Twitter Devri Artık Kapanması Gerekirmi?

Sizce

• Kullanılan toplam oy
    18

KralTektir

Asistan
Reaksiyon puanı
258
Sizce tweeter devri artık bitmelimi bir zamanlar popüler olup facebook gibi gün geçtikçe daha çok batıyor gibi geliyor bana sizcede öylemi tweeter hala devam edermi yoksa artık unutmayımız

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Sizce tweeter devri artık bitmelimi bir zamanlar popüler olup facebook gibi gün geçtikçe daha çok batıyor gibi geliyor bana sizcede öylemi tweeter hala devam edermi yoksa artık unutmayımız
Hayır hala baya popüler. Ama içerisi cahiller ve küfretmekten başka işi olmayan insanlarla dolu.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Ne alakası var, en etkin olarak kullanılan sosyal medya platformu kapatmak nedir? Instagram gibi reklam batağı yada FB gibi satış platformu değil ki.
Hayır hala baya popüler. Ama içerisi cahiller ve küfretmekten başka işi olmayan insanlarla dolu.
Bence sizin gördüğünüz o. .

Dontachi

Asistan
Reaksiyon puanı
243
Vallahi Twitter tam yerinde bence. Çünkü ülke ile ilgili ne demişler ne yapmışlar oradan görüyoruz, oradan paylaşıyorlar. Ayrıca etiket gündemleri de çok aktif diğer platformlardan farklı ve işlevli.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Cahil, cühela, sapkın, miskin, ahlaksız kimseler... Hepsi çok şükür Twitter'da mevcuttur.
Kapatılsın tabi. Özgürlük bu değil.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
la bende twitter kullanıyom abov
Ben kullananlara birşey demiyorum. O kadar komik Tweet'ler var ki. Mizahtan anlamayıp mizah yapmaya çalışanlar, tek yaptığı karşı takıma sövmek olan fanatikler, LGBT ile alakası olmayıp kendisine LGBT diyenler, tek yaptığı küfürlü Tweet atmak olanlar orada.
Oda biraz Twitter'ın izin vermesinden kaynaklı +18 kan cinsellik gibi içeriklere izin veriyor.
Hayır, +18 içerik yok, engelleniyor.

Reaksiyon puanı
5,147
Ben kullananlara birşey demiyorum. O kadar komik Tweet'ler var ki. Mizahtan anlamayıp mizah yapmaya çalışanlar, tek yaptığı karşı takıma sövmek olan fanatikler, LGBT ile alakası olmayıp kendisine LGBT diyenler, tek yaptığı küfürlü Tweet atmak olanlar orada.

doğru diyon instada bunlarla çok karşılaştım ama twitter'da hiç görmedim

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Geçen 12 Nisan olayında çok komik Tweet'ler vardı. Biraz dikkatli bak.
Kardeş, durduk yere küfür yemenin de bir tarafı komik değil :D.
Bir şey yapmadım küfür yedim XD.

Şakalara bir şey demiyorum da, kadınlar ciddi ciddi sövüyordu bizlere.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Kardeş, durduk yere küfür yemenin de bir tarafı komik değil :D.
Bir şey yapmadım küfür yedim XD.

Şakalara bir şey demiyorum da, kadınlar ciddi ciddi sövüyordu bizlere.
God is a Woman, Tacizin mizahi olmaz, erkekler o***** çocuğudur. Ben o gün gülme krizine girmiştim. İki mal mal şaka yapan kişiye 300000 kişi inandı ya. ?

Dontachi

Asistan
Reaksiyon puanı
243

Hayır birkeresinde iğrenç bir şeye denk geldim Twitter'i bu yüzden nadiren gündeme bakmak için kullanıyorum engellenmiyor sadece "bu içerik hassas olabilir bakmak için tıklayınız" yazıyordu keşke böyle iğrenç şeylere izin vermese. Aniden de karşına çıkabiliyor. E sende diceksin insanlar uyarı koymuş bakma diye ! Ama başlığa attıkları mesajla içerik farklı insan ister istemez merak ediyor.

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,263
Hayır birkeresinde iğrenç bir şeye denk geldim Twitter'i bu yüzden nadiren gündeme bakmak için kullanıyorum engellenmiyor sadece "bu içerik hassas olabilir bakmak için tıklayınız" yazıyordu keşke böyle iğrenç şeylere izin vermese. Aniden de karşına çıkabiliyor. E sende diceksin insanlar uyarı koymuş bakma diye ! Ama başlığa attıkları mesajla içerik farklı insan ister istemez merak ediyor.
hassas içreik diyor; ne bekliyorsun?

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
+18 birşeyse raporlayabilirdin. Çünkü yaş sınırı 13. Bende Reddit'de görmüştüm adamın biri nsfw yerine sfw yazmış, olabiliyor böyle şeyler. Raporla geç.

KralTektir

Asistan
Reaksiyon puanı
258
Bana göre tweeter kara mizah ve insanların bir kısmının mantıklı olduğunu düşünmesi bir kısmının ise çok mantıksız olduğunu düşündüğü bir platform gibi geliyor bana burdaki mesajlarıda görünce

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Kapanırsa bu sefer instada veya facebook ta siyaset tartışmaları başlar . Kitlesi toxic değil yani kapanmamaası daha ii