Pain_
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 654
Herkesin barış içinde olması için 1 kağıda bakmamız mı lazım dünya çiçekli cehennemden başka birşey değil
E sen diyorsun ki artık savaş olacak.Rusya, bölgeye Termobarik Roketatar sevk ederken sınırlara da zırhlı araç takviyesi yapıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 146456
Neden çıkacağız ki?NATO'dan da çıkacağız öyle görünüyor
Benim görüşüm olacağı yönünde. Rusya inanılmaz bir yığılma yapıyor ancak Ukrayna ve NATO buna kıyasla daha az takviye yapıyor. Benim düşüncem Ukrayna'ya olası bir savaş durumunda karadan destek yapılamayacağı ve savaşın yoğunluklu olarak Karadeniz'de geçeceği yönünde.E sen diyorsun ki artık savaş olacak.
Diyelim ki Nato dedi ki "bizde savaşacağız" böylece bizde mi savaşacağız?
Onun olasılığı uzayda yok.NATO'dan da çıkacağız öyle görünüyor
Karadeniz de ise bize patlar bu.Benim görüşüm olacağı yönünde. Rusya inanılmaz bir yığılma yapıyor ancak Ukrayna ve NATO buna kıyasla daha az takviye yapıyor. Benim düşüncem Ukrayna'ya olası bir savaş durumunda karadan destek yapılamayacağı ve savaşın yoğunluklu olarak Karadeniz'de geçeceği yönünde.
Onun olasılığı uzayda yok.
Şu anda aktif kaç gemimiz bulunuyor bir bilgim yok ancak Karadeniz'de gerçekleşecek bir savaşın direkt bize değil, NATO ve ABD'ye de karşı olduğunu bilmek gerek. Haberlerde, gündemde bunların sadece Ukrayna ve Rusya kısmı gösteriliyor, Türkiye hakkında bir şey yok. Şahsen ben, bunun devlet tarafından engellendiğini düşünüyorum. NATO sebebiyle otomatik olarak Ukrayna yanında olmamız gerekiyor ki uzun zamandır da Ukrayna ile askeri ve siyasi ilişkilerimiz gelişmekte. Birisi çıkıp bunun hakkında bir yorum yapsa bu sefer Türkiye-Rusya hattı gerilecek.Karadeniz de ise bize patlar bu.
Bizim şu anda Karadeniz de kaç gemimiz var?
Her an bize gelebilir.
Haberlerde bu olayı hiç görmedim ben.
eeee rus ayısını boşa dememişler ayı gibi istiyolar@Erase, Ruslar öyle hep. Kaç yüzyıldır daha çok toprakları olsun diye savaşdılar veya savaşıyorlar. Rus İmparatorluğu İstanbulu ve balkanları bile almayı planlıyordu 1.Dünya Savaşında eğer kazanırsa, yanlış hatırlamıyorsam.
Şimdi de halen devam ediyorlar. Aç gözlüler. Toprakları çok ama daha da istiyorlar. Bir doymadılar.
Rusya hattı gerilirse en fazla doğalgaz alamayıp domates satamıyacağız!!Şu anda aktif kaç gemimiz bulunuyor bir bilgim yok ancak Karadeniz'de gerçekleşecek bir savaşın direkt bize değil, NATO ve ABD'ye de karşı olduğunu bilmek gerek. Haberlerde, gündemde bunların sadece Ukrayna ve Rusya kısmı gösteriliyor, Türkiye hakkında bir şey yok. Şahsen ben, bunun devlet tarafından engellendiğini düşünüyorum. NATO sebebiyle otomatik olarak Ukrayna yanında olmamız gerekiyor ki uzun zamandır da Ukrayna ile askeri ve siyasi ilişkilerimiz gelişmekte. Birisi çıkıp bunun hakkında bir yorum yapsa bu sefer Türkiye-Rusya hattı gerilecek.
Keşke bunlardan ibaret olsa... Namlu direkt bize döner.Rusya hattı gerilirse en fazla doğalgaz alamayıp domates satamıyacağız!!
O zaman iyi ki yorum yapamıyorlar.
Ukranya yanında olursak ilişkilermiz daha da büyüyebilir.
Ve ekonomimiz GG olur demi?Keşke bunlardan ibaret olsa... Namlu direkt bize döner.
Gerek jeopolitik konumumuz, gerek bölgesel ve NATO'daki konumumuza ve ilişkilerimize baktığımızda sürekli çıkmazda kalmamız ve işin içine girmemiz normal.Ve ekonomimiz GG olur demi?
Abi niye her şeyde bize bir şey oluyor anlamıyorum.
Ya bak şimdi abd taa nerde dünyanın öbür ucunda ve süper güç.Gerek jeopolitik konumumuz, gerek bölgesel ve NATO'daki konumumuza ve ilişkilerimize baktığımızda sürekli çıkmazda kalmamız ve işin içine girmemiz normal.
Herhangi bir NATO ülkesine füze atamaz. Atarsa, sonuçları çok ağır olur.
Eğer atarsa, ilk bize atar diye tahmin ediyorum ama atamaz.
Tabii, Rusya da tek başına savaşa girecekti zaten.Arkadaşlar hayellerinizi yıktığım için üzgünüm ama rusya dünya savaşını göze alamaz amerika ve nato da öyle
Bilmem kaç ülkeye karşı zaten kendisi girecek demi?Tabii, Rusya da tek başına savaşa girecekti zaten.
aynen rusya çin kuzey kore nin zaten dünya savaşını finanse edecek paraları vardı bu arada dandik 3 tane topraktan dolayı dünya savaşı çıkarmazlarTabii, Rusya da tek başına savaşa girecekti zaten.
Çin ve Rusya en büyük 10 ekonomi arasında ki Çin 2. sırada. Çin olmadan ABD ve Avrupa ekonomisinin nasıl çöküşe geçtiğin gördük. Kuzey Kore'ye ekonomik destek sağlayan belli. Ayrıca bu ülkelere Belarus ve İran da dahil. Tekrardan gözden geçirmeni tavsiye ederim.aynen rusya çin kuzey kore nin zaten dünya savaşını finanse edecek paraları vardı
dünya ekonomisinde 1. 2. 3. olması birşeyi değiştirmiyor hadi diyelim ki finanse ettiler bu tüm ülkeler için tirilyonlarca dolar zarar edecek ve bunların hepsi ukrayna için kağıt üzerinde halletmek varken hiçbir ülke tirilyonlarca dolar zarar etmek istemez artık yılın 1900 değil 2021 olduğunu farkında değil misiniz acaba?Çin ve Rusya en büyük 10 ekonomi arasında ki Çin 2. sırada. Çin olmadan ABD ve Avrupa ekonomisinin nasıl çöküşe geçtiğin gördük. Kuzey Kore'ye ekonomik destek sağlayan belli. Ayrıca nu ülkelere Belarus ve İran da dahil. Tekrardan gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Kafanızdaki "Asla savaş olmaz" düşüncesini ne zaman sileceksiniz acaba? Adamlae Ukrayna üzerinden Karadeniz'i elde etmek istiyor, siz ateşkes diyorsunuz. Teşekkürler, onlar düşünememişti bunu. ABD'nin Çin'e uyguladığı birkaç aylık yaptırımlarda bile ABD'de en az 250 bin kişi işsiz kaldı. Şu anda sıcak çatışmaya giremeyecek olan Çin, Rusya vs. değil, ABD'nin kendisidir. Bunu bile bile, elde edebileceklerini bile bile ateşkes imzalayıp çekileceklerini mi sanıyorsunuz? 2021 yılındayız ancak sizin kafanızdaki gibi savaşlar ekonomik ve siber olarak yapılmıyor. Farkına varın artık.dünya ekonomisinde 1. 2. 3. olması birşeyi değiştirmiyor hadi diyelim ki finanse ettiler bu tüm ülkeler için tirilyonlarca dolar zarar edecek ve bunların hepsi ukrayna için kağıt üzerinde halletmek varken hiçbir ülke tirilyonlarca dolar zarar etmek istemez artık yılın 1900 değil 2021 olduğunu farkında değil misiniz acaba?
ön tarafı bırak. bırak bırak ön tarafı bırak. XKRALTR gel kardeşim şuraya. gel gel geri gel bak. adamlar geliyor...Komuta TSK'da ise...
Edit: Yanlış videoyu atmışım düzelttim.