Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zekiklnc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Y.Yavuz kardesim tesekkur ederim gondermissin ama hala gelmedi mail, gec mi geliyo genel olarak

ceyhunceliknet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese kolay gelsin banada davetiye gönderebilir misiniz?

e-mail: ceyhuncelik.net@gmail.com

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bana da gönderebilir misiniz saraynet@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : saraynet@gmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : elytharra@hotmail.com.tr yollandi

lütfen banada yollayabilirmisiniz çok ihtiyacım var h.a_isik@hotmail.com

bolatbey açıksanız atsanız

lütfen kardeşimin doğum günü yetiştirmem lazım başka yerde yaşıyorum hep göremiyorum

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : h.a_isik@hotmail.com yollandi

lütfen banada yollayabilirmisiniz çok ihtiyacım var aytekinustundag@gmail.com

E-Posta Adresi geçersiz, çünkü sistemizde kayıtlı durumda. Sanırım şifrenizi unuttunuz :D

Y.Yavuz kardesim tesekkur ederim gondermissin ama hala gelmedi mail, gec mi geliyo genel olarak

bazen önemizlere geliyor. Siz mail adresinizi tekrar veriniz size tekrar yollayalım.

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : legolasaragornseyfo@hotmail.com yollandi

26.j03r@gmail.com adresinede davetye yollarsanız sevinirim

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : 26.j03r@gmail.com yollandi

Bu gün doğum günümmm <3

kara_cinil@hotmail.com yollarsanız sevinirm :D :Z

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : kara_cinil@hotmail.com yollandi

herkese kolay gelsin banada davetiye gönderebilir misiniz?

e-mail: ceyhuncelik.net@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ceyhuncelik.net@gmail.com yollandi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
banada davetiye gönderebilirmisiniz ? bekiryumuk@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : bekiryumuk@hotmail.com yollandi

tekrar veriyorum..zekiklnc@hotmail.com

E-Posta Adresi geçersiz, çünkü sistemizde kayıtlı durumda. Click here to go back Kayıtlısın dostum

Bir tane bende alabilir miyim ?
cnk.nzm@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : cnk.nzm@gmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : deathangel_25@hotmail.com yollandi