• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 Davetiyem var isteyen yasin sadece aktif olan kisilere ve seed bilen kisilere gondericem

2 Davetiye var Turktorrent.eu isteyen yasin ve aktif olan ve seed bilen kisilere sadece gondericem

2 Davetiyem var isteyen yasin sadece aktif olan kisilere ve seed bilen kisilere gondericem

t026n.png

ben alabilirim adres punishersadrettin@gmail.com

türktorrent 5 davetiyem var bir tane arena tr veya leectürk takas edilir e mail:fatihilhan_189@hotmail.com gönderene hemen göndereceğime yemin ederim 5 kişiden fazla gönderen kişiler hariç tabi o kadar davetiyem yok çünküm :)

Merhaba. Seedbox kullanıcısıyım. Aylık 4-5 TB civarı uploadım var. Ama sadece Bitturk kullanıyorum. Diğer sitelerde de üyelik açıp upload yapmak istiyorum. Aşağıdaki mail adresime:

TURKTORRENT.EU ve ARENA-TR davetiyeleri alabilir miyim?

murcellman@hotmail.com

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhaba. Seedbox kullanıcısıyım. Aylık 4-5 TB civarı uploadım var. Ama sadece Bitturk kullanıyorum. Diğer sitelerde de üyelik açıp upload yapmak istiyorum. Aşağıdaki mail adresime:

murcellman@hotmail.com

murcellman@hotmail.com

murcellman@hotmail.com

uygun konu başlığı bulamadım o yüzden yazıyorum, turktorrent'e üye oldum, sonra onaylama maili yollanacağı yazdı ama gelmedi öyle bir mail, onaylayamazsam üyeliğim iptal olacakmış, nasıl çözeceğimi bilemedim, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

uygun konu başlığı bulamadım o yüzden yazıyorum, turktorrent'e üye oldum, sonra onaylama maili yollanacağı yazdı ama gelmedi öyle bir mail, onaylayamazsam üyeliğim iptal olacakmış, nasıl çözeceğimi bilemedim, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Gereksiz veya spam bölümüne bak. Belki oraya gelmiştir. Bu arada davetiyesi olan özelden atsın :)