Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muratayozen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turktorrent.biz davetiyesi rica ediyorum beyler eğer gönderebilecek varsa şimdiden çok teşekür ederim... "nv3k@hotmail.com"

sfn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Arkadaşlar,türk torrent sitesi için davetiye kodu alabilirmiyim ?

sfiratn@me.com mail adresim

Teşekkürler,

bounkalemun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ASlında evet, davetiye alırım diye üye oldum, epeydir forumlara üye olmuyorum zaten, ama daha sonra davetiyeden daha çok diğer konulara baktım, program anlatımları vs. Pek yorum yazmam, emeğe saygı, teşekkür gibi. Yazanların da anlamını bilmeden ya da yazmış olmak için yazdığını düşünüyorum çoğunlukla.

P.S. spam maillerine maruz kalmamak için mailinizi buraya yazmayın diye uyarılar vardı. Demek ki kimse de özele mesaj olarak göndermiyormuş.

naUst

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Davetiye dağıtımı yapılmamakta artık bilginize saygılar

defol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tekim-ben2011@hotmail.com bu msnye dawetıye atarsan sewınırım sımdıden cook tessekkurler

---------- Post added at 01:42 ---------- Previous post was at 01:36 ----------

cokk acıl şimdi tekim-ben2011@hotmail.com bu msnye torrentturkey dawetıyesi atarsaniz sewınırım sımdıden cook tessekkurler

stam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turktorrent.bizi artık eskisi gibi değil bugünler'de PKK yanlısı oldu ve kürtçe mp3 sunumları ile gündemde kendi sitesinde iç savaşa maruz bıraktı 3 5 kişinin site yöneteciliği adı altında devam etmeleri 100000 üye mi yoksa 3 5 üyemi haklı çıkacak ve bunun devamında neler olduğu göreceğiz açılan ankete ne kadar sağdık kalınacak herkes tarafından merakla beklnemekte :) saygılar