Bilgili99
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 252
Ben Ubuntu kullanmıyorum ama 11.04te emerald problemi var Ubuntu formu bir sor belki bir çözümü bulunmuştur.degişiklik yapıyorum ama degişiklik olmuyor
Ben Ubuntu kullanmıyorum ama 11.04te emerald problemi var Ubuntu formu bir sor belki bir çözümü bulunmuştur.degişiklik yapıyorum ama degişiklik olmuyor
Olmazsa KWin dener.Ben Ubuntu kullanmıyorum ama 11.04te emerald problemi var Ubuntu formu bir sor belki bir çözümü bulunmuştur.
Ben denedim; gayet sağlam. KDE üzerindeki gibi. Ama fazla işlemci harcıyor diğerlerine göre.Kwin performanslı olrmu bilemiyorum
Benim merak ettiğimde ram işlemci kullanımıydı onu da çok harcıyormuşBen denedim; gayet sağlam. KDE üzerindeki gibi. Ama fazla işlemci harcıyor diğerlerine göre.
Görende Arch kuruyor sanacak.ubuntu sadece bir zevkten ibaret bu yaştan sonra bi program kurmak için binlerde forum sitesi araştırarak yok şu kodları gir yok bu kodları gir ıvır zıvır hiç uğraşılmaz kaç kere yükledim sildim linux işletim sistemini ama windowsa alışmışız bi kere
Ubuntu deneme Mint'i öneririrm. Reklam olsun diye demiyorum. En azından Ubuntu'daki hataların yarısından kafadan kurtul diyehiç linux kullanmadım. ama devamlı bir ubuntu lafı duyuyorumyakında deneyeyim bi.
Görende Arch kuruyor sanacak.Ne varmış? Şu an bir bilgisayara kuruyorum ve parala tarzı şeyler hariç her şey otomatik.
![]()
Sanki ortalıkta GNU olmayan çok dağıtım varmış gibi.Ubuntu deneme Mint'i öneririrm. Reklam olsun diye demiyorum. En azından Ubuntu'daki hataların yarısından kafadan kurtul diye
---------- Post added at 01:42 ---------- Previous post was at 01:38 ----------
fini, adam ne bilsin Arch'ı March'ı..
İşin trajikomik yanı en kolay dağıtımlardan birine bunu demesi, bu arkadaş Linux kullanmasın lütfen...
(GNU/Linux diyecektim o ne be diye tepki almamak için traşladım...)