Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lastcodder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar çok acil davetiyeye ihtiyacım var. davetiyesi olan arkadaşlar lütfen bi yardımcı olun tşkler.........
ridak@msn.com

musty2809

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
indirdiğim filmi en az kaç ratio göndermem lazım ratio kaç olduğunda filmi silebilirim saygılar yargımcı olurmusunuz

--- Mesaj Güncellendi ---

indirdiğim filmi en az kaç ratio göndermem lazım ratio kaç olduğunda filmi silebilirim saygılar yargımcı olurmusunuz
beyaz-gulum2809@hotmail.com mail gönderirseniz sevinirim

internetkurdu44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir tane alabilirmiyim
mekolac@hotmail.com
qz3nza.jpg

Geia sou ti kán

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
small
ilyaseren-yalili@yandex.com

Ratio: 1.208 Uploaded: 50.224 GB Downloaded: 41.561 GB torrentday
Rating: 4.066 Uploaded: 370.64 GB Downloaded: 91.15 GB (updated once a day) zamunda
ratio sıkıntısı yok arena bg vs sitelerdede üyeliğim var banlanma söz konusu değil her hesabım en az 1 senelik gönderen arkadaşa şimdiden teşşekürler

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Rica etsem banada davetiye alabilirmiyim.

hayers1981@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hayers1981@hotmail.com yollandi

small
ilyaseren-yalili@yandex.com

Ratio:1.208Uploaded:50.224 GBDownloaded:41.561 GB torrentday
Rating: 4.066Uploaded:370.64 GBDownloaded:91.15 GB (updated once a day) zamunda
ratio sıkıntısı yok arena bg vs sitelerdede üyeliğim var banlanma söz konusu değil her hesabım en az 1 senelik gönderen arkadaşa şimdiden teşşekürler
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ilyaseren-yalili@yandex.com yollandi

merhaba arkadaşlar! bana da davetiye yollarsanız çok memnun olurum, şimdiden çok teşekkürler!
serhat96aydogdu@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : serhat96aydogdu@hotmail.com yollandi

Benimki elime ulaşmadı,mümkünse tekrar alabilir miyim?

ktureno15@gmail.com
Aha gönderdiğim davetiye burdan al kod'u kaydını yaptır
ktureno15@gmail.com 62916bc73bdf53d3ad648640a510cf95Bugün 20:5801-04-2012 20:58

bana da yollarmısın şimdiden çok teşekkürler ismet.erkabaktepe@gmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ismet.erkabaktepe@gmail.com yollandi

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3

hmtmhmt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm bi kaç gün önce davetiye gönderilmişti fakat davetiye de 2 gün içnde üye olmam gerektiğini yazıyordu ve bende iptal olmaması için hemen işleme giriştim ama bu ıp adresiyle daha önce üye olunmuş gibi bir uyarı verdi bende davetiye gönderen arkadaşa ve burdaki arkadaşlara böyle bir sorun olduğunu ve nasıl düzeltebiirim diye msj yazdım geri dönen olmadı dolayısıyla tekrardan davetiyesi olan arkadaşlar varsa gönderebilirlermi bana yine böyle bir problem olursa nasıl düzeltebilirim :D el_nino_07_@hotmail.com gönderen arkadaşlar cvp yazan arkadaşlar şimdiden tşkrlr

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bana da davetiye gönderebilir misiniz peganizona67@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : peganizona67@hotmail.com yollandi

slm bi kaç gün önce davetiye gönderilmişti fakat davetiye de 2 gün içnde üye olmam gerektiğini yazıyordu ve bende iptal olmaması için hemen işleme giriştim ama bu ıp adresiyle daha önce üye olunmuş gibi bir uyarı verdi bende davetiye gönderen arkadaşa ve burdaki arkadaşlara böyle bir sorun olduğunu ve nasıl düzeltebiirim diye msj yazdım geri dönen olmadı dolayısıyla tekrardan davetiyesi olan arkadaşlar varsa gönderebilirlermi bana yine böyle bir problem olursa nasıl düzeltebilirim :D el_nino_07_@hotmail.com gönderen arkadaşlar cvp yazan arkadaşlar şimdiden tşkrlr
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : el_nino_07_@hotmail.com yollandi .Kardeş önce çerezleri bir güzel temizle,ccleaner varsa onunla yoksa tarayıcının geçmişi silme seçeneği ile,sonra modemi resetle,olmazsa değişik browser ile dene olana kadar dene illaki olur..gene bir sıkıntı olursa beni referans göster

Mümkünse everdayz@gmail.com adresine de bir davetiye gönderir misiniz?
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : everdayz@gmail.com yollandi

rica etsem davetiye gönderir misiniz? " yalcinbilgin01@hotmail.com " yada " yalcinbilgin01@windowslive.com " ikisinden birine gönderirseniz sevinirim...
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : yalcinbilgin01@windowslive.com yollandi