bi davetiye de ben alabilirmiyim? dksean_59@hotmail.com gönderecek arkadaşa teşekkürler şimdiden 

acaba eliznide varsa bir davetiyede ben alabilir miyim ? man_in_night@hotmail.com.tr
şimdiden teşekkürler.
herkese kolay gelsin...
Mümkünse bana da davetiye gönderebilir misiniz? Çok teşekkürler,
gekici@lycos.com
sa arkadaslar eger mümkünse bende bir davetiye alabilirmiyim ? ogzhn-krts@hotmail.com
acaba eliznide varsa bir davetiyede ben alabilir miyim ? man_in_night@hotmail.com.tr
şimdiden teşekkürler.
herkese kolay gelsin...
Davetiyesi bulunan bir arkadaş divane_.2@hotmail.com adresinede yollarsa memnun olurum.Şimdiden eyv.
merhaba turktorrent davetiyesine ihtiyacım var mümkümse yardımcı olabilicek arkadaslara tesekkur ediyorum. davetiye gelmis fakat turk torrent istiyordum onu belirtmemisim kusura bakmayın iyi günler.
merhaba arkadaşlar mümkünse turktorrent davetiyesi gönderebilirmisiniz ? teşekkürler...
bi davetiye de ben alabilirmiyim? dksean_59@hotmail.com gönderecek arkadaşa teşekkürler şimdiden![]()
iyi akşamlar turktorrent davetiyesine ihtiyacım var mümkünse gönderebilirmisiniz simdiden teşekkürler
cenk.yilmaz85@gmail.com
iyi akşamlar turktorrent davetiyesine ihtiyacım var mümkünse gönderebilirmisiniz simdiden teşekkürler
ogzhn-krts@hotmail.com
iyi akşamlar turktorrent davetiyesine ihtiyacım var mümkünse gönderebilirmisiniz simdiden teşekkürler..
ramazan061984@hotmail.com
merhaba torrentultra sitesinde üyeliğim bulunmakta fakat turktorrent de üyelik almak istiyorum.Şimdiden teşekkürler
ersincrazy_rk@hotmail.com
utkuince@windowslive.com davetiye yollayabilir misiniz. şimdiden teşekkürler..
Mümkünse bende davetiye kodu alabilirmiyim. İyi bir torrent kullanıcısıyım e-posta adresim kara.karaca@hotmail.com Şimdiden teşekkür ederim
merhabalar rica etsem bende bir davetiye alabilirmiyim.
grdlsv@gmail.com
karaca_mahmut@hotmail.com bi tane alırsam çok makbule geçer iyi forumlar
bende bi davetiye alabilirmiyim... stardust[at]bitex.bg
ya arkadaşlar türktorrent üye olamıyorum davetiye kodu istiyor yardımcı olurmunuz şimdiden çok teşekkür ederim
ibrahimemre6@hotmail.com
Bana da bir davetiye gönderir misiniz? raskolnikov0909@gmail.com
turktorrent üyelikleri açtı siz halen davetiye arıyorsunuz