Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RiseN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende bi davetiye rica edebilirmiyim. Diğer torrent sitelerinde üyeliğim var fakat pek memnun değilim siteden bu siteyi denemek istiyorum seed yaparım ondan süpheniz olmasın..

bulusburak@gmail.com

enesyildiz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
enes57400@gmail.com

mümknse bende bi davetye alabilirmiym.. ii seed yaparım:D:lol:
w0rs4.jpg

ahmetturan_38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acıkcası ben davetıye felan bılmıyorum ...
bır muzık felan ındırmek ıcın torrent ı kullanmak sıtıyorum sayfaya gırdıgım zaman benden davetıye ıstedı bende nasıl temın edecegımı bılemedım ..
onuda bu forum sayfasında bulacxagımı dusundum eger bu konuda bana yardımcı olursanaız sevırım arkadaslar ...

fmenekse24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben faruk bende davetiye kodu istiyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

fmenekse24@hotmail.com lutfen davetiye kodu turktorrent için

x245x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mailde bıraktım ama dönüş olmadı,davetiyesi olup göndermek isteyen özelden atarsa çook ikrama geçer

promises22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
jindevil17@gmail.com turktorrent.eu davetiyesi gönderebilirmisiniz

seedim genelde iyidir. zamunda da 224.3 gb uploaded ettim tabi bu 3 ayda bu kadar oldu. ratım 1.760 bi faydası varsa die yazıyorum ratı. genelde pek bişey indirmem. indirdiysemde utorrentten kaldırmam. gönderecek arkadaşa tşk ederim.

baytorrent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İyi günler dilerim, sitenize davetiye istiyorum. Birden fazla torrent sitesine üyeyim. Kuralları çok iyi bilirim ve en az 1:1 oranında çektiğim sunumu göndermeye çalışırım.

Arena-tr ratio oranım:184,24
hdturk ratio oranım: 27.49
Turknova ratio oranım: Inf (Henüz yılbaşında üye oldum ve kayde değer bir sunum henüz görmedim)
vb... birçok site üyesiyim.
Henüz hiçbir siteden uyarı almadım almam da. Davetiyeniz boşuna gitmez.

Email: adresim : tk_holding@hotmail.com

Teşekkürler...

RAMMSTEIN18

Asistan
Reaksiyon puanı
14
1 davetiyem var isteyen gonderebilirim ama diyer sitelerden bir fotaraf olarak istiyorum nekadar deneyimi var onagore gondericem sadece kayit olsun diye davetiye isterseniz gondermicem surekli aktif olmaniz sart

RAMMSTEIN18

Asistan
Reaksiyon puanı
14
1 davetiyem var isteyen gonderebilirim ama Fotograf cekim gostermesi diyer sitelerden nasil seed etini gormem gerekiyor ona gore gonderilicek davetiye bundan sonra sartlarim bunar isteyenler yasinar

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Turktorrent.eu davetiyesi arena-tr.com - leechturk.com - bitturk.net - turknova.net - torrentcell.net adreslerinden davetiye ile takas edilir. Özelden ulaşabilirsiniz.

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Turktorrent.eu davetiyesi arena-tr.com - leechturk.com - bitturk.net - turknova.net - torrentcell.net adreslerinden davetiye ile takas edilir. Özelden ulaşabilirsiniz.

Arena-tr.com alındı, diğerlerine için hâlâ geçerli.

RAMMSTEIN18

Asistan
Reaksiyon puanı
14
1 davetiyem var isteyen goderebilirim ama seed nasil gormek istiyorum bir resim cekim gostermesi gerekiyor seed konusunda iyi dilm ?

sensivit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşim gereği 12-18 saat arası pc başındayım ve mümkünse davetiye rica ediyorum.Teşekkürler.

RAMMSTEIN18

Asistan
Reaksiyon puanı
14
bende davetiye alabilirmiyim arena tr uyeliğim var aktif kulanıcıyım tanjugunduz@mynet.com

uyelin varsa bir resim cekim gostr seed konusunda iyi misin dilmisin ona gore gondericem arkadas

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İşim gereği 12-18 saat arası pc başındayım ve mümkünse davetiye rica ediyorum.Teşekkürler.

baska bir siteden uyelin varsa seed yapiyorsan bir resim cek gotermen gerekiyor ona gore gonderebilicem ;)

RAMMSTEIN18

Asistan
Reaksiyon puanı
14
1 davetiyem var isteyen goderebilirim ama seed nasil gormek istiyorum bir resim cekim gostermesi gerekiyor seed konusunda iyi dilm ?