Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

expendabls

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gönderiyorum kardeşim gereksiz klasörüne bak

--- Mesaj Güncellendi ---

üye olmadan önce lütven kafan göre gereksiz şeyler indirme,altın dosyaları indir seed yap yani paylaşımda kal ki banlanmayasın ration .90 filan olrsa hasab otamatik kaabnır...

kardeş gönderdim 1 bak gereksiz klaörüne..

başka 1 e posta adresi ver hata veriyorrr.

engunaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Varsa hala 1 davetiye makbule geçer... Şimdiden teşekkürler.. (engunaydin@hotmail.com)

morfn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://turktorrent.eu/signup.php?invitehash=69b2f75093b8cdf58677ba95f562124a&type=invite isteyen kayıt olabilir. hayırlı günler

http://turktorrent.eu/signup.php?invitehash=69b2f75093b8cdf58677ba95f562124a&type=invite

link yasakmıs :D aradaki boslluğu silmeniz yeterli

expendabls

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim e postanı ver

elimde 2 adet var biri senin olsun

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bana davetiye gelmedi 5 gündr bkym Gönderirsnz mutlu olurm barisss_ist@hotmail.com !!!!!!!!!!!!!!!
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : barisss_ist@hotmail.com yollandi.Dahada bakmana gerek yok güle güle kullan

Arkadaşlar bir tane elinizde varsa ben alabilirmiyim?şimdiden teşekkürler mertcan-demirci@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mertcan-demirci@hotmail.com yollandi.Sen herhalde demir gibi mert bir adamsın bol paylaşımda bulunacağına inanarak gönderdim bei mahcup etmezsin inşaallah

Varsa hala 1 davetiye makbule geçer... Şimdiden teşekkürler.. (engunaydin@hotmail.com)
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : engunaydin@hotmail.com yollandi.Sana kimse göndermemiş al kardeşim lütfen bol paylaşım

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kardeşim banada acil lazım hasanncelikk@hotmail.com gönderirmisn
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hasanncelikk@hotmail.com yollandi.Paylaşımından belli olur acil olup olmadığı

bana çok lazım davetiye çok uzun zamandır bekliyotum lütfen bana gönderebilirmisiniz hackturk_1071@hotmail.com
Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hackturk_1071@hotmail.com yollandi.Bakalım seninde uzun zamandır bekleyip beklemediğini görecez

ProSelf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler

bu arada kod nereye geliyor ? gelen kutusu taslak vs.

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Dünden beri 10 dan fazla davetiye gönderdim 1 kişi bile kayıt yaptırmamış,benden THE END