RocKhan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 15
özel mesajla cevap verildi.
Teşekkürler.
özel mesajla cevap verildi.
Davetiyeniz bir hafta süre ile geçerlidir.
O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermişKayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin ve tekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun. Yada proxy i iyi biliyorsanız proxy değiştirip deneyin.(Proxy den anlamıyorsanız bulaşmayın.)
off.hocam tekrar yollayabilirmisiniz size zahmet.fierce.wind yerine fiere.wind yazmışım kayıt olurken...kusura bakmayın..aktifleştiremiyorum haliyle..
çok teşekkür ediyorum..
Valla benim aktivasyon linkini de kabul etmiyor, !!Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! ! diyor modeme reset atmaktan tutun, her tarayıcıyı tek tek denedim, proxy ile bağlanmaya kadar hepsini yaptım her seferinde bu çıkıyor.
abicim vallahi çok teşekkür ederim kusura bakma.2.sinide kabul etmedi.telefondan internet paketi alıp kaydoldum.yanlış girdiğim 2gün sora iptal olsun.sonra pcde giriş yapıcamnolur nolmaz banlamasınlar
çok teşekkürler tekrardan..
davetiye olan yazarsa ö.m ile mail adresimi gönderebilirim şimdiden çok teşekkürler.
Lütfen bana da davetiye yollayabilirmisiniz u-m-d@windowslive.com şimdiden teşekkürler!
lütfen bende davetiye alabilirmiyim email adresim ctemiz@gmail.com Çok teşekkür ederim.
ben çoktandır istiyorum davetiye bana gönderilmedi gönderebilirseniz şimdiden teşekkürler
torrentci94@gmail.com
Davetiyede bir hafta süre var ve sabit IP değilse kayıt olabilirsin yeterki kayıt olunmamıs yada girilmemiş bir IP ile dene yeter.
bende davetiye alabilir miyim?
suleyman3carlos@hotmail.com
teşekkür ederimTeşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : suleyman3carlos@hotmail.com yollandi