• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler Y.Yavuz

bi sorun oluştu mail adresim ile ilgili acaba aynı davetiyeyi yeniden göndermen mümkün mü ?

Teşekkürler Y.Yavuz

bi sorun oluştu mail adresim ile ilgili acaba aynı davetiyeyi yeniden göndermen mümkün mü ?

mesajlarınızda duruyor. davetiye kullanılmamıs. 1 hafta geçerlidir.

elinde turktorrent davetiyesi olan varsa bana yollaması mümkün mü gönderen veya gönderemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.mail yabi06@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : yabi06@hotmail.com yollandi

şaka gibi bu kadar hızlı olabileceginizi düşünmemiştim teşekkürler defalarca davetiye kodu ile üye oldum bile tekrar çok sagol

davetiye bekliyorum ama hala bir eposta gelmedi :/ ne kadar beklemek gerekiyor

size davetiyeniz ayın 17 sinde gönderilmiştir. özelden tekrar kod yollandı.

Bende bir tane davetiye alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
dj.system32@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : dj.system32@gmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mdemet64@hotmail.com yollandi

Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!
diye hata alıyorum neden olabilir ?

yavuz bizi değersiz buldun heralde :D

:D Bazen gözden kaçabiliyor :D

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : TOI_GA@hotmail.com yollandi

Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!
diye hata alıyorum neden olabilir ?

O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermiş :D Kayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin ve tekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun. Yada proxy i iyi biliyorsanız proxy değiştirip deneyin.(Proxy den anlamıyorsanız bulaşmayın.)

yok yavuz biraz mizah katalım dedim yoksa tabiki haklısın ve tşkrler :D

biliyorum yanlış yere yazdım
arena tr davetiyesi çok aradım bulamadım acaba gönderebilirmisiniz

Sa. admin ve tüm kullanıcı arkadaşlarım turktorrent.eu adresinde üyeliği varsa bi davetiye rica edebilirmiyim.lütfen ihtiyacım var.davetiye kodu ve davetiyeye gönderirseniz çok mutlu edersiniz...İlgilenirseniz ​çok mutlu edersiniz.iyi günler...

Sa. admin ve tüm kullanıcı arkadaşlarım turktorrent.eu adresinde üyeliği varsa bi davetiye rica edebilirmiyim.lütfen ihtiyacım var.davetiye kodu ve davetiyeye gönderirseniz çok mutlu edersiniz...İlgilenirseniz ​çok mutlu edersiniz.iyi günler...adresim adnan-cansu@hotmail.de