Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

taksim1984

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
6 davetiyem var. TR'de 1. site olduğunu söylememe sanırım gerek yok. davetiye istek sayfasından bile belli
001_smile.gif

kullanıcı adlarınızın ve sitedeki arama bölümünde bu tarihte yapıldığını anlamam için tarih yazdığınız Screen Shot linklerini yada resimlerini ( seebox'u olan yada internet bağlantı hızı yüksek olan öncelikli olacaktır. ) taksim1984@ gmail yada burdan pm olarak atsın yardımcı olayım arkadaşlar.

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben bu siteye 2010 yılında üye olmuşum ama davetiye ile üye olduğum site olmadı benm hiç bu davetiyenin bi ayrıcalığı var mi ??

gilbert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar...elinizde varsa bende bir adet davetiye alabilir miyin...simdiden tesekkurler...ozantsdmr@gmail.com...:)...

Tepelii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Güncel 2 Adet Davetiyem Var İsteyene Yollayabilirim :)

gilbert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaa reyis tam uye olurken internet gitti...bende sayfayi kapatmistim...simdi uye olmaya calisinca bu ip ile kayit veya giris yapilmis diye bir uyari veriyor ve uye olamiyorum...ne yapmam lazim...:)...

taksim1984

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bir iki ratio örneği gönderene yada buraya yazana destek olmak isterim

vizyoncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle selamlar... yeni üye oldum... mümkünse bana da bir davetiye yollayabilir misiniz... ratio sıkıntısı yaşatmam... isteyene gerekli bilgileri veririm... pm atılırsa güzel olur... harunbyharun@hotmail.com

janjan3024

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
speedtest.net internet hız bilgilerini ve mail adresini özelden mesaj atan iki arkadaşa davetiye gönderebilirim.. ( saat 22.00 a kadar gönderen arkadaşlardan en yüksek ikisine davetiye göndereceğim.)