Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ASlında evet, davetiye alırım diye üye oldum, epeydir forumlara üye olmuyorum zaten, ama daha sonra davetiyeden daha çok diğer konulara baktım, program anlatımları vs. Pek yorum yazmam, emeğe saygı, teşekkür gibi. Yazanların da anlamını bilmeden ya da yazmış olmak için yazdığını düşünüyorum çoğunlukla.
P.S. spam maillerine maruz kalmamak için mailinizi buraya yazmayın diye uyarılar vardı. Demek ki kimse de özele mesaj olarak göndermiyormuş.
Turktorrent.bizi artık eskisi gibi değil bugünler'de PKK yanlısı oldu ve kürtçe mp3 sunumları ile gündemde kendi sitesinde iç savaşa maruz bıraktı 3 5 kişinin site yöneteciliği adı altında devam etmeleri 100000 üye mi yoksa 3 5 üyemi haklı çıkacak ve bunun devamında neler olduğu göreceğiz açılan ankete ne kadar sağdık kalınacak herkes tarafından merakla beklnemekte saygılar