ülkeyede sudandan tonlarca at ve eşek eti+ sakatatlarının getirilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz ?

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Benim mesajımda imamoğlu ibaresi geçiyormu iyicene bak, Allah akıl fikir versin diyorum sadece.
Niçin sence ? Yok şarap içiyo karısı bilmem ne ...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada senin dinin ne bilmiyorum ama dininin kıymetini bil, baksana domuz etini bile sana hoş karşılatıyor:)

Buna ön yargı derler:)
Elhamdülillah Müslüman'ım.Ama herkes kendisinden sorumludur.Dediğim gibi İslamiyet'de zorlama yoktur.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Bu arada senin dinin ne bilmiyorum ama dininin kıymetini bil, baksana domuz etini bile sana hoş karşılatıyor:)

Buna ön yargı derler:)
Ön yargı olabilir.Ama git birkaç kişiye sor hatta bazıları eşi sanıyor.

İşin içinde siyaset olunca yedi ceddine kadar incelenir kişiler... :) Ayrıca her fırsatta iktidar için de yazdığın biçimde dedikodu yapılıyor ve iftiralar atılıyor.
Aynen :) Sadece CHP için değil bütün parti ve partililere yapılıyor bu.

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
Niçin sence ? Yok şarap içiyo karısı bilmem ne ...

Elhamdülillah Müslüman'ım.Ama herkes kendisinden sorumludur.Dediğim gibi İslamiyet'de zorlama yoktur.
Aynen öyle İslamiyette zorlama yoktur, islam dini kimseye zorla yarım domuzu yedirmez:)

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
İslamiyet bir gönül dinidir, akıl ve mantığa da pek tabii uygundur ve İslam dinine göre domuz etinin durumu şudur:

İzlemeden söylüyorum.Zaten bu Domuzlar Pis hayvanlardır.Kendi dışkılarını ve ölen yavrularını yiyorlar :/

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,896