Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nohack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acacaba elinizde varsa bende bir tane alabilirmiyim ?
small
jhonturk1994@yandex.com

Şimdiden Teşekkürler

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hasan_burak93@hotmail.com arkadaşlar gönderirseniz bende torrentden yararlanmak istiyorum
gönderene sonsuz teşekkür ve saygılar...

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hasan_burak93@hotmail.com yollandi

enes_kumcu@hotmail.com davetiye yollayabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : enes_kumcu@hotmail.com yollandi

ßLaCkЯiDeЯ;2482155 dedi ki:
varsa bir davetiyede ben alabilirmiyim Ottoman2327 at gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : Ottoman2327@gmail. adresine yollandı ulaşmaz ise söyleyin özelden kodu vereyim

dostum yolladık diyorsunuz ama bana gelmedi ki.alnakaratas@gmail.com dan istemişim sizden ama ona gelmedi akaratas@outlook.comu yazdım çünkü o adresi artık kullanıyorum.

"
alnakaratas@gmail.com adresine bi davetiye yollayabilirseniz.Size duacı olurum.Şu ramazan günlerinde kırmazsanız sevinirim.
" şeklinde mesajı yazan sendin bende yolladım ha junk mail e gelmiştir gereksizlerdedir bilemem fakat gmaile yolladım. Gönderdiğimi aynı gün yazmıstım. Neden gelmediğini yazmadın? Cevabı basit istemene rağmem takip etmedin ,önemsemedin. Şimdide yolladığınızı söylüyorsunuz gelmedi yeni adresim bu falan diyorsunuz.

Nitekim yolladım , 1 hafta kayıt olmanı listemde bekledi o kod kayıt olmadın, davetiyemiz var fakat boşa harcamaya da gerek yok.

acacaba elinizde varsa bende bir tane alabilirmiyim ?
small
jhonturk1994@yandex.com

Şimdiden Teşekkürler

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : jhonturk1994@yandex.com yollandi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
varsa elinizde davetiye banada gönderebilirmisiniz ?????? fk.nk.yk@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : fk.nk.yk@gmail.com yollandi

Mümkünse bir davetiyede ben rica edeceğim,şimdiden teşekkür ederim dokuyucu666@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : dokuyucu666@gmail.com yollandi

Daha önce

caqlar_savas_@hotmail.com davetiye kodu gönderebilirmisiniz acaba ?

şeklinde davetiye istediniz bende yolladım.Hatta kayıt oldunuz. İşte kanıtı

93864886707554584683.jpg

Şimdi davetiyeyi ne diye istiyorsunuz bilmiyorum cevapda bekliyorum .....Unutma çift hesap yasak.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
marvel35@ymail.com rica etsem banada davetiye yollar mısınız?

adres yanlıs değil değil mi? ymail yerine gmail olmasın?? adresi teyit edin yollayayim.

Merhaba,

eğer halen elinizde davetiye mevcut ise yunus.karipcin@yahoo.com.tr adresine rica edebilirmiyim. Şimdiden çok teşekkür ederim:

özel mesaj ile atıldı.

elinizde kaldıysa bir tanede ben alabilir miyim ?
canrbaygul@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : canrbaygul@hotmail.com yollandi

davetiye için benimde şanşım var mı acaba? Bana da gönderebilir misiniz. Teşekkürler
singlestarcetus@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : singlestarcetus@gmail.com yollandi

Davet edilmeğimiz yere davet edilmek için davet bekliyoruz. miracsuu@gmail.com

olarak istemissin kilicmuhsin sana davetiyeyi yollamıs.Şifreni kaybettiysen butonu var tıkla öğren banlandıysan geçerli bir sebebi olduğuna eminim. Benden sana davetiye maalesef yok.

xYUNUSx27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adres yanlıs değil değil mi? ymail yerine gmail olmasın?? adresi teyit edin yollayayim.

özel mesaj ile atıldı.

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : canrbaygul@hotmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : singlestarcetus@gmail.com yollandi

olarak istemissin kilicmuhsin sana davetiyeyi yollamıs.Şifreni kaybettiysen butonu var tıkla öğren banlandıysan geçerli bir sebebi olduğuna eminim. Benden sana davetiye maalesef yok.

Merhaba,

üye olurken girmiş olduğunuz davetiye kodu geçersiz uyarısı alıdım.
yardımcı olabilirmisiniz
mail adresim yunus.karipcin@yahoo.com.tr

İE ile deneyince kabul etti çok teşekkür ederim

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
O Hatayı almanızın sebebi internet geçmişidir temizleyince hatayı almazdınızy ada yaptığınız gibi Tarayıcı değiştirmekte işe yarar :D

bercay42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rica etsem 1 tane de bana yollarmısınız wolf_lamb1983@hotmail.com şimdiden teşekkürler

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,

elinizde davetiye mevcut ise korkmaz1643@gmail.com
adresine rica edebilirmiyim. Şimdiden çok teşekkür ederim:

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : korkmaz1643@gmail.com yollandi

turktorrent.eu davetiyeniz varsa rica edebilirmiyim?
ishynum846@hotmail.com
teşekkürler

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ishynum846@hotmail.com yollandi

rica etsem 1 tane de bana yollarmısınız wolf_lamb1983@hotmail.com şimdiden teşekkürler

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : wolf_lamb1983@hotmail.com yollandi