S
SDN Okuru
SDN Okuru
Şimdilik dava düştü tamam ama ilk mzeunlar verilecek bu sene sonu. O zaman gündeme yine gelecek ve Mühendislik ünvanını alamayacalar.
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?Şimdilik dava düştü tamam ama ilk mzeunlar verilecek bu sene sonu. O zaman gündeme yine gelecek ve Mühendislik ünvanını alamayacalar.
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?
Bence Muhendislik okuyan MTOK düşmanı bir tip abi. Malesef MTOK'lular sevilmiyor. Acaba İş verenlerde aynı kafada mı olacaklar ya :S Bu MTOK'lu normal fak. dan adam alalım gibi.
İstedim vermediler , Sen MTOK'lusun dediler![]()
Abi elezığ üniversitesi nasıl ? yazılım müh. okuyorsun imkanım olsa bilgisayar müh. mi seçerdin yoksa imkanın var da mı seçmedin?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yapabilecekken neden yapmıyorsun. sonuçta bu bir güvensizlik değil mi :S
Yapabilceğim fakat olmuyorÇalışayım diyom 2 soru çözüyom kitabı atıyom pcye geçiyom böyle bir şey benimkide yapcak bişey yok
![]()
O iş zor. Bende de oluyor ama artık 30 soru çözüyorum pcye bakıyorum filandershane başlasın daha da hiç bakmam inş.
![]()
Eminim öyle olur![]()
@Empatik işin zor kardeşim
ben mat 1 i bitirdim. şu an mat 2 trigonometrideyim. ama daha başlmadım. elime körfez lys soru bankası geçti. onu çözüyorum sıfırdan. bu sabah ilk 7 testini bitirdim.
aynen bendede öyle oluyo. çözüyorum .çözyorum. sonra bir soru geliyo takılıyorumgeç gitsin diyemiyorum. ille de çözmeliyim.(çoğu zaman baya vaktimi alsa da o soruyu çözüyorum ama)
bu arada matematikte temelin olsun istiyorsan antrenmanlarla mat 1-2-3-4 serisine bir göz at. bence süper.
yav ant. mat 1 i geçAntrenmanlarla mat 1 elime geçmişti çok basit geldi. ama başlamalıyım sanırım. En baştan almalıyım her şeyi yoksa işim zor. Ama antrenmanlarla mat1 harbiden kolaydı ya![]()
benim elimde matematik ygs için güvender mat var . dvd li .satın aldığım kitapçı güvender ygs-lys için on numara dedi. artık doğrumudur bilmem. ama güvenderin soru bankaları süper. ne çok zor. ne çok kolay. kolaydan zora gidiyor.@NGungor96 Şuanda Matematik YGS Esen yayınları soru bankasını çözüyorum 160. sayfadayım. Bu kitap bitsin öyle başlayayımAnt. geo kitabını alıyorum o zaman.
kağıdın her yeri düzgün bir o mu sorunEskişehir'in ikinci "E"sini unutan bir insandan pek umutlu değilim.
![]()
Eskişehir'in ikinci "E"sini unutan bir insandan pek umutlu değilim.
![]()
Hop hataya düştün abiResimi az daha ayrıntılı incelersen o E eksik değil..
![]()
Lütfen gözük lazımsa aile doktorumuza başvuralım
![]()
![]()
Çok pis hırslandım Bu gün Geo serisi alacağım @NGungor96![]()
abi adamın türkçesi iyi değil ama iyi bir mühendis olur inşallahBoşuna konuşmuyoruz, iş yok senden.
Memleketin yüz karası.![]()
hırs iyidir(ama sapıtma). git 6 kitabın 6sını da al. tanesi 15 lira. çarp:90 lira.
bu gün başla çözmeye.
her biri ortalama 400 sayfadan 2400 sayfa yapar. günde 10 sayfa gitsen 240 gün yapar. bu gün başlarsan ygs ye yetişir![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
abi adamın türkçesi iyi değil ama iyi bir mühendis olur inşallah![]()
sen benim yazımı görsen okumayı bırakırsın. köşene çekilir dünyayla irtibatını kesersinTürkçesi iyi değil değilKlavyesi iyi değil
![]()