Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
davetiye gönderirseniz çok makbule geçer efendim.şimdiden teşekkürler...
comaster83@gmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : comaster83@gmail.com yollandi. Bakalım makbule geçecekmi !

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende alabilirmiyim mümkünse?
StayAwewreSedrupraCRecat9hEpra@gmail.com
Teşekkürler.
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : StayAwewreSedrupraCRecat9hEpra@gmail.com yollandi.İnan hiç böyle adrese rastlamamıştım ilgimi çekti onun için gönderdim,helal olsun sana

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mustafakursat@hotmail.com yollandi.Lütfen ratio'yu yüksek tut laf işitmeyelim

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : lokman@shiftdelete.net yollandi

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ismeilcetin@yandex.com.tr yollandi.Güle güle kullan

Mümkünse davetiye gönderebilir misiniz?
hhesapad@hotmail.com Şimdiden teşekkürler
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hhesapad@hotmail.com yollandi.

Mythness

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Başka sitelerde üyeliği olan ver ratiosu iyi olan arkadaşlar ekran görüntüsüyle pm atsın davetiye yollarım.

europix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : comaster83@gmail.com yollandi. Bakalım makbule geçecekmi !

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : StayAwewreSedrupraCRecat9hEpra@gmail.com yollandi.İnan hiç böyle adrese rastlamamıştım ilgimi çekti onun için gönderdim,helal olsun sana

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mustafakursat@hotmail.com yollandi.Lütfen ratio'yu yüksek tut laf işitmeyelim

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : lokman@shiftdelete.net yollandi

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ismeilcetin@yandex.com.tr yollandi.Güle güle kullan

Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hhesapad@hotmail.com yollandi.

makbule geçmezmi hiç çok teşekkürler üye oldum saolasın

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bazı arkadaşlar davetiye istiyor gönderiyoruz kayıt bile olmuyorlar,bu kadar kalitesiz insan olabilirmi ,bırak kayıt olacaklar istesin bari

RotE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o kaydolmayanların amacı büyük ihtimalle üyelik depolamak çünkü kaydolurken rezervasyon kodu yazıyor ya altta onu yazmayıp saklıyorlardır sonra depoluyorlardır depoladıkları hesapları ne yaparlar onu tahmin edemiyorum

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
o kaydolmayanların amacı büyük ihtimalle üyelik depolamak çünkü kaydolurken rezervasyon kodu yazıyor ya altta onu yazmayıp saklıyorlardır sonra depoluyorlardır depoladıkları hesapları ne yaparlar onu tahmin edemiyorum
Kardeş nasıl depolayacaklar eskiden 1 haftaydı şimdi ise 2 gün süresi var 48 Saat'te üye olmadımı kod otomatik devre dışı kalıyor,yanıyor

davetiye yollayabilen olursa şimdiden teşekkürler RotE@europemail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : RotE@europemail.com yollandi.Bu arada baktım seninde davetiye talebin varmış,güle güle kullan

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ismettosan@hotmail.com yurtdisindayim. vatan hasretini gidermeye turk torrentler ilac olacakti. ama bu davetiye isi sorun oldu. yardim edebilecek arkadasa duaciyim valla.
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ismettosan@hotmail.com yollandi.Yur dışına selamlar kardeş güle güle kullan

davetiye yollarsaniz sevinirim xx_large@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : xx_large@hotmail.com yollandi.Ratio'ya dikkat lütfen

erkan_77_1@hotmail.com mümkünse bir davetiye gönderirmisiniz.. Şimdiden teşekkürler
Sizin davetiyeniz dün gönderilmiştir

Davetiye Gönderebilir misiniz

Şimdiden Davetiye Gönderen kişi Ve Kişilere çok Teşekkür Ederim

papillon_33@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : papillon_33@hotmail.com yollandi.Güle güle kullan

dyermaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@kilicmuhsin "Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! " bu hatayı veriyor üye olamadım.

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
@kilicmuhsin "Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! " bu hatayı veriyor üye olamadım.
Çerezleri temizle,modemi resetle öyle dene olmazsa bi başka ıp ile kayıt ol

Banada gönderirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

hakanpoo_38@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hakanpoo_38@hotmail.com yollandi.Arena davetiyemin sonuncusunu sana göndermiştim al 1 tane de türktorrentten

yeni sınırsız internetim oldu bende davetiye alabilirmiyim .Teşekkür ederim . umut.aytan@gmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : umut.aytan@gmail.com yollandi.Madem sınırsız ratioyu yüksek tut öyleyse

Lütfen 1 davetiye yollarmısınız. Şimdiden teşekkür ederim. emrehalberdier@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : emrehalberdier@hotmail.com yollandi.Al 1 tane de sana

dostum bende davetiye alabilirmiyim a_uckardes@hotmail.com teşekkür edrim.
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : a_uckardes@hotmail.com yollandi.Bugünün son davetiyesi sana güle güle kullan