Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

batuhanwwe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiyeniz bir hafta süre ile geçerlidir.

O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermiş :DKayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin ve tekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun. Yada proxy i iyi biliyorsanız proxy değiştirip deneyin.(Proxy den anlamıyorsanız bulaşmayın.)

bana bu ip ile kayit edilmis ve ya giris yapilmis diye hata veriyor üye olurken bu yoluda denedim maalesef ise yaramadi baska ne yapabilirim :S
HELP ME !!! PLS

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Başka bişe bilen varsa yazsın IP değiştirmek tek çare nasıl yaparsan yap. İster Proxy ister arkadasından üye ol başka çare yok ...

tinerci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
off.hocam tekrar yollayabilirmisiniz size zahmet.fierce.wind yerine fiere.wind yazmışım kayıt olurken...kusura bakmayın..aktifleştiremiyorum haliyle..

çok teşekkür ediyorum..

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
off.hocam tekrar yollayabilirmisiniz size zahmet.fierce.wind yerine fiere.wind yazmışım kayıt olurken...kusura bakmayın..aktifleştiremiyorum haliyle..

çok teşekkür ediyorum..

Normalde göndermiyorum. Kayıt oluken dikkatli kaydolun .

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Valla benim aktivasyon linkini de kabul etmiyor, !!Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! ! diyor modeme reset atmaktan tutun, her tarayıcıyı tek tek denedim, proxy ile bağlanmaya kadar hepsini yaptım her seferinde bu çıkıyor.

tinerci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abicim vallahi çok teşekkür ederim kusura bakma.2.sinide kabul etmedi.telefondan internet paketi alıp kaydoldum.yanlış girdiğim 2gün sora iptal olsun.sonra pcde giriş yapıcam :) nolur nolmaz banlamasınlar :) çok teşekkürler tekrardan..

Reco07

Asistan
Reaksiyon puanı
1
davetiye olan yazarsa ö.m ile mail adresimi gönderebilirim şimdiden çok teşekkürler.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Valla benim aktivasyon linkini de kabul etmiyor, !!Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! ! diyor modeme reset atmaktan tutun, her tarayıcıyı tek tek denedim, proxy ile bağlanmaya kadar hepsini yaptım her seferinde bu çıkıyor.

Davetiyede bir hafta süre var ve sabit IP değilse kayıt olabilirsin yeterki kayıt olunmamıs yada girilmemiş bir IP ile dene yeter.

abicim vallahi çok teşekkür ederim kusura bakma.2.sinide kabul etmedi.telefondan internet paketi alıp kaydoldum.yanlış girdiğim 2gün sora iptal olsun.sonra pcde giriş yapıcam :) nolur nolmaz banlamasınlar :) çok teşekkürler tekrardan..

iptal olsa bile o IP ile kayıt oldun gene sorun çıkar Farklı bir IP ile dene.

O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermiş :DKayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin ve tekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun. Yada proxy i iyi biliyorsanız proxy değiştirip deneyin.(Proxy den anlamıyorsanız bulaşmayın.)

davetiye olan yazarsa ö.m ile mail adresimi gönderebilirim şimdiden çok teşekkürler.

bana atabilirsiniz.