- Reaksiyon puanı
- 3,791
Belli olmuyor ücretli/ücretsiz farklı antivirüsler.En azından Windows Defender açık durur.
Kimsenin bizi takmamasının avantajlarıLinux kullananlar cayini yudumluyor.
Kaspersky Free ver. KullanıyorumÇok sayıda ücretli ve ücretsiz antivirüs seçeneği varken güvenliğinizi nasıl sağlayorsunuz? Ücretsiz antivirüs programlarını yeterli buluyor musunuz? Sizin için en iyi ücretsiz antivirüs programını nasıl seçiyorsunuz? Ücretsiz antivirüs programını kullanmanın sizce herhangi bir riski var mı? Buyurun, tartışalım, fikir alışverişi yapalım.
Dip notlar:
* Konu genel bir konudur, işletim sistemi veya cihazdan bağımsızdır.
En iyi antivirüs Kaspersky.Aktif koruması çok iyi.Eset Kullanıyordum ama Kaspersky sanırım beni Windows lisansı almaya mecbur edicek gibi.
Silmesini istemediğim windows etkinleştirme şeysini buldu sildi.
Ama virüslü siteye daldım şak diye engelledi virüsü. Çok beğendim
CHOMAR bazı dönemler indirimler yapar bazen de ücretsiz verir hizmeti, özellikle kovid zamanında öğrenci ve bazı kamu görevlilerine ücretsiz 1 yıllık lisans vermişti yanlış hatırlamıyorsam.Anket sonuçları an itibariyle cidden ilginç. ?
Nitekim, konudaki yorumlara bakılırsa, besbelli yanlış işaretlemelerde bulunanlar da olmuş. Mesela; CHOMAR ücretli ama Evet şıkkının seçilmesi gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 133332
Neredeyse dedim zaten, son kullanıcı için çok büyük bir tehdit yok dedim sadece. Hiç olmamasının imkanı yok zaten.Bu hiç olmadığı için değil; büyük bir hedef olmadığı için ve kullanıcılarının daha çok bilgili, bilinçli olduğu için.
Ekli dosyayı görüntüle 142259
Ekli dosyayı görüntüle 142261
Fazlaca ram tüketiyor. Geç kaspersky free rahat olsun pc.BitDefender kullanıyorum.
Oradaki mesajımda görselleri eklerken alıntıdaki *neredeyse ifadesini yazmamışım. Linux için hiç tehdit yok hipotezini çürütmeye yönelik bir mesaj değildi yazdıklarım. Sözel olarak ifade edeyim: virüs varlığı ve çeşitliliği ile kullanıcı sayısı aynı şey değil. Kullanıcı sayısı bağımsız değişken, bunun artışı ile birlikte virüs sayısı ve çeşitliliği artması beklenir. Burada aslında Windows dışında sistem kullananların gerçek dünyada neden daha az tehlike ile karşılaştıklarına da bir bakıma ışık tutuyor.Neredeyse dedim zaten, son kullanıcı için çok büyük bir tehdit yok dedim sadece. Hiç olmamasının imkanı yok zaten.
Windows'ta Malwarebytes kullanıyorum ücretsiz sürümünüÇok sayıda ücretli ve ücretsiz antivirüs seçeneği varken güvenliğinizi nasıl sağlayorsunuz? Ücretsiz antivirüs programlarını yeterli buluyor musunuz? Sizin için en iyi ücretsiz antivirüs programını nasıl seçiyorsunuz? Ücretsiz antivirüs programını kullanmanın sizce herhangi bir riski var mı? Buyurun, tartışalım, fikir alışverişi yapalım.
Dip notlar:
* Konu genel bir konudur, işletim sistemi veya cihazdan bağımsızdır.
Vay öyle oluyor muKasper Sky her zaman başka eposta açıp bedava sürüm kullanıyorum insanın aklı beleşçiliğe çalışmalı ?
Doğrudur ancak CHOMAR'ın bir ücretsiz sürümü yok, ücretli sürümlerinin 30 gün süre kısıtlamalı deneme sürümleri var. CHOMAR ücretli bir güvenlik yazılımıdır. Kampanyalar/Avantajlı kullanımlar, diğer bazı güvenlik yazılımları (Bitdefender, McAfee, Avira vs.) için de yapılmaktadır. Sevgiler.CHOMAR bazı dönemler indirimler yapar bazen de ücretsiz verir hizmeti, özellikle kovid zamanında öğrenci ve bazı kamu görevlilerine ücretsiz 1 yıllık lisans vermişti yanlış hatırlamıyorsam.
Şunu da yazayım CHOMAR diğerlerine göre gerçekten çok ucuz.
Tam tersi en az BitDefender tüketiyor.Fazlaca ram tüketiyor. Geç kaspersky free rahat olsun pc.
1.1 gb ram yediğine parmağımı basarım.Tam tersi en az BitDefender tüketiyor.
Şimdi daha az ram yiyor 200 mb.1.1 gb ram yediğine parmağımı basarım.
Ram kullanımında Sistem komple boşta 1.9gb idi Win 7 de. Bitdefenderi sildim 850-900 Mb kullanıma indi.
Lisanslı mı kullanıyon?Şimdi daha az ram yiyor 200 mb.
6 aylık lisans. ?Lisanslı mı kullanıyon?
bende de Chomar var, memnunum.CHOMAR bazı dönemler indirimler yapar bazen de ücretsiz verir hizmeti, özellikle kovid zamanında öğrenci ve bazı kamu görevlilerine ücretsiz 1 yıllık lisans vermişti yanlış hatırlamıyorsam.
Şunu da yazayım CHOMAR diğerlerine göre gerçekten çok ucuz.
CHOMAR ücretli bir güvenlik yazılımı. Ankette işaretlemiş olduğunuz şıkkı, [Hayır, ücretli antivirüs programı kullanıyorum.] olarak değiştirmeniz daha doğru olurdu. Teşekkürler.
ben ücretsiz kullanıyorum, üniversite kotasındanCHOMAR ücretli bir güvenlik yazılımı. Ankette işaretlemiş olduğunuz şıkkı, [Hayır, ücretli antivirüs programı kullanıyorum.] olarak değiştirmeniz daha doğru olurdu. Teşekkürler.
Ücretsiz kullanıyor olabilirsiniz ancak CHOMAR gerçekte 30 gün deneme sunan ücretli bir antivirüs yazılımıdır. Free (ücretsiz) sürümü yoktur.ben ücretsiz kullanıyorum, üniversite kotasından