Kardeş nasıl depolayacaklar eskiden 1 haftaydı şimdi ise 2 gün süresi var 48 Saat'te üye olmadımı kod otomatik devre dışı kalıyor,yanıyor
@kilicmuhsin "Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! " bu hatayı veriyor üye olamadım.
Eğer hala davetiye gönderiyorsanız bana da davetiye gönderirseniz çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden mteke004@gmail.com
Banada gönderirseniz çok sevinirim.
eelifipekk@hotmail.com
Şimdiden teşekkür ederim.
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : electrom72@gmail.com yollandimümkünse bende alabilirmiyim electrom72@gmail.com
teşekkürler...Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : tugtas@hotmail.com yollandi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : electrom72@gmail.com yollandi
Kayıtlı görünüyorsun kardeşimLEECTÜRK ÜYESİYİM 190 GB upload UM VAR ALTARNETİF Bİ SİTEMOLSUN İSTİYORUM MÜMKÜNSE Bİ ADET DAVETTİYE ALABİLİRMİYİM SİMDİDEN TESEKÜRLER omerkoc10@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ufuk.0051@gmail.com yollandi.Lütfen ratio'ya dikkatbende davetiye alabilir miyim?
ufuk.0051@gmail.com şimdiden teşekkürler.
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mustafa_karci@hotmail.com yollandi. Güle güle kullanbanada davetiye gönderebilir misiniz lütfen.. şimdiden çok teşekkür ederimm.. mustafa_karci@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : edware92@hotmail.com yollandiDavetiye alabilir miyim? Teşekkürler...
edware92@hotmail.com
Kayıtlı görünüyorsun kardeşim
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ufuk.0051@gmail.com yollandi.Lütfen ratio'ya dikkat
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mustafa_karci@hotmail.com yollandi. Güle güle kullan
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ozer_uymaz_07@hotmail.com yollandi.Güle güle kullaneğer hala davetiye gönderiyorsanız benede alabilir miyim? ozer_uymaz_07@hotmail.com
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar. Bu arada leechturk sitesinde 568 gb upload-111 gb download ım var. Alternatif bir site istiyorum ve bu siteyi çok beğeniyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : tugtas@hotmail.com yollandi
Bu hatayla karşılaşıyorum nedeni nedir?
[TABLE="class: notification-th-e"]
[TR]
[TD="class: none, align: left"]Bir hata oluştu![/TD]
[TD="class: none"][/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : drag10_shard@hotmail.com yollandi.Sende sevin kardeşim
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mesutozsan@gmail.com yollandi
Eğer daha önce aynı IP'den kayıt olunmadıysa çerezleri temizle modemi resetle değişik browser'dan dene,olmazsa başka bir yerden,bir arkadaşından kayıt oluverDavetiyeniz onaylanmak icin davet edene : tugtas@hotmail.com yollandi
Bu hatayla karşılaşıyorum nedeni nedir?
[TABLE="class: notification-th-e"]
[TR]
[TD="class: none, align: left"]Bir hata oluştu!
[/TD]
[TD="class: none"]![]()
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : kenanus@yandex.com.tr yollandi.Merhaba, eğer davetiye veriyorsanız bir davetiyede ben alabilir miyim ?
kenanus@yandex.com.tr
Teşekkür ederim şimdiden...