Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : emredelioglann@gmail.com yollandibanada yollarmısın kardes davetiye simdeden tsk ederim emredelioglann@gmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : selcukaksu@yahoo.com yollandiMerhaba arkadaşlar ben de türktoren.biz davetiyesi alabilirmiyim. selcukaksu@yahoo.com şimdiden teşekkürler.
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : emredelioglann@gmail.com yollandi
--- Mesaj Güncellendi -
tsk ederim kardesim allah razı olsun
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ysn.oztas@gmail.com yollandi.Kardeş davetiye gönderdim ama sen zaten üstteki mail adresiyle kayıtlısın.aynı kişi başka bir adres için davetiye istiyor.bana pek sağlıklı gelmedi.yanlış düşünüyorsam lütfen bi izahat verirmisinbanada yollarmısınız lütfen ysn.oztas@gmail.com teşekkürler
Kardeş sen kayıt olmamışsın ki.Gönderdiğim davetiyenin kayıt süresi 18 martta sona eriyor.kayıt olamıyorsan çerezleri bir güzel temizle pc'den sonra modemi resetle kayıdını yap.gene kayıt olamazsan türktorrent yönetimiyle iletişime geç
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ahmetrasid@hotmail.com yollandi
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : innovia_19@hotmail.com yollandiBen de bir davetiye alabilir miyim innovia_19@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : gurolbilgin1994@hotmail.com yollandimerhaba iyi akşamlar
Banada Bir Davetiye Yolliyabilir misiniz Mümkünse
gurolbilgin1994@hotmail.com
şimdiden çok tsk ederim
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : thyphon_48@hotmail.com yollandiBende bitane davetiye alabilirmiyim: thyphon_48@hotmail.com
tüh böyle bişey dedi zaten spama düşmüş ordan aldımUzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! neyse yapıcak bişey yok hiç de giriş yapmadım ben bu siteye hesabım falan da yok :|
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ercux@hotmail.com yollandiAynısı bendede oldu ne yapabilirim acaba yeni bi davetiye alabilirmiyim ercux@hotmail.com
Ccleaner programı varsa onunla bi temizlik yap veya browser'in geçmişi ve çerezleri sil seçeneğini çalıştır temizlikten sonra modem'i resetle öyle kayıt olmayı dene.Gene olmazsa türktorrent yönetimiyle iletişime geçşuanda bendede aynı sorun var bu İp adresi ile daha önce kayıt olunmuştur yazıyor
ama hiçbir msn adresimde türk torrente ait bi kayıt mesajı yok :S
Ya ratio'n gene düşük olursa bu sefer biz fırça yeriz.Sen gene de adresini bi ver umarım bu sefer dikkat edersin ratioyakardeş üyeliğim ratio düşük olduğu için iptal edildi ondan ama yeniden üye olnak istiyorum yöntemi varmı? yardım lütfen
--- Mesaj Güncellendi ---
bu yüzden davatiye istiyorum yollayabilirmisin lütfen
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ercux@hotmail.com yollandi
Ccleaner programı varsa onunla bi temizlik yap veya browser'in geçmişi ve çerezleri sil seçeneğini çalıştır temizlikten sonra modem'i resetle öyle kayıt olmayı dene.Gene olmazsa türktorrent yönetimiyle iletişime geç
Ya ratio'n gene düşük olursa bu sefer biz fırça yeriz.Sen gene de adresini bi ver umarım bu sefer dikkat edersin ratioya
E-Posta Adresi geçersiz, çünkü sistemizde kayıtlı durumda
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : excalib67@gmail.com yollandiexcalib67@gmail.com bana davetiye gönderir misiniz?
E-Posta Adresi geçersiz, çünkü sistemizde kayıtlı durumda
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : excalib67@gmail.com yollandi
Kardeş ben senin verdiğin adrese dün davetiye gönderdim kayıt yaptırman için bekliyor.21 martta da süresi bitiyor