• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ubuntu CD'si geldi

jungeman

Profesör
Yaklaşık 3-4 hafta önce Ubuntu CD'si sipariş ettim internet aracılığı ile.

CD az önce elime ulaştı. Ben de paylaşayım dedim :) Taa Fransa'dan geldi :w00t:

Fakat kurup kurmama konusunda kararsızım.

Sizce ne yapayım ? :huh:

image001sm.jpg

image003rp.jpg

image004gj.jpg

image005yy.jpg

Ubuntu değil de Mandriva için böyle bir durum var mı?

Bu arada herhangi bir ücret ödedin mi?

Evet banada geldi isviçre zürih'ten postalamışlar ama ingilizce değilde türkçe olsaydı süper olurdu ücret yok bizim kapıcıya kargodan gelip bırakmışlar para vermedim...

hemen kur bir hafta içinde kurmazsan kendini imha ediyor.:laugh:

Herhalde bu ücretsiz yollama olayını en çok Türkler sömürüyordur.

İkincisi kurmayacaksan niye istedin.Tabi ki kur.

Request mi yaptınız yoksa ücretli mi aldınız.daha önce request yapınca cd gönderiyorlardı fakat şimdi download edin diye uyarı veriyor.yardımcı olabilirmisiniz

Ubuntu değil de Mandriva için böyle bir durum var mı?

Bu arada herhangi bir ücret ödedin mi?

Hayır hiçbir ücret ödemedim.

Herhalde bu ücretsiz yollama olayını en çok Türkler sömürüyordur.

İkincisi kurmayacaksan niye istedin.Tabi ki kur.

Eee artık bu laftan sonra kurmamak ayıp olur :D

Request mi yaptınız yoksa ücretli mi aldınız.daha önce request yapınca cd gönderiyorlardı fakat şimdi download edin diye uyarı veriyor.yardımcı olabilirmisiniz

Hiçbir ücret ödemedim. Ubuntu'nun kendi sayfasından adresime gönderilmesi için form doldurdum.

3-4 hafta içinde geldi. Bana da sordu download eder misiniz diye fakat ben adresime gönderilmesini istedim.

Ayrıca CD içeriği Türkçe. Yani kuracağım Ubuntu Türkçe.

Galiba hakkım dolmuş :) .yeni bir kullanıcı açarak sorunu halletim.teşekkür ederim.

Arkadaşlar Hiçbir Ücret Ödenmiyor :)

bu gum bende aynını indirdim kurayımmı kurmayayımmı onu dusunuyorum

ürünün kurulurken birçok dil desteği var türkçeyi seçtiğimizde yüzde yüz türkçe kullanabiliriz.banada 1 ay önce gelmişti.

konuyu acmama gerek kalmamıs.banada 2 hafta önce geldi aynı ilk sayfadaki resimlerle

Ben de istemiştim, 9.10 çıktıktan 1-2 hafta sonra gelmişti.

Banada bugün geldi 5 tane :D Ne tesadüf değil mi?

Para istemiyorlarsa bende isteyeyim 1 tane ya.Zaten format atıcaktım.Ubuntuyu bir deneyeyim.Gerçi ben 2-3 gün bile dayanamam ama.Merak işte :)

Ubuntu'nun gelir kaynakları Microsoft gibi değildir. Bu sebeple download imkanım olduğu sürece hiçbir zaman adresime posta istemem. Benim anlayışıma göre israftır. ( Kendi adıma konuşuyorum. )

Ubuntu'nun uygulamasının istenen faydayı sağlayacağı konusunda şüpheliyim. Bu OS'yi gerçekten tecrübe kazanmak için isteyen kişi bunu muhakkak indirip kullanır. Böyle bir gereksinim hissetmeyen bir insana postada göndersen çokda değişen birşey olmaz.

Ubuntu yurt dışından posta göndermenin insanlara cazip geldiği düşünerek böyle bir uygulama geliştirmişler. Bu yöntem ile insanlara kullandırtırız. Ama bunun geri dönüşümü çok azdır.

Arkadaşlar kotası olanları anlarım da kotasız olanlar lütfen kendileri indirsin. İsraftır yazıktır :S

Banada geldi zamanında hala onu kullanıyorum güncelleme yapıyorum hayırlı olsun güle güle kullan :)

yavf uzun zamandır girmiyorudum foruma sınavlar yüzünden aynı konuluar acılır olmuş :(

nerden nasıl siteyecez acaba bir bilgi veirimsiniz ??