Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PhysicS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana da bir davetiye yollayabilir misiniz? oktayctn76@gmail.com teşekkürler.

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : oktayctn76@gmail.com yollandi

Davetiyeniz yollandı. Spam mailleri kontrol etmeyi unutmayınız. Kayıt olurken IP uyarısı alıyorsanız modemi kapatıp açıp yeni IP alın ya da akıllı telefonla 3G bağlantısıylakaydolmayı deneyiniz. Davetiye geçerliliği 48 saattir

ismailkaplan.37@gmail.com adresine ben de bir adet davetiye rica edebilir miyim?

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ismailkaplan.37@gmail.com yollandi

Davetiyeniz yollandı. Spam mailleri kontrol etmeyi unutmayınız. Kayıt olurken IP uyarısı alıyorsanız modemi kapatıp açıp yeni IP alın ya da akıllı telefonla 3G bağlantısıylakaydolmayı deneyiniz. Davetiye geçerliliği 48 saattir

Ben de davetiye kodu alabilirmiyim burakcanerdem@otmail.com

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : burakcanerdem@otmail.com yollandi

düzgün bi mail adresi ver.

ali.ekmekci93@gmail.com size zahmet bende davetiye alabilir miyim? Teşekkürler.

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ali.ekmekci93@gmail.com yollandi

emre.gokmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

PhysicS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar ,matiasemo arkadşım mümkünse bana da ttorent davetiye kodu gönderebilimisin? sdtslc@hotmail.com teşekkürler şimdiden

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : sdtslc@hotmail.com yollandi

S.a herkese kolay gelsin rica etsem bende bir davetiye kodu alabilirmiyim ?

atitbokyi@gmail.com şimdiden teşekkürler.

E-Posta Adresi geçersiz, çünkü sistemizde kayıtlı durumda.

lütfen bende alabilirmiyim. bkanic@gmail.com

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : bkanic@gmail.com yollandi

merhaba arkadaşlar bana davetiye gönderebilirmisiniz lütfen.teşekkürler

ilkerrcengiz@gmail.com

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ilkerrcengiz@gmail.com yollandi

Arkadaşlar benimde davetiye ihtiyacım var.Yardımcı olabirilirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

oz.ozay@googlemail.com

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : oz.ozay@googlemail.com yollandi

ben de türk torrent davetiyesi istiyorum benim neyim eksik . banada gönderirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
c50n50@hotmail.com

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : c50n50@hotmail.com yollandi

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ihsan_d95@hotmail.com yollandi

merhabalar turktorrent davetiye kodu mail atarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler
mustafa_ozcan1976@hotmail.com

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mustafa_ozcan1976@hotmail.com yollandi

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : zekidzdr@gmail.com yollandi

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : polat2390@hotmail.com yollandi

PhysicS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
senden öncekiler istemiş rica etmiş sen sade aradığını yazmışsın. Doğru yer olduğunu söyledim.Yani ilgilenmek derken ne istiyorsun??..Açıkça yaz istediğini verelim.

emil175

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
senden öncekiler istemiş rica etmiş sen sade aradığını yazmışsın. Doğru yer olduğunu söyledim.Yani ilgilenmek derken ne istiyorsun??..Açıkça yaz istediğini verelim.
istediğim şey turktorrent.eu davetiyesi ;) gönderirsen sevinirim...

PhysicS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
istediğim şey turktorrent.eu davetiyesi ;) gönderirsen sevinirim...

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : emil00359@gmail.com yollandi

Davetiyeniz yollandı. Spam mailleri kontrol etmeyi unutmayınız. Kayıt olurken IP uyarısı alıyorsanız modemikapatıp açıp yeni IP alın ya da akıllı telefonla 3G bağlantısıylakaydolmayı deneyiniz. Davetiye geçerliliği 48 saattir