testi her zaman kolay olur. fdd gibi bazı yayınlar hariç.
elimde körfez-güvender-zirve-fdd-zambak gii farklı yayınlar var 9. sınıftan 12. sınıfa kadar.(adı bile duyulmayan yayınlar bile var.)
ders çalışacaksın da yararı olmayacakgüldürme
nasıl çalışırsan çalış az ya da çok yararı olur.
mesela ben fizikten hiç anlamam.(anlamazdım) fem ilk adım fizik aldım. yavaş yavaş çözüyorum. "çok kolay." ama bana o kadar faydası oluyor ki. bu kitabı bitirirsem fiziği de anlarım.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
valla vuruyoruz neresine gelirse.
önümde banka açık duruyo. 4 test çözdüm. şimdi moladayım. 10 dakka sonra yine dalacam
bi 2-3 test daha çözerim.![]()
sonuna kadar katılmakla bareber şunu söyleyim şu an hiçbir sosyal ağla alakam yok. 8 ay önce kadar facebook hesabımı sildim. yokettimsana tavsiyem bütün sosoyal ağlarla etkileşimini kesmen dostum tecrübeyle sabittir sonuçta bir sene...benden söylemesi