KralTektir
Asistan
Sizce tweeter devri artık bitmelimi bir zamanlar popüler olup facebook gibi gün geçtikçe daha çok batıyor gibi geliyor bana sizcede öylemi tweeter hala devam edermi yoksa artık unutmayımız
Hayır hala baya popüler. Ama içerisi cahiller ve küfretmekten başka işi olmayan insanlarla dolu.Sizce tweeter devri artık bitmelimi bir zamanlar popüler olup facebook gibi gün geçtikçe daha çok batıyor gibi geliyor bana sizcede öylemi tweeter hala devam edermi yoksa artık unutmayımız
Bence sizin gördüğünüz o. .Hayır hala baya popüler. Ama içerisi cahiller ve küfretmekten başka işi olmayan insanlarla dolu.
la bende twitter kullanıyom abovHayır hala baya popüler. Ama içerisi cahiller ve küfretmekten başka işi olmayan insanlarla dolu.
Vallahi Twitter tam yerinde bence. Çünkü ülke ile ilgili ne demişler ne yapmışlar oradan görüyoruz, oradan paylaşıyorlar. Ayrıca etiket gündemleri de çok aktif diğer platformlardan farklı ve işlevli.Sizce tweeter devri artık bitmelimi bir zamanlar popüler olup facebook gibi gün geçtikçe daha çok batıyor gibi geliyor bana sizcede öylemi tweeter hala devam edermi yoksa artık unutmayımız
Doğru mecralar vardır ama yanlış şeyler daha çok var.Neden herkes twitterda cahil, sapık vs. mesajlarını görüyor acaba? Bir ben miyim normal twitler gören?
Oda biraz Twitter'ın izin vermesinden kaynaklı +18 kan cinsellik gibi içeriklere izin veriyor.Doğru mecralar vardır ama yanlış şeyler daha çok.
İşte bu yüzden kapatılsın. Konu bu zaten.Oda biraz Twitter'ın izin vermesinden kaynaklı +18 kan cinsellik gibi içeriklere izin veriyor.
Ben kullananlara birşey demiyorum. O kadar komik Tweet'ler var ki. Mizahtan anlamayıp mizah yapmaya çalışanlar, tek yaptığı karşı takıma sövmek olan fanatikler, LGBT ile alakası olmayıp kendisine LGBT diyenler, tek yaptığı küfürlü Tweet atmak olanlar orada.la bende twitter kullanıyom abov
Hayır, +18 içerik yok, engelleniyor.Oda biraz Twitter'ın izin vermesinden kaynaklı +18 kan cinsellik gibi içeriklere izin veriyor.
doğru diyon instada bunlarla çok karşılaştım ama twitter'da hiç görmedimBen kullananlara birşey demiyorum. O kadar komik Tweet'ler var ki. Mizahtan anlamayıp mizah yapmaya çalışanlar, tek yaptığı karşı takıma sövmek olan fanatikler, LGBT ile alakası olmayıp kendisine LGBT diyenler, tek yaptığı küfürlü Tweet atmak olanlar orada.
Hayır, +18 içerik yok, engelleniyor.
Geçen 12 Nisan olayında çok komik Tweet'ler vardı. Biraz dikkatli bak.doğru diyon instada bunlarla çok karşılaştım ama twitter'da hiç görmedim
Kardeş, durduk yere küfür yemenin de bir tarafı komik değilGeçen 12 Nisan olayında çok komik Tweet'ler vardı. Biraz dikkatli bak.
evet reis görmüştüm görmez olaydım sinirim zıplamıştıGeçen 12 Nisan olayında çok komik Tweet'ler vardı. Biraz dikkatli bak.
God is a Woman, Tacizin mizahi olmaz, erkekler o***** çocuğudur. Ben o gün gülme krizine girmiştim. İki mal mal şaka yapan kişiye 300000 kişi inandı ya. ?Kardeş, durduk yere küfür yemenin de bir tarafı komik değil.
Bir şey yapmadım küfür yedim XD.
Şakalara bir şey demiyorum da, kadınlar ciddi ciddi sövüyordu bizlere.
Hayır birkeresinde iğrenç bir şeye denk geldim Twitter'i bu yüzden nadiren gündeme bakmak için kullanıyorum engellenmiyor sadece "bu içerik hassas olabilir bakmak için tıklayınız" yazıyordu keşke böyle iğrenç şeylere izin vermese. Aniden de karşına çıkabiliyor. E sende diceksin insanlar uyarı koymuş bakma diye ! Ama başlığa attıkları mesajla içerik farklı insan ister istemez merak ediyor.Ben kullananlara birşey demiyorum. O kadar komik Tweet'ler var ki. Mizahtan anlamayıp mizah yapmaya çalışanlar, tek yaptığı karşı takıma sövmek olan fanatikler, LGBT ile alakası olmayıp kendisine LGBT diyenler, tek yaptığı küfürlü Tweet atmak olanlar orada.
Hayır, +18 içerik yok, engelleniyor.
hassas içreik diyor; ne bekliyorsun?Hayır birkeresinde iğrenç bir şeye denk geldim Twitter'i bu yüzden nadiren gündeme bakmak için kullanıyorum engellenmiyor sadece "bu içerik hassas olabilir bakmak için tıklayınız" yazıyordu keşke böyle iğrenç şeylere izin vermese. Aniden de karşına çıkabiliyor. E sende diceksin insanlar uyarı koymuş bakma diye ! Ama başlığa attıkları mesajla içerik farklı insan ister istemez merak ediyor.
+18 birşeyse raporlayabilirdin. Çünkü yaş sınırı 13. Bende Reddit'de görmüştüm adamın biri nsfw yerine sfw yazmış, olabiliyor böyle şeyler. Raporla geç.Hayır birkeresinde iğrenç bir şeye denk geldim Twitter'i bu yüzden nadiren gündeme bakmak için kullanıyorum engellenmiyor sadece "bu içerik hassas olabilir bakmak için tıklayınız" yazıyordu keşke böyle iğrenç şeylere izin vermese. Aniden de karşına çıkabiliyor. E sende diceksin insanlar uyarı koymuş bakma diye ! Ama başlığa attıkları mesajla içerik farklı insan ister istemez merak ediyor.