Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jo_key01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, bir davetiye de bana gönderebilir misiniz? huyus12@hotmail.com . Teşekkürler...

dogan_499

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
mrb arkadaşlar rica etsem bir davetiye de bana gönderebilirmisiniz
bilal_torunlar@hotmail.com teşekürrler

E-Posta Adresi geçersiz, çünkü sistemizde kayıtlı durumda

lütfen banada davetiye gönderirmisiniz
hayalet22738@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hayalet22738@hotmail.com yollandi

ertan_kaptan@mynet.com Merhaba, bir davetiye de bana gönderebilir misiniz? Teşekkürler...

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ertan_kaptan@mynet.com yollandi

Merhaba türktorent.eu davetiyesine ihtiyacım var davetiye yollanıyan olursa sevinirim . ( mustafa.gnbeyi@gmail.com )

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mustafa.gnbeyi@gmail.com yollandi

Merhaba, bir davetiye de bana gönderebilir misiniz? huyus12@hotmail.com . Teşekkürler...

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : huyus12@hotmail.com yollandi

merhaba davetiye gondermenizi rica ederim veytay@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : veytay@hotmail.com yollandi

kardeşim zahmet olmazsa banada bi davetiye atarmısın hs_huseyin@hotmail.com çok teşekkürler kolay gelsin

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hs_huseyin@hotmail.com yollandi

selam banda bir davetiye gönderirseniz minnettar olurum.teşekkürler dogan_499@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : dogan_499@hotmail.com yollandi

davetiye dağıtımı kesildi heralde

bize bi davetiye gönderilmedi

internete girme konusunda sıkıntım oldu kusura kalmayın :D

dogan_499

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : dogan_499@hotmail.com yollandi

internete girme konusunda sıkıntım oldu kusura kalmayın :D[/QUOTE]

yavuz bey gönderdiğiniz linke tıkladığımda şöyle bir hata veriyor Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! diyor ama ben daha önce hiç girmedim bu siteye yardımcı olabilirmisiniz.teşekürler.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1

yavuz bey gönderdiğiniz linke tıkladığımda şöyle bir hata veriyor Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! diyor ama ben daha önce hiç girmedim bu siteye yardımcı olabilirmisiniz.teşekürler.[/QUOTE]

O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermiş :D Kayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin vetekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun.

to_love_forever@w.cn bi davetiye de ben alabilir miyim rica etsem cok tesekkür ederim simdiden

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : to_love_forever@w.cn yollandi

hayalet22738

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
E-Posta Adresi geçersiz, çünkü sistemizde kayıtlı durumda

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hayalet22738@hotmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ertan_kaptan@mynet.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mustafa.gnbeyi@gmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : huyus12@hotmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : veytay@hotmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hs_huseyin@hotmail.com yollandi

önemli değil çok teşekkür ederim

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Maşallah süpersiniz bir davetiye de ben alabilir miyim ?
adematas@msn.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : adematas@msn.com yollandi

bana da davetiye yollayabilir misiniz arkadaşlar
jajaja@windowslive.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : jajaja@windowslive.com yollandi

emin46@hotmail.com
varsa bende alabilirmiyim arkadaşlar..

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : emin46@hotmail.com yollandi

jaaja

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Y.YAVUZ çok özür dilerim ama bana tekrar davetiye yollama şasın var mı? Üye olurken e-postamın harfini eksik girmişim sorunu oraya da bildirdim zaten ama daha cevap gelmedi. İlgine teşekkür ederim

jajaja@windowslive.com