Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kılıcmuhsin sende başka sitelerin davetiyeside var mı?
Yok kardeş,başka sitelerin davetiyesi de olsa o zaman bilgisayarın başından 24 saat kalkmamam lazım

--- Mesaj Güncellendi ---

kardeşim kalmadı heralde ama olurya davetiyen varsa çok makbule geçer.gokhansnr@hotmail.com
Kardeş sana göndermeyi kaç kez denedim ama siteye kayıtlı görünüyorsun,hele fenerli olduğunu görünce davetiyem olmasa bile bi yerlerden bulur gönderirdim ama kayıtlı görünüyorsun

Davetiye varsa elinizde yollarsanız çok iyi olur oguzyel.01@gmail veya pm den farketmez
Kardeşim verdiğin adres geçersiz görünüyor

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yok kardeş,başka sitelerin davetiyesi de olsa o zaman bilgisayarın başından 24 saat kalkmamam lazım

Kardeş sana göndermeyi kaç kez denedim ama siteye kayıtlı görünüyorsun,hele fenerli olduğunu görünce davetiyem olmasa bile bi yerlerden bulur gönderirdim ama kayıtlı görünüyorsun

Adres dogru oguzyel.01@gmail.com olmadı ozo1988@msn.com
Teşekkürler

samet686868

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim haksız yere ban yedim bana bi davetiye daha yollarsan sevinirim skype001@hotmail.com.tr eğer açtırabilirsen banlanan adım samet686868 walla jugger le bi konuda tartısınca banladı.Ve senin bu Davetiyeleri alırken ne kadar Zorluk çektiğini bi uploader olarak biliyorum şimdiden çok teşekürler...

Morfin_master

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turktorrent.eu davetiye kodu gönderirmisiniz?
mail:dahi_murat@windowslive.com
TEŞEKKÜRLER...

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kılıcmuhsin bunu yeni açtım davetiye için inşalah gecersiz demez yeloguz@gmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : yeloguz@gmail.com yollandi.Kardeş nihayet tamam güle güle kullan

Kardeşim haksız yere ban yedim bana bi davetiye daha yollarsan sevinirim skype001@hotmail.com.tr eğer açtırabilirsen banlanan adım samet686868 walla jugger le bi konuda tartısınca banladı.Ve senin bu Davetiyeleri alırken ne kadar Zorluk çektiğini bi uploader olarak biliyorum şimdiden çok teşekürler...
Kardeşim aynı sitelere ben senelerdir üyeyim tek bir uyarı dahi almadım sen ikisinde de nasıl banlanıyorsun anlamıyorum,site yönetiminin isteği banlananlara tekrar davetiye vermemem yönünde ,bitturk davetiyesi için hiç yapmadığım bişey yapıp sana davetiye göndermek için bonus puanlarımı davetiyeye tahvil etmiştim.Artık bundan sonrası beni aşar

soneresra

Asistan
Reaksiyon puanı
0

kardeşim sağol arkadaşımın davetiyesi varmış benim için üye olmuş benim bile haberim yok :-) yinede teşekkür ederim ilgin alakan için

mirinkirin89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar elimde 5 adet turktorrent davetiyesi var siteden gayet memnunum bildiklerim arasında kesinlikle açık ara farkla en iyisi , fakat bende arena-tr yi merak ediyorum eğer bana arena davetiyesi gönderen olursa bende ona turktorrent davetiyesi göndereceğim . mirinkirin89@mynet.com

aliveli92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
türktorrente üyeligim vardı sanırım her indirdigim için 0.6 seed oranına uymadıgımdan hesabım kapatıldı ratiomu yüksek tutmamın yeterli olacagını sanıyodum 0.6 seed kuralını biraz geç ögrendim elinde davetiye olan varsa gönderirse sevinirim small.okan@hotmail.com

morfn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
türktorrente üyeligim vardı sanırım her indirdigim için 0.6 seed oranına uymadıgımdan hesabım kapatıldı ratiomu yüksek tutmamın yeterli olacagını sanıyodum 0.6 seed kuralını biraz geç ögrendim elinde davetiye olan varsa gönderirse sevinirim small.okan@hotmail.com

öle basit bi sebebten ban atılmaz sadece indirme hakkın elinden alınır.. yönetimle konusarak üyeliğini aktif ettirebilirsin.. çift hesap fake gönderme ve hakaret ban sebebi.. ama bir iki sunumda 0.6 dan ban atılmaz.. kesinlikle

aliveli92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öle basit bi sebebten ban atılmaz sadece indirme hakkın elinden alınır.. yönetimle konusarak üyeliğini aktif ettirebilirsin.. çift hesap fake gönderme ve hakaret ban sebebi.. ama bir iki sunumda 0.6 dan ban atılmaz.. kesinlikle
bende öyle düşünüyodum mail attım dönmediler bile ratiom 2.5 filandı ama nerdeyse hiç 0.6 üstü seed yokdu hep altın torrentleri indirmisdim ratio yükselsin diye cahillik işde %90 kaptıldı yani üyeligim

hacturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turktorrent.eu davetiye kodu gönderirmisiniz?
email:hacturk1@gmail.com
TEŞEKKÜRLER.