Üniversite kaygısı şimdiden başladı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şimdilik dava düştü tamam ama ilk mzeunlar verilecek bu sene sonu. O zaman gündeme yine gelecek ve Mühendislik ünvanını alamayacalar.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?

Bence Muhendislik okuyan MTOK düşmanı bir tip abi. Malesef MTOK'lular sevilmiyor. Acaba İş verenlerde aynı kafada mı olacaklar ya :S Bu MTOK'lu normal fak. dan adam alalım gibi.

İstedim vermediler , Sen MTOK'lusun dediler :D

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bence Muhendislik okuyan MTOK düşmanı bir tip abi. Malesef MTOK'lular sevilmiyor. Acaba İş verenlerde aynı kafada mı olacaklar ya :S Bu MTOK'lu normal fak. dan adam alalım gibi.

İstedim vermediler , Sen MTOK'lusun dediler :D

Boş boş konuşuyor. Ben fakülteye girerken imza yetkim varsa bu sonradan elimden alınamaz ki dava düştü zaten. İmza yetkisi kalksın diyenlerin de bazı vize yetkileri elinden alındı :P

İşverenlerden de böyleleri çıkar da bize iş mi yok kendimizi yetiştirirsek ;)

redali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi elezığ üniversitesi nasıl ? yazılım müh. okuyorsun imkanım olsa bilgisayar müh. mi seçerdin yoksa imkanın var da mı seçmedin :D ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yapabilecekken neden yapmıyorsun. sonuçta bu bir güvensizlik değil mi :S

Yapabilceğim fakat olmuyor :D Çalışayım diyom 2 soru çözüyom kitabı atıyom pcye geçiyom böyle bir şey benimkide yapcak bişey yok :D

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yapabilceğim fakat olmuyor :D Çalışayım diyom 2 soru çözüyom kitabı atıyom pcye geçiyom böyle bir şey benimkide yapcak bişey yok :D

O iş zor. Bende de oluyor ama artık 30 soru çözüyorum pcye bakıyorum filan :D dershane başlasın daha da hiç bakmam inş. :D

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
siz napmışınız yav :D
ben kendime çalışmam derim. günde toplam 2 saat zor çalışırım. 12. sınıfa 80 ort ile geçtim :)
şimdi ise yine aynı. çalışmam. ama çalışırsam da 6-7 test bitiririm. :)
daha az önce yeni aldığım lys kitabının 6. tesini bitirdim. bir saatte 120 soru :)
[MENTION=327890]Empatik[/MENTION] 30 soru çözüp pc geç mantığı bende de var :) zaten ben pc karşısında çözüyorum. pek zaman kaybetmiyorum.
çözerim, çözerim çözerim.... sıkıldım mı hemen kitabı fırlat nete gir :D

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben sorularda çok zorlanıyorum. O yüzden böyle. 60 soruyu çözmem 120'dkmı alıyor malesef. soru başına 2 dk. YGS eşitsizliklerdeyim kolay bir konu olmasına rağmen böyle. temelin olmamasından kaynaklanıyor işte hep bunlar aklım neredeydi bilmiyorm ya. mesela bir soruyu çözemiyorum çözene kadar uğraşıyorum. 5 soruyu ard arda hızlıca çözerim mesela 6. da takılırım rahat 5 dk uğraşırım o soruda bu yüzden çok zamanım gidiyor :S

Eminim öyle olur :D

Abi keyfimden değil mecbur öyle olacak. Sabah 7 akşam 4 okul. akşam 5 ile 8 arası dershane . 8ile 12 arası ders çalışsam hiç giremeyeceğim yani :D Hafta sonları sabah dershane öğleden sonra cemaatte takılırım filan yani boş vaktim pek olmayacak :D

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=327890]Empatik[/MENTION] işin zor kardeşim :)
ben mat 1 i bitirdim. şu an mat 2 trigonometrideyim. ama daha başlmadım. elime körfez lys soru bankası geçti. onu çözüyorum sıfırdan. bu sabah ilk 7 testini bitirdim.
aynen bendede öyle oluyo. çözüyorum .çözyorum. sonra bir soru geliyo takılıyorum :) geç gitsin diyemiyorum. ille de çözmeliyim.(çoğu zaman baya vaktimi alsa da o soruyu çözüyorum ama)
bu arada matematikte temelin olsun istiyorsan antrenmanlarla mat 1-2-3-4 serisine bir göz at. bence süper.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Allah kolaylık versin beyler.
Bu sınav biraz da sabır işi. Sabrınızı zorlamayacak kadar çalışın, hiçbişey sizden kıymetli değil sonuçta

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@Empatik işin zor kardeşim :)
ben mat 1 i bitirdim. şu an mat 2 trigonometrideyim. ama daha başlmadım. elime körfez lys soru bankası geçti. onu çözüyorum sıfırdan. bu sabah ilk 7 testini bitirdim.
aynen bendede öyle oluyo. çözüyorum .çözyorum. sonra bir soru geliyo takılıyorum :) geç gitsin diyemiyorum. ille de çözmeliyim.(çoğu zaman baya vaktimi alsa da o soruyu çözüyorum ama)
bu arada matematikte temelin olsun istiyorsan antrenmanlarla mat 1-2-3-4 serisine bir göz at. bence süper.

Antrenmanlarla mat 1 elime geçmişti çok basit geldi. ama başlamalıyım sanırım. En baştan almalıyım her şeyi yoksa işim zor. Ama antrenmanlarla mat1 harbiden kolaydı ya :D

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Antrenmanlarla mat 1 elime geçmişti çok basit geldi. ama başlamalıyım sanırım. En baştan almalıyım her şeyi yoksa işim zor. Ama antrenmanlarla mat1 harbiden kolaydı ya :D
yav ant. mat 1 i geç :D ilkokul o. benim için çerez gibi bir şey :D bu gün başlasam yarın bitiririm :D

ant mat2 ve mat3 ü çöz bence. konuları çok farklı bir şekilde değişik bir tarzda anlatıyor adam :)

benim 11.sınıf ilk dönem geometrim sözlülerle 55 den 3 düştü.
sonra antrenmanlarla geo 1 i aldım.
ant geo1 i elime alınca direk "la bu ne çok kolay" dedim. bir ay kadar sürede bitirdim. yine hiç çalışmama rağmen 2. dönem sözlüsüz 90 dan 5 düştü :D

antrenmalarla mat ve geo candır. kolay zor deme. hepsini çöz. ilerlediğini-faydasını göreceksin :)

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Sonra başlarım diyorsan tam anlamıyla çalışmaya hiçbir zaman başlayamazsın. Ya şimdi başla, ya da hedef büyültme ;)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=344313]NGungor96[/MENTION] Şuanda Matematik YGS Esen yayınları soru bankasını çözüyorum 160. sayfadayım. Bu kitap bitsin öyle başlayayım :D Ant. geo kitabını alıyorum o zaman.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
@NGungor96 Şuanda Matematik YGS Esen yayınları soru bankasını çözüyorum 160. sayfadayım. Bu kitap bitsin öyle başlayayım :D Ant. geo kitabını alıyorum o zaman.
benim elimde matematik ygs için güvender mat var . dvd li .satın aldığım kitapçı güvender ygs-lys için on numara dedi. artık doğrumudur bilmem. ama güvenderin soru bankaları süper. ne çok zor. ne çok kolay. kolaydan zora gidiyor. :) tam benlik.
bir oturuşta en az 3-5 test çözülür
kitapçıda son 45 yılın çıkmış soruları kitabını buldum :D sadece 5 tl. indirimle 3 tl oldu :) her ders için ayrı.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Birde şu var bu antrenmanlarla serisi YGS için değil mi LYS konuları da var mı ? Fiziği de çıkacak diyorlardı :D

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
:D fiziğini bilmem ama
ant mat 1 >>> ilkokul çerez :D
ant mat 2 >>> 9. sınıf ağırlıklı(sayılar-problemler)(bu kitabı bitir. mat ı devir :))
ant mat 3 >>> ygs lys karışık (kümelerden başlar, matris-determinant a kadar gider)
ant mat 4 >>> 12. sınıf matematik

ant geo 1 >>> temel geometri (açılar-üçgen)(bu kitabı bitir geoyu devir :))
ant geo 2 >>> ygs lys karışık (çokgenlerden başlar, analitik geo ile biter)

al sana içerikleri [MENTION=327890]Empatik[/MENTION]

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Eskişehir'in ikinci "E"sini unutan bir insandan pek umutlu değilim. :P

:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hiç değilse kısaltmaları düzgün kullanmış. :D

onuronz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayar Mühendisliğinde iki tane sağlam okul var ilki malumunuz Odtü ikincisi Gyte.Gyte memleketimizdeki 2 enstitüden biridir.Okulun popüleritesi yüksek olmadığı için daha doğrusu böyle bir çabası olmadığı için pek bilinmemekte ancak akademik çevrelerce,sanayi çevrelerince iyi biliniriz.Okulda eğitim zor.4 senede bitiren de pek yok.Eğer ki dersen ben sıkıya gelirim bizim okulu başa yazmanı tavsiye ederim.Ben pek çalışamam sürekli ödev proje filan uğraşamam diyorsan bizim okulu hiç yazma.Hakkında en hayırlısı olsun inşallah.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Eskişehir'in ikinci "E"sini unutan bir insandan pek umutlu değilim. :P

:D

Hop hataya düştün abi :D Resimi az daha ayrıntılı incelersen o E eksik değil.. :D :D Lütfen gözük lazımsa aile doktorumuza başvuralım :P :)

Çok pis hırslandım Bu gün Geo serisi alacağım [MENTION=344313]NGungor96[/MENTION] :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Boşuna konuşmuyoruz, iş yok senden. :D

Memleketin yüz karası. :D

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hop hataya düştün abi :D Resimi az daha ayrıntılı incelersen o E eksik değil.. :D :D Lütfen gözük lazımsa aile doktorumuza başvuralım :P :)

Çok pis hırslandım Bu gün Geo serisi alacağım @NGungor96 :D

hırs iyidir(ama sapıtma :D). git 6 kitabın 6sını da al. tanesi 15 lira. çarp:90 lira.
bu gün başla çözmeye.
her biri ortalama 400 sayfadan 2400 sayfa yapar. günde 10 sayfa gitsen 240 gün yapar. bu gün başlarsan ygs ye yetişir :D :D

Boşuna konuşmuyoruz, iş yok senden. :D

Memleketin yüz karası. :D
abi adamın türkçesi iyi değil ama iyi bir mühendis olur inşallah :D

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
hırs iyidir(ama sapıtma :D). git 6 kitabın 6sını da al. tanesi 15 lira. çarp:90 lira.
bu gün başla çözmeye.
her biri ortalama 400 sayfadan 2400 sayfa yapar. günde 10 sayfa gitsen 240 gün yapar. bu gün başlarsan ygs ye yetişir :D :D

abi adamın türkçesi iyi değil ama iyi bir mühendis olur inşallah :D

Türkçesi iyi değil değil :D Klavyesi iyi değil :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Türkçesi iyi değil değil :D Klavyesi iyi değil :)
sen benim yazımı görsen okumayı bırakırsın. köşene çekilir dünyayla irtibatını kesersin :D

ben niye derste not tutmuyorum biliyor musun:
çünkü okulda tuttuğum notu evde okuyamıyorum :D o kadar güzel yazarım :D

ama klavyemi aldım mı iş biter :) bi yazarım tam yazarım. hızlı-düzgün-sıfır hata :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben okulda da aynı bkm Klavyede de aynı bkm :D (Mutfak) :P