Empatik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 8
Evet abiler ablalar lise son sınıfa geçtim
Malumunuz üniversite sınavları olacak. Hedefim bilgisayar mühendisliği okumak. Sağlam bir hedef belirledim bile şimdiden kendime. Üniversite seçeneklerini de belirledim. Aşağı yukarı 385 ile 400 arası bir puan yakalamam lazım ham olarak. Tabi meslek lisesiyim. Suratıma imkansız diyenlerle dolu bir çok ortama giriyorum. bana da çok zor gibi görünüyor ancak rotası belirlenmiş gemiyi yolundan edecek kasırga daha görmedim ben. Aslında sınav stresi denilen şey yok ancak daha erken olmasından kaynaklanıyor olabilir. Aranızda çok çalışkanlar hiç çalışmayanlar iyi üniversitelerden mezun abilerim ablalarım mutlaka vardır. Sizlerden ricam bana önerielrde bulunabilir misiniz ? Şunu yaparsan iyi olur. Ben şu şekilde yaptım oldu. Şunalra dikkat et. Her türlü öneriye açığım. Elimden ne geliyorsa yapacağım. LYS de 385 400 aralığını yakalamam için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. İşin ucunda büyük fedakarlıklar da olsa. Laf salatası yapmıyorum böyle bir konu açtım çünkü bilgi bir yere kadar götürür seni gerisini tecrübenin sırtında gideceksin. İşte sırtına binecek tecrübem olmadığı için sizlerden yardım isteme gereği duydum. Hem yazacaklarınız sadece bana değil her yıl 2 milyona yakın öğrenci için büyük bir destek olacak. Sizlerden tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum çok değil ya.
Aramızda ki mühendislerin veya adayların yorumlarını da bekliyorum.Hedef tahtam aşağıda ki resimde tam 12 den vurmam için elimden geleni yapacağım inşallah yüce yaradanın da yardımı ile bu meşakatli yol tamamlanacak
:clap: