Ubuntu 11.10 Sürüm Takvimi Değişti

Fırat Şahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç linux kullanmadım. ama devamlı bir ubuntu lafı duyuyorum:) yakında deneyeyim bi.

boikot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ubuntu sadece bir zevkten ibaret bu yaştan sonra bi program kurmak için binlerde forum sitesi araştırarak yok şu kodları gir yok bu kodları gir ıvır zıvır hiç uğraşılmaz kaç kere yükledim sildim linux işletim sistemini ama windowsa alışmışız bi kere

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
ubuntu sadece bir zevkten ibaret bu yaştan sonra bi program kurmak için binlerde forum sitesi araştırarak yok şu kodları gir yok bu kodları gir ıvır zıvır hiç uğraşılmaz kaç kere yükledim sildim linux işletim sistemini ama windowsa alışmışız bi kere
Görende Arch kuruyor sanacak. :) Ne varmış? Şu an bir bilgisayara kuruyorum ve parala tarzı şeyler hariç her şey otomatik. :)

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hiç linux kullanmadım. ama devamlı bir ubuntu lafı duyuyorum:) yakında deneyeyim bi.
Ubuntu deneme Mint'i öneririrm. Reklam olsun diye demiyorum. En azından Ubuntu'daki hataların yarısından kafadan kurtul diye :)

---------- Post added at 01:42 ---------- Previous post was at 01:38 ----------

Görende Arch kuruyor sanacak. :) Ne varmış? Şu an bir bilgisayara kuruyorum ve parala tarzı şeyler hariç her şey otomatik. :)

fini, adam ne bilsin Arch'ı March'ı.. :D
İşin trajikomik yanı en kolay dağıtımlardan birine bunu demesi, bu arkadaş Linux kullanmasın lütfen... :)

(GNU/Linux diyecektim o ne be diye tepki almamak için traşladım... ;))

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Ubuntu deneme Mint'i öneririrm. Reklam olsun diye demiyorum. En azından Ubuntu'daki hataların yarısından kafadan kurtul diye :)

---------- Post added at 01:42 ---------- Previous post was at 01:38 ----------

fini, adam ne bilsin Arch'ı March'ı.. :D
İşin trajikomik yanı en kolay dağıtımlardan birine bunu demesi, bu arkadaş Linux kullanmasın lütfen... :)

(GNU/Linux diyecektim o ne be diye tepki almamak için traşladım... ;))
Sanki ortalıkta GNU olmayan çok dağıtım varmış gibi. :)

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
11.10 da sistem ayarlarında değişiklik olmuş.
gnome 3 sistem settings i kullanılmış. Bir nevi gnome3 ve 2 nin karışımı gibi...