Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RAMMSTEIN18

Asistan
Reaksiyon puanı
14
2 Davetiyem var isteyen yasin sadece aktif olan kisilere ve seed bilen kisilere gondericem

RAMMSTEIN18

Asistan
Reaksiyon puanı
14
2 Davetiye var Turktorrent.eu isteyen yasin ve aktif olan ve seed bilen kisilere sadece gondericem

xxmasterxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi bir seedsman olarak davetiye gönderecek arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum

purgatory

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 Davetiyem var isteyen yasin sadece aktif olan kisilere ve seed bilen kisilere gondericem

t026n.png

ben alabilirim adres punishersadrettin@gmail.com

wzrd22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
türktorrent 5 davetiyem var bir tane arena tr veya leectürk takas edilir e mail:fatihilhan_189@hotmail.com gönderene hemen göndereceğime yemin ederim 5 kişiden fazla gönderen kişiler hariç tabi o kadar davetiyem yok çünküm :)

torje17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Seedbox kullanıcısıyım. Aylık 4-5 TB civarı uploadım var. Ama sadece Bitturk kullanıyorum. Diğer sitelerde de üyelik açıp upload yapmak istiyorum. Aşağıdaki mail adresime:

TURKTORRENT.EU ve ARENA-TR davetiyeleri alabilir miyim?

murcellman@hotmail.com

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhaba. Seedbox kullanıcısıyım. Aylık 4-5 TB civarı uploadım var. Ama sadece Bitturk kullanıyorum. Diğer sitelerde de üyelik açıp upload yapmak istiyorum. Aşağıdaki mail adresime:

murcellman@hotmail.com

torje17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

murcellman@hotmail.com

ibarem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye gönderebilecek arkadaş varmı acaba? ibarem@hotmail.com

torje17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

murcellman@hotmail.com

hudavendigar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uygun konu başlığı bulamadım o yüzden yazıyorum, turktorrent'e üye oldum, sonra onaylama maili yollanacağı yazdı ama gelmedi öyle bir mail, onaylayamazsam üyeliğim iptal olacakmış, nasıl çözeceğimi bilemedim, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

zerkara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
uygun konu başlığı bulamadım o yüzden yazıyorum, turktorrent'e üye oldum, sonra onaylama maili yollanacağı yazdı ama gelmedi öyle bir mail, onaylayamazsam üyeliğim iptal olacakmış, nasıl çözeceğimi bilemedim, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Gereksiz veya spam bölümüne bak. Belki oraya gelmiştir. Bu arada davetiyesi olan özelden atsın :)