Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bcevik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya kardeş uğraştırıyorum seni ksurua bakma ama davetiye mailime gelmedi. verdiğin kodu denedim geçersiz kod dedi. eğer yapabiliyorsan o davetiyeyi reddedip bilal.cevik@hotmail.com mailime yeni davet gönderebilirmisin. ilgilendiğin için çok teşekkür ederim

ssilatemhem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ssilatemhem@gmail.com yollandi

--- Mesaj Güncellendi ---

Kardeş sana dün gönderdik ya onaylayıp kayıt olmanı bekliyor.Davetiye geliyor haberiniz yok.merhabalar. elinizde varsa banada davetiye yollar mısınız. (bcevik7@gmail.com) şimdiden teşekkürler.Bak dün bu şekilde istemişsin ve gönderilmiş

Çok teşekkür ederim.

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3

devilew0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi akşamlar.
davetiye gönderirmisiniz
devil_jin-jj@hotmail.com

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3

despot00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
by_umut.selim@turk.tc sık kullanan birisiyim bi torrent de ben isterim film ve oyun için iyi olur :)

bana kalmadı neyse :) elinize geçerse isterim . banlatma riskim yüzde 1 lerde şüpeniz olmasın :)

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hocam bende alabilirmiyim davetiye omer_yildiz16@hotmail.com teşekkür ederim şimdiden gerçekten..
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : omer_yildiz16@hotmail.com yollandi

ya kardeş uğraştırıyorum seni ksurua bakma ama davetiye mailime gelmedi. verdiğin kodu denedim geçersiz kod dedi. eğer yapabiliyorsan o davetiyeyi reddedip bilal.cevik@hotmail.com mailime yeni davet gönderebilirmisin. ilgilendiğin için çok teşekkür ederim
İsteğin üzerine yeni davetiyen:Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : bilal.cevik@hotmail.com yollandi