Champion78
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 43
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : kemalkefeli@outlook.com yollandi
Teşekkür ederim

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : kemalkefeli@outlook.com yollandi
http://forum.shiftdelete.net/site-d...ent-eu-davetiye-dagitimi-228.html#post2401660 de istemiştiniz.
gönderildi kayıt olmadınız.Tekrar yollanmayacaktır.
hasan_burak93@hotmail.com arkadaşlar gönderirseniz bende torrentden yararlanmak istiyorum
gönderene sonsuz teşekkür ve saygılar...
enes_kumcu@hotmail.com davetiye yollayabilirseniz sevinirim.
ßLaCkЯiDeЯ;2482155 dedi ki:varsa bir davetiyede ben alabilirmiyim Ottoman2327 at gmail.com
dostum yolladık diyorsunuz ama bana gelmedi ki.alnakaratas@gmail.com dan istemişim sizden ama ona gelmedi akaratas@outlook.comu yazdım çünkü o adresi artık kullanıyorum.
" şeklinde mesajı yazan sendin bende yolladım ha junk mail e gelmiştir gereksizlerdedir bilemem fakat gmaile yolladım. Gönderdiğimi aynı gün yazmıstım. Neden gelmediğini yazmadın? Cevabı basit istemene rağmem takip etmedin ,önemsemedin. Şimdide yolladığınızı söylüyorsunuz gelmedi yeni adresim bu falan diyorsunuz.alnakaratas@gmail.com adresine bi davetiye yollayabilirseniz.Size duacı olurum.Şu ramazan günlerinde kırmazsanız sevinirim.
acacaba elinizde varsa bende bir tane alabilirmiyim ?jhonturk1994@yandex.com![]()
Şimdiden Teşekkürler
ya rica etsem bi davetiyede ben alabilirmiyim şimdiden teşekkürler kenan_0606@hotmail.com
varsa elinizde davetiye banada gönderebilirmisiniz ?????? fk.nk.yk@gmail.com
Mümkünse bir davetiyede ben rica edeceğim,şimdiden teşekkür ederim dokuyucu666@gmail.com
yussufsavas@hotmail.com Davetiye gönderirmisiniz ?
caqlar_savas_@hotmail.com davetiye kodu gönderebilirmisiniz acaba ?
marvel35@ymail.com rica etsem banada davetiye yollar mısınız?
Merhaba,
eğer halen elinizde davetiye mevcut ise yunus.karipcin@yahoo.com.tr adresine rica edebilirmiyim. Şimdiden çok teşekkür ederim:
elinizde kaldıysa bir tanede ben alabilir miyim ?
canrbaygul@hotmail.com
davetiye için benimde şanşım var mı acaba? Bana da gönderebilir misiniz. Teşekkürler
singlestarcetus@gmail.com
Davet edilmeğimiz yere davet edilmek için davet bekliyoruz. miracsuu@gmail.com
adres yanlıs değil değil mi? ymail yerine gmail olmasın?? adresi teyit edin yollayayim.
özel mesaj ile atıldı.
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : canrbaygul@hotmail.com yollandi
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : singlestarcetus@gmail.com yollandi
olarak istemissin kilicmuhsin sana davetiyeyi yollamıs.Şifreni kaybettiysen butonu var tıkla öğren banlandıysan geçerli bir sebebi olduğuna eminim. Benden sana davetiye maalesef yok.
Merhaba,
elinizde davetiye mevcut ise korkmaz1643@gmail.com adresine rica edebilirmiyim. Şimdiden çok teşekkür ederim:
rica etsem 1 tane de bana yollarmısınız wolf_lamb1983@hotmail.com şimdiden teşekkürler