kilicmuhsin
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : erkdlk@hotmail.com yollandi.Şu adresin sonuna bi .com yazamadınmıpardon, erkdlk@hotmail adresine lütfen
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : erkdlk@hotmail.com yollandi.Şu adresin sonuna bi .com yazamadınmıpardon, erkdlk@hotmail adresine lütfen
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ssilatemhem@gmail.com yollandi
--- Mesaj Güncellendi ---
Kardeş sana dün gönderdik ya onaylayıp kayıt olmanı bekliyor.Davetiye geliyor haberiniz yok.merhabalar. elinizde varsa banada davetiye yollar mısınız. (bcevik7@gmail.com) şimdiden teşekkürler.Bak dün bu şekilde istemişsin ve gönderilmiş
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mertofsetmat@hotmail.com yollandi
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ScineLy@hotmail.com.tr yollandi.Lütfen bol paylaşım
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : fatihuraler@yahoo.co yollandi.Seninle beraber üstteki 3 arkadaşın davetiyesi gönderilmiştir lütfen bol paylaşımBen de bir tane alabilirim. fatihuraler@yahoo.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : sersimemo@hotmail.com yollandiben de rica etsem bir tane davetiye alabilirmiyim sersimemo@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ercnshn22@gmail.com yollandi
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : saybilek@hotmail.com yollandi
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : devil_jin-jj@hotmail.com yollandiiyi akşamlar.
davetiye gönderirmisiniz
devil_jin-jj@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : retlaynnn@hotmail.com yollandibir davetiye de ben alabilirmiyim? retlaynnn@hotmail.com teşekkürler
hocam spam mailede gelmemiş sanırım sonunda (co ) eksikmi oldu tekrardan saolasınDavetiyeniz onaylanmak icin davet edene : fatihuraler@yahoo.co yollandi.Seninle beraber üstteki 3 arkadaşın davetiyesi gönderilmiştir lütfen bol paylaşım
Kod'u adresine gönderdim ordan al kayıt ol.Kabul etmezse yenisini gönderirimhocam spam mailede gelmemiş sanırım sonunda (co ) eksikmi oldu tekrardan saolasın
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ismetergil@hotmail.com yollandi
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : by_umut.selim@turk.tc yollandiby_umut.selim@turk.tc sık kullanan birisiyim bi torrent de ben isterim film ve oyun için iyi olur
--- Mesaj Güncellendi ---
bana kalmadı neyseelinize geçerse isterim . banlatma riskim yüzde 1 lerde şüpeniz olmasın
![]()
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : omer_yildiz16@hotmail.com yollandiHocam bende alabilirmiyim davetiye omer_yildiz16@hotmail.com teşekkür ederim şimdiden gerçekten..
İsteğin üzerine yeni davetiyenya kardeş uğraştırıyorum seni ksurua bakma ama davetiye mailime gelmedi. verdiğin kodu denedim geçersiz kod dedi. eğer yapabiliyorsan o davetiyeyi reddedip bilal.cevik@hotmail.com mailime yeni davet gönderebilirmisin. ilgilendiğin için çok teşekkür ederim