Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
psikoloq@hotmail.com.tr davetiye yollarsanız sevinirim..
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : psikoloq@hotmail.com.tr yollandi

--- Mesaj Güncellendi ---

beraykanli@hotmail.com adresine de bir davetiye yollamanız mümkün mü? Teşekkürler şimdiden....
avetiyeniz onaylanmak icin davet edene : beraykanli@hotmail.com yollandi

asi_romser@hotmail.com.tr adresine davetiye yollayabilir misiniz. Teşekkürler
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : asi_romser@hotmail.com.tr yollandi

RİCA ETSEM bANADA yOLLARMISINIZ. mustafa66750@gmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mustafa66750@gmail.com yollandi

Rica etsem banada davetiye yollayabilir misiniz. FBLee_aBDuLLah@hotmail.com ip sorunu verdi yönetime mesaj attım 3 gündür cevap yok davet yollayın belki açabilirim üyelik.
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : FBLee_aBDuLLah@hotmail.com yollandi

bende alabilir miyim teşekkürler..

n_r_k_y_1905@hotmail.com

pardon

n_r_y_1905@hotmail.com olacak
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : n_r_y_1905@hotmail.com yollandi

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
sitenin ismi değişti turktorrent.eu oldu

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Anladım, hangi tarayıcı ile giriyosun, tarayıcıların çerezlerini sil yani önbelleklerini sil, önceden kayıtlı ise eski siteye, ondan hata verebilir.

lifeandguard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladım, hangi tarayıcı ile giriyosun, tarayıcıların çerezlerini sil yani önbelleklerini sil, önceden kayıtlı ise eski siteye, ondan hata verebilir.
chorome ile giriyorum yaptım o kadarını ama hala hata veriyor modemide resetledim 2 - 3 defa ayni devam ediyor :/

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Başka tarayıcı ile dene, internet explorer, firefox bunları dene, ben firefox ile girdim sorun olmadı.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Her zaman kardeş, eğer girmezse, windowsun xp ise, dns kayıtlı ise onu kaldırman gerek, kaldırman için, ağ bağlantılarından, bağlı olan bağlantıyı seç, özellikleri aç. internet iletişim kurallarından ip numarası yazıyorsa, ordaki işaretlerden ikisinide otomatik olarak işaretle. dns dende yapabilir belki

lifeandguard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her zaman kardeş, eğer girmezse, windowsun xp ise, dns kayıtlı ise onu kaldırman gerek, kaldırman için, ağ bağlantılarından, bağlı olan bağlantıyı seç, özellikleri aç. internet iletişim kurallarından ip numarası yazıyorsa, ordaki işaretlerden ikisinide otomatik olarak işaretle. dns dende yapabilir belki
win 7 kardeş bütün tarayıcıları denedim ayni şey ne lanet bişeymiş :D zamundada bile ip kontrolu yok ne iş ise artık :)

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Bir dakika bekle, çözüme bakayım, birazdan cevap veririm :)

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Turktorrent sitesine konu açtım, yardım ederler merak etme, ordaki ismin nedir kardeş söylermisin, yöneticiye bilgi veririm

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Aynı ip ile daha önceden kayıt olduysan yada sen değil mesela başka birine, hata verir, şöyle yap, git bir internet kafeye yada arkadaşın varsa onun evine git, orda kayıt olmayı dene. Eğer davetiye süren bittiyse söyle davetiye göndereyim. özel mesajdan haber ver

lifeandguard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı ip ile daha önceden kayıt olduysan yada sen değil mesela başka birine, hata verir, şöyle yap, git bir internet kafeye yada arkadaşın varsa onun evine git, orda kayıt olmayı dene. Eğer davetiye süren bittiyse söyle davetiye göndereyim. özel mesajdan haber ver
arkadasta denedi benim yaptigim sekilde olmadı. hem daha once kayit olmadigimada eminim siteye :)
son olarak internete gidicez gibi gozukuyo zaten :)

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Arkdaşın aynı modeme bağlı ise hata verir, 2 gün süresi var herhalde davetiyenin, fazla geç gitme yoksa iptal olur.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
takip edildigi kadar ile ratio dan banlanan fake upload eden kisiler buradan tekrar tekrar davetiye istiyorlarmis :D kilicmuhsin; istersen herkese davetiye verme ;) saglam kisilere ver istersen ;)

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
takip edildigi kadar ile ratio dan banlanan fake upload eden kisiler buradan tekrar tekrar davetiye istiyorlarmis :D kilicmuhsin; istersen herkese davetiye verme ;) saglam kisilere ver istersen ;)
Ah o sahtekarları bir bilebilsem değil davetiye vermek onların yazısını bile okumaya tenezzül etmem,ama onlar bu yola tevessül etsede köpük gider kum kalır a..a

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Ben o yüzden 50 mesaj ve üstü olanlar özel mesajla veriyorum davetiye :)

hasolimaki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar film işi yapıyorum seed sorunum olmaz davetiyeye ihtiyacım var. banada gönderirseniz sevinirim.daha önce davetiye istemiştim ama gelmedi herhalde arada kaynadı neyse :) şimdiden teşekkürler

merlinkarabas@gmail.com