• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6 davetiyem var. TR'de 1. site olduğunu söylememe sanırım gerek yok. davetiye istek sayfasından bile belli
001_smile.gif

kullanıcı adlarınızın ve sitedeki arama bölümünde bu tarihte yapıldığını anlamam için tarih yazdığınız Screen Shot linklerini yada resimlerini ( seebox'u olan yada internet bağlantı hızı yüksek olan öncelikli olacaktır. ) taksim1984@ gmail yada burdan pm olarak atsın yardımcı olayım arkadaşlar.

Arkadaşlar ben bu siteye 2010 yılında üye olmuşum ama davetiye ile üye olduğum site olmadı benm hiç bu davetiyenin bi ayrıcalığı var mi ??

merhabalar...elinizde varsa bende bir adet davetiye alabilir miyin...simdiden tesekkurler...ozantsdmr@gmail.com...:)...

Arkadaşlar Güncel 2 Adet Davetiyem Var İsteyene Yollayabilirim :)

yaa reyis tam uye olurken internet gitti...bende sayfayi kapatmistim...simdi uye olmaya calisinca bu ip ile kayit veya giris yapilmis diye bir uyari veriyor ve uye olamiyorum...ne yapmam lazim...:)...

öncelikle selamlar... yeni üye oldum... mümkünse bana da bir davetiye yollayabilir misiniz... ratio sıkıntısı yaşatmam... isteyene gerekli bilgileri veririm... pm atılırsa güzel olur... harunbyharun@hotmail.com

speedtest.net internet hız bilgilerini ve mail adresini özelden mesaj atan iki arkadaşa davetiye gönderebilirim.. ( saat 22.00 a kadar gönderen arkadaşlardan en yüksek ikisine davetiye göndereceğim.)