Twitter benim yerime mesaj atıyor sağolsun Yardım!

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
arkadaşlar twitter da spam bulaştı sanırım benim yerime mesajlar atılıyor. Awesome şu kadar para kazandınız şeklinde ingilizce metin. şimdi herkes ayarlar-uygulamalara git uygulamaları düzenle diyecek. fakat ben bunları yaptım problem devam ediyor. takip ettiğim kişileri de kontrol ettim ama dikkat çeken bir şey göremedim. böyle bir problem yaşayan var mı aranızda.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Emu şifreni değiştir sonra bir daha bak bakalım.

Şifreyi kaydeden spamlar varmış.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
arkadaşlar twitter da spam bulaştı sanırım benim yerime mesajlar atılıyor. Awesome şu kadar para kazandınız şeklinde ingilizce metin. şimdi herkes ayarlar-uygulamalara git uygulamaları düzenle diyecek. fakat ben bunları yaptım problem devam ediyor. takip ettiğim kişileri de kontrol ettim ama dikkat çeken bir şey göremedim. böyle bir problem yaşayan var mı aranızda.

Kyspersky ile tarat sonra da şifre değiştir tamamdır.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Başka tarayicidan dene yada var ise cepten gir bakalım neler oluyor.

azkader

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dost yapmaz bak bunu sana kiymetini bil :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
genelde cepten girdikten sonra oluyor. ben bir şifremi değişiyim. bu arada kas. kullanıyorum

bushrametin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de aynı sorun var :( önceleri sadece twit atıyordu ve twitlerim facebookla entegre olduğu için facebook,'umda da görünüyordu bugün tüm takipçilerime söylediğinizle aynı içerikli direkt mesaj atmaya başladı ve mesajdaki link facebook'a yönlendiriyor. Kurtulamadım gitti :( Şimdi şifrelerimi değiştirdim uygulamaları zaten kaldırmıştım,tanımadığım takipçilerimi engelledim,spam olarak bildirdim. Bakalım düzelecek mi

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
ben bu problemden nasıl kurtulduğumu anlatıyım. öncellikle ayarlardan kullanılan programları kaldırdım. cep telefonumu virüs taramasından geçirdim ve şifremi değiştirdim. o günden sonra böyle bir problem yaşamadım
Bende de aynı sorun var :( önceleri sadece twit atıyordu ve twitlerim facebookla entegre olduğu için facebook,'umda da görünüyordu bugün tüm takipçilerime söylediğinizle aynı içerikli direkt mesaj atmaya başladı ve mesajdaki link facebook'a yönlendiriyor. Kurtulamadım gitti :( Şimdi şifrelerimi değiştirdim uygulamaları zaten kaldırmıştım,tanımadığım takipçilerimi engelledim,spam olarak bildirdim. Bakalım düzelecek mi

kafein54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayarlar kısmında uygulamalar var onların karsılarında etkınleştır kaldır yazar o uygulamaların hepsini kaldırın sorun cözülür..