Revanche
SDN Okuru
- Reaksiyon puanı
- 0
Teşekkür ederim.
komikis@gmail.com gönderebilecek var mı?
krmcomu_bjk@hotmail.com gönderirmisiniz?
htekin2010@gmail.com 'ada yollamısınız lütfen????
Rica etsem bana yollar mısınız? goktas19@gmail.com
Bena gönderebilirmisin engin.karacoban@gmail.com arena-tr varsa ondan da alabilirmiyim?elimde 5 adet davetiye var istek yapana göndereyim
elimde 5 adet davetiye var istek yapana göndereyim
teşekkürler dostum. üye oldum sayendeDavetiyeniz onaylanmak icin davet edene : golgeoyunlari@gmail.com yollandi
Davetiyeniz yollandı. Spam mailleri kontrol etmeyi unutmayınız. Kayıt olurken IP uyarısı alıyorsanızmodemi kapatıp açıp yeni IP alın ya da akıllı telefonla 3G bağlantısıyla kaydolmayı deneyiniz. Davetiye geçerliliği 48 saattir.
bena gönderebilirmisin engin.karacoban@gmail.com arena-tr varsa ondan da alabilirmiyim?
- - - mesaj güncellendi - - -
![]()
![]()
![]()
usta benim de çok ihtiyacım var paylaşırsan sevinirim . afganarslan80@hotmail.com
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Arkadaşlar lütfennnn çok acil gerekiyor davetiye kodu lütfennnnn
banada yollarsanız çok makbule geçer ylmaz42@gmail.com
ata2411@hotmail.com bende davetiye kodu alabilirmiyim.ben uzun zamandır kullanıyorum bu torrenti.başkalarınında benden faydalanmasını istiyorum fakat hiç bir türk sitesi buna izin vermiyor.elin yabancıları benden faydalanacağına kardeşlerimde faydalansın
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : bufalo321@gmail.com yollandibende davetiye alabilirmiyim şimdiden teşekkürler bufalo321@gmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mahmut-200@hotmail.com yollandisa mahmut-200@hotmail.com e postama turktorrent.biz davetiye kodu yollayabilirmsiniz.şimdiden teşekkürler..
yollandi
YOLLANDI
YOLLANDI
YOLLANDI
YOLLANDI