Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ŞaşkınÖrdek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiyeler bitti. davetiye yolladıgım arkadaşlar üye olmazsa yeniden geliyor mu gönderme hakkı ?

ovam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! bu neden böyle ben ne abonelik girişimim oldu nede tarayıcımda türktorrent diye bir yazı yazdım bilen bir arkadaş yardımcı olursa memnun olurum
bide üye olmak istiyorum davetiyeyle olunuyor heralde yardımcı olursanız çok memnun olurum

m0l0t0v

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar banada davetiye gönderirmisiniz.
email: bcobanli@gmail.com

ugEZSoa.png

deltaforce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bazı eğitim işlerim için turktorent davetiye kodu lazım.vermek isteyen olursa cok makbule geçer

lukunku86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de yetkili arkadaşlardan davetiye rica ediyorum lütfen. Teşekkürler...

cmydn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, düzenli olarak download yapan bir eğitimciyim.. Boş zamanlarım (program indirmediğim zamanlarda) olunca da oyun veya film indirmesi yaparak kendi çapımda hobi gibi uğraşıyorum, elinizde turktorrent.eu davetiyesi varsa benimle paylaşabilirmisiniz rica etsem..
Bazen kaynakları yabancı sitelerde bulamıyoruz malum..

Şimdiden teşekkürler..

Aydın.
caydintr@hotmail.com

isomail

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana daha önce gönderildi fakat sanırım ben spam klasöründen yanlışlıkla sildim.
tekrar gönderme ihtimali mümkünmü acaba?

chheess@mynet.com

okan19911

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merabalar davetiye kodu gönderirmisinizz cok rica edsemmmm .. 4 yıldır bu siteyı kllanuormm şifremı unuttum okanhanc603@gmail.com tesekkkurler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://turktorrent.eu/ davetiye kodu istıormm cok acilllllll gönderirrseniz ck mutlu olrmm... tesekkrler okanhanc603@gmail.com

Mythness

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Elinde Turktorrent davetiye olan bir arkadaş yollayabilirse sevinirim. lusvary@gmail.com mail adresim.

SeedBox ss

image.php

Buda referans

image.php

image.php

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : lusvary@gmail.com yollandi

Merhabalar, düzenli olarak download yapan bir eğitimciyim.. Boş zamanlarım (program indirmediğim zamanlarda) olunca da oyun veya film indirmesi yaparak kendi çapımda hobi gibi uğraşıyorum, elinizde turktorrent.eu davetiyesi varsa benimle paylaşabilirmisiniz rica etsem..
Bazen kaynakları yabancı sitelerde bulamıyoruz malum..

Şimdiden teşekkürler..

Aydın.
caydintr@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : caydintr@hotmail.com yollandi

merabalar davetiye kodu gönderirmisinizz cok rica edsemmmm .. 4 yıldır bu siteyı kllanuormm şifremı unuttum okanhanc603@gmail.com tesekkkurler

http://turktorrent.eu/ davetiye kodu istıormm cok acilllllll gönderirrseniz ck mutlu olrmm... tesekkrler okanhanc603@gmail.com

Şifreni unuttuysan kayıtlı mail adresine şifreni iste. :)