Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Rica etsem bir davetiye de bana gönderebilir misiniz? Teşekkürler..
mtcakir@windowslive.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mtcakir@windowslive.com yollandi

Ben de davetiye rica edebilir miyim? Teşekkürler.
bulentiris@hotmail.com

E-Posta Adresi geçersiz, çünkü sistemizde kayıtlı durumda

Zaten belli bir hesabın var. şifreni unuttu isen hatırlatmak için buton var tıkla hatırla :D
Yok ban yemiş isen geçerli bir sebebi vardır göndermem gönderilmesini de istemem. Yolun açık olsun.

Merhaba.

Ben de Turktorrent.eu sitesinden davetiye kodu istiyorum, acaba meşgul değilseniz fkurt97@gmail.com 'a yollarmısınız??

Teşekkürler...

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : fkurt97@gmail.com yollandi

cmmt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kendim için istemiyorum. mynet adresi ali adındaki arkadasın. bittürk e üyemiş de kapatılmış. bende bunu önerdim.yardımcı olmak için teşekkür ederim...

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kendim için istemiyorum. mynet adresi ali adındaki arkadasın. bittürk e üyemiş de kapatılmış. bende bunu önerdim.yardımcı olmak için teşekkür ederim...

Davetiye gönderildi fakat sitemizdeki kurallarda aynıdır eğer kurallara aykırı birşey yaparsa ban yemesi gayet doğal olacaktır.

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : alylnc48@mynet.com yollandi

Not: referansı siz olduğunuz için yollandı.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! Hatasını alan arkadaşların dikkatine!.

Davetiyeniz bir hafta süre ile geçerlidir.

O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermiş :DKayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin ve tekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun. Yada proxy i iyi biliyorsanız proxy değiştirip deneyin.(Proxy den anlamıyorsanız bulaşmayın.)

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1

m6i4r7a2c2

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
adres yanlıs değil değil mi? ymail yerine gmail olmasın?? adresi teyit edin yollayayim.

özel mesaj ile atıldı.

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : canrbaygul@hotmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : singlestarcetus@gmail.com yollandi

olarak istemissin kilicmuhsin sana davetiyeyi yollamıs.Şifreni kaybettiysen butonu var tıkla öğren banlandıysan geçerli bir sebebi olduğuna eminim. Benden sana davetiye maalesef yok.

önceki göderdiğiniz davetiye kodunda ''davetiye kodu geçersiz'' demişti.ve o sitede hala hesabım yok

lauming

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam kaldıysa ben de bir tane davetiye alabilir miyim?

İstersen ratio proof, profil ss verebilirim.

mail adresim:

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Hocam kaldıysa ben de bir tane davetiye alabilir miyim?

İstersen ratio proof, profil ss verebilirim.

mail adresim: /QUOTE]

Davetiye yolladım mail adresini ko​ntrol et..IP numarası ile ilgili sorun olursa komşu veya internet kafeden üye ol.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
önceki göderdiğiniz davetiye kodunda ''davetiye kodu geçersiz'' demişti.ve o sitede hala hesabım yok

Gönderilen davetiyenin geçerlilik süresi 7 gündür. 7 gün sonra üye olmaya çalısırsanız tabiki kod geçersizleşir.

sayın; @Y.Yavuz.
Gözünüzden kaçmış sanırım.
Ben de alabilirmiyim?

Gözümden kaçmadı diğer istediğin 2 siteden birisi verir diye göndermedim şimdi baktım onlardan yollayan olmamış :D

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mrusen2@hotmail.com yollandi