Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : barisss_ist@hotmail.com yollandi.Dahada bakmana gerek yok güle güle kullan
--- Mesaj Güncellendi ---
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mertcan-demirci@hotmail.com yollandi.Sen herhalde demir gibi mert bir adamsın bol paylaşımda bulunacağına inanarak gönderdim bei mahcup etmezsin inşaallah
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : engunaydin@hotmail.com yollandi.Sana kimse göndermemiş al kardeşim lütfen bol paylaşım
Lütfen Allah rızası için acilen davetiye kodu gönderebilecek varmı ?sahinim@hotmail.com.tr adresine davetiye yollayabilecek arkadaş var mı?
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : rapstyle-01@hotmail.com yollandi.Bakalım siz kayıt olacakmısınızDavetiye yollayan arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum.
rapstyle-01@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : atillauludogan@yandex.com.tr yollandi.Lütfen bol paylaşımatillauludogan@yandex.com.tr - davet atan olursa şimdiden çok teşekkür ederim.
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : everesspa@hotmail.com yollandiElinizde varsa bi adet üyelikte bana yollarmısınız şimdiden teşekkür ederim. everesspa@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : a.0ymak@mynet.com yollandia.0ymak@mynet.com Şimdiden teşekkürler.
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : sahinim@hotmail.com.tr yollandi.Daha kimseye davetiye göndermeyecektim ama şu Allah rızası için yazını görünce kolum kanadım düştü kardeşim.Davetiyeyi istiyorlar,gönderiyoruz ,kayıt bile olmuyorlar davetiye yanıyor,bende içimden diyorum ki bu kadar sorumsuz insan insanmıdır ?Lütfen Allah rızası için acilen davetiye kodu gönderebilecek varmı ?
Senin gibi sağduyu sahibi insanlar olduğunu gösterdiğin için asıl ben sana teşekkür ederim@kilicmuhsin teşekkür ederim Muhsin.
Davetiye gönderdikçe aleyhine bir durum varmı diye sormuşsun,galiba lehine bir durum yani bir menfaat'ın varmı diye soracaktın:hayır yok.Gerçekten harika bir site.Kota sorunun falan yoksa hit&run(indirip kaçmamak yani: al kaç)yapmamak şartıyla tahdit(sınırlama)yok istersen 10 tb indir,ama ratio'n düşük olursa uyarı alırsın,en az indirdiğin kadar gönder ki sıkıntı olmasın@kilicmuhsin Ne demek biz seni o kadar davetiye için yorduk.Onaylamak ise bize düşer.Arkadaşlar adam uğraşıyor davetiye göndermek için fakat isteyen arkadaşlar onaylamıyor.Onaylamayacaksanız adamı boş yere yormayın.Birde Muhsin bir şey soracağım ;
Sen burdan ne kadar kişiye davet atabiliyorsun ve davet attıkça senin alehine bir durum var mı ki bu kadar insana yardım ediyorsun sorumu yanlış anlama sakın
Bir de ; türkçe filmler falan için harika bir site biz normal üye olarak yararlanabiliyoruz galiba.Fakat sınırsız dl yapabilir miyim biraz site içeriği hakkında senden bilgi almak istiyorum![]()
Teşekkürler ancak ip sorunu çıktı sanırım;
[TABLE="class: notification-th-e"]
[TR]
[TD="class: none, align: left"] [/TD]
[TD="class: none"][/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
"Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! "
bu mesajı alıyorum. ADSL'de kullanmıyorum; Turksat Kablonet abonesiyim; ip değiştirmem router mac adresi değişmeksizin yani yeni router takmadan mümkün değil.
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : sahinim@hotmail.com.tr yollandi.Daha kimseye davetiye göndermeyecektim ama şu Allah rızası için yazını görünce kolum kanadım düştü kardeşim.Davetiyeyi istiyorlar,gönderiyoruz ,kayıt bile olmuyorlar davetiye yanıyor,bende içimden diyorum ki bu kadar sorumsuz insan insanmıdır ?
Senin gibi sağduyu sahibi insanlar olduğunu gösterdiğin için asıl ben sana teşekkür ederim
Sitede bütün kurallar en ince ayrıntısına kadar yazıyor,okuyabilirsin.Banlanmaman için indirdiğin dosyayı belli oranda seed etmen gerek yoksa uyarı,uyarı,sonra ban,yani hesabın kapatılır,rica ederim beni mahcup etmeİndirdiğim dosyayımı göndereyim yani bu torent işlerinden açıkçası pek fazla çakmam.ben zamunda'da takılırım.sadece indiridim.burda neler yapayım biraz açıklayabilir misin?
altın işareti gümüş işareti falan var onlar gibi.
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : alicankaya24@gmail.com yollandi.Aleykümselam kardeşim,güle güle kullans.a. turktorrent.eu için davetiye gönderebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim. alicankaya24@gmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : alicankaya24@gmail.com yollandi.Aleykümselam kardeşim,güle güle kullan
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : rmznbzn@gmail.com yollandi.Al bakalım güle güle kullan
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : limancafe@msn.com yollandi.Bu gece son olarak seninkini gönderdim lütfen bol paylaşımselam arkadaşlar,
acil davetiye lazım.elinde imkanı olan arkadaşlar varsa lütfen yardım ederlerse çok sevinirim.
limancafe@msn.com
lütfen